Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
PNL se dezice de votul consilierilor săi Email
Luni, 06 Noiembrie 2017 20:32

      Faptul că făgărăşenii au luat atitudine faţă de decizia luată de plenul CL Făgăraş în privinţa Casei de Cultură şi a managerului Diana Gribincea Popa, conducerea organizaţiei PNL Făgăraş s-a întrunit şi a analizat atitudinea propriilor consilieri locali trimişi în Legislativ. În urma discuţilor purtate săptămîna trecută, Biroul Politic Local al PNL Făgăraş a remis presei un comunicat. ,,Organizația PNL Făgăraş se solidarizează cu protestatarii privind susținerea doamnei Gribincea Diana. Îi apreciază meritele excepționale, iar în acelaşi timp se dezice de votul consilierilor locali PNL”. Întrebaţi unii dintre membrii Biroului care sînt măsurile luate în cazul consilierilor care s-au opus, aceştia au răspuns că deciziile vor face subiectul comunicatului de presă următor. Luni, 6 noiembrie a.c. făgărăşenii au ieşit în stradă pentru susţinerea Dianei Gribincea la conducerea Casei Municipale de Cultură, un popas al protestatarilor fiind la sediul PNL Făgăraş. După votul aleşilor locali din plenul CL din data de 31 octombrie, pe reţelele de socializare s-a organizat o petiţie on-line de susţinere a Dianei Gribincea. 10 consilieri locali au votat împotriva comisiei de evaluare a proiectului de management de la această instituţie, 3 s-au abţinut şi doar 4 au fost ,,pentru”. De la PNL au votat ,,împotrivă” 4 consilieri. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Art Festin Făgăraș

În ediţia tipărită

,,Am ajuns să fim condusi de golani care aprobă legi doar în favoarea lor”

 

     Modificarea Codului Administrativ de către parlamentarii PSD-ALDE a mai creat un mod de a fi recompensaţi susţinătorii politicienilor. Pensii speciale pentru aleşii locali care să le completeze pensiile de vechime. Sînt bani care golesc bugetul ţării, aşa cum o fac şi alte categorii privilegiate de pensionari. Dacă un angajat a muncit zeci de ani în cîmpul muncii cotizînd lunar pentru a avea o pensie la bătrîneţe, acesta încasează pensie din care abia îşi duce zilele. În schimb un pensionar ,,special” este lovit cu pensie de mii de euro în condiţiile în care n-a cotizat niciun leu pentru pensie. Făgărăşenii spun că nu există echitate între pensionari, iar legile adoptate de parlamentari în ultima vreme sînt lipsite de bun simţ. Făgărăşenii mai spun că aleşii locali nu merită pensii speciale pentru că şi-au făcut doar datoria, iar în cele mai multe cazuri nici pe aceasta. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu cetăţenii în privinţa modificării Codului Administrativ de către parlamentarii Puterii, act normativ ce a fost votat deja în Senat. O parte din opiniile lor sînt prezentate în materialul următor. (continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 662 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

10.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4201770

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare