Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
PNL se dezice de votul consilierilor săi Email
Luni, 06 Noiembrie 2017 20:32

      Faptul că făgărăşenii au luat atitudine faţă de decizia luată de plenul CL Făgăraş în privinţa Casei de Cultură şi a managerului Diana Gribincea Popa, conducerea organizaţiei PNL Făgăraş s-a întrunit şi a analizat atitudinea propriilor consilieri locali trimişi în Legislativ. În urma discuţilor purtate săptămîna trecută, Biroul Politic Local al PNL Făgăraş a remis presei un comunicat. ,,Organizația PNL Făgăraş se solidarizează cu protestatarii privind susținerea doamnei Gribincea Diana. Îi apreciază meritele excepționale, iar în acelaşi timp se dezice de votul consilierilor locali PNL”. Întrebaţi unii dintre membrii Biroului care sînt măsurile luate în cazul consilierilor care s-au opus, aceştia au răspuns că deciziile vor face subiectul comunicatului de presă următor. Luni, 6 noiembrie a.c. făgărăşenii au ieşit în stradă pentru susţinerea Dianei Gribincea la conducerea Casei Municipale de Cultură, un popas al protestatarilor fiind la sediul PNL Făgăraş. După votul aleşilor locali din plenul CL din data de 31 octombrie, pe reţelele de socializare s-a organizat o petiţie on-line de susţinere a Dianei Gribincea. 10 consilieri locali au votat împotriva comisiei de evaluare a proiectului de management de la această instituţie, 3 s-au abţinut şi doar 4 au fost ,,pentru”. De la PNL au votat ,,împotrivă” 4 consilieri. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

Ordonanţă dată pe furiş

      Guvernul a introdus, fără să anunţe, regula prin care vrea să oblige angajatorii să modifice într-o lună, între 20 noiembrie şi 20 decembrie, contractele de muncă, pentru transferul contribuţiilor. Iniţierea negocierii colective în unităţile în care nu există încheiat un contract/acord colectiv de muncă este obligatorie pentru punerea în aplicare a noilor modificări ale Codului Fiscal, în celelalte unităţi fiind obligatorie, de asemenea, negocierea colectivă a actelor adiţionale la contractele şi acordurile colective de muncă în vigoare, a decis Guvernul, introducînd obligaţii care nu erau incluse în forma lansată în dezbatere publică a unei ordonanţe. (continuarea doar în ediţia tipărită)

 

 
Guvernul introduce pachetul de asigurări voluntare de sănătate

     Legea Sănătăţii va permite românilor să încheie asigurare voluntară de sănătate cu spitalele pentru a beneficia de servicii medicale care nu fac parte din pachetul de bază. În schimbul unei sume primite periodic sub formă de abonament, spitalele, de exemplu, se vor obliga să suporte costurile serviciilor medicale care nu sunt incluse în pachetul de bază, se arată într-un proiect de Ordonanţă de Urgenţă pentru modificarea şi completarea Legii Sănătăţii. (continuarea doar în ediţia tipărită)
 

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 1130 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

5.JPG

Cartea

Informatii utile

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 739
Număr afişări conţinut : 3921359

FaceBook

Horoscop zilnicZiare