Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
PNL se dezice de votul consilierilor săi Email
Luni, 06 Noiembrie 2017 20:32

      Faptul că făgărăşenii au luat atitudine faţă de decizia luată de plenul CL Făgăraş în privinţa Casei de Cultură şi a managerului Diana Gribincea Popa, conducerea organizaţiei PNL Făgăraş s-a întrunit şi a analizat atitudinea propriilor consilieri locali trimişi în Legislativ. În urma discuţilor purtate săptămîna trecută, Biroul Politic Local al PNL Făgăraş a remis presei un comunicat. ,,Organizația PNL Făgăraş se solidarizează cu protestatarii privind susținerea doamnei Gribincea Diana. Îi apreciază meritele excepționale, iar în acelaşi timp se dezice de votul consilierilor locali PNL”. Întrebaţi unii dintre membrii Biroului care sînt măsurile luate în cazul consilierilor care s-au opus, aceştia au răspuns că deciziile vor face subiectul comunicatului de presă următor. Luni, 6 noiembrie a.c. făgărăşenii au ieşit în stradă pentru susţinerea Dianei Gribincea la conducerea Casei Municipale de Cultură, un popas al protestatarilor fiind la sediul PNL Făgăraş. După votul aleşilor locali din plenul CL din data de 31 octombrie, pe reţelele de socializare s-a organizat o petiţie on-line de susţinere a Dianei Gribincea. 10 consilieri locali au votat împotriva comisiei de evaluare a proiectului de management de la această instituţie, 3 s-au abţinut şi doar 4 au fost ,,pentru”. De la PNL au votat ,,împotrivă” 4 consilieri. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunturi!

Primaria Victoria angajeza

 

     Primǎria Victoria, Jud. Braşov organizeazǎ concurs de recrutare pentru ocuparea următoarelor funcţiii publice de execuție vacante:


• Consilier I principal in cadrul Compartimentului Urbanism , Amenjarea Teritoriului și investiții – Birou Tehnic
• Consilier I debutant in cadrul Compartimentului Control Comercial- Biroul Impozite și taxe Locale
• Inspector I debutant in cadrul Compartimentului Executare Silită - Biroul Impozite și Taxe Locale

 

Detalii AICI 

 
ANUNT PUBLIC (click)

     UAT ORASUL VICTORIA, titular al proiectului “EXECUTIE RETEA APA CARTIER LOCUINTE STR. AVRAM IANCU, STR. BADEA CARTAN, STR. OCTAVIAN PALER SI STR. GRIGORE MOISIL” anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de continuare a procedurii privind emiterea aprobarii de dezvoltare a proiectului,

În ediţia tipărită

Vocile Făgăraşului: ,,DNA trebuie să ajungă în Ţara Făgăraşului unde se fură pe rupte”

     ,,DNA îşi face treaba sau trebuie desfiinţat? A fost întrebarea la care făgărăşenii au răspuns reporterilor ziarului ,,Monitorul de Făgăraş”. Scandalul care a ţinut capul de afiş în mass media a fost DNA şi revocarea Codruţei Kovesi de la conducerea instituţiei. Cetăţenii şi-au format o opinie despre acest scandal în funcţie de canalul de televiziune pe care-l folosesc. Cei care pierd ore în şir pe Antena 3, TVR şi RTV acuză DNA, iar cei care urmăresc canalele Realitatea, Digi 24 sau B1 acuză politicienii alianţei PSD-ALDE. (continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 610 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

10.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 755
Număr afişări conţinut : 4060352

Informatii utileZiare