Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
PNL se dezice de votul consilierilor săi Email
Luni, 06 Noiembrie 2017 20:32

      Faptul că făgărăşenii au luat atitudine faţă de decizia luată de plenul CL Făgăraş în privinţa Casei de Cultură şi a managerului Diana Gribincea Popa, conducerea organizaţiei PNL Făgăraş s-a întrunit şi a analizat atitudinea propriilor consilieri locali trimişi în Legislativ. În urma discuţilor purtate săptămîna trecută, Biroul Politic Local al PNL Făgăraş a remis presei un comunicat. ,,Organizația PNL Făgăraş se solidarizează cu protestatarii privind susținerea doamnei Gribincea Diana. Îi apreciază meritele excepționale, iar în acelaşi timp se dezice de votul consilierilor locali PNL”. Întrebaţi unii dintre membrii Biroului care sînt măsurile luate în cazul consilierilor care s-au opus, aceştia au răspuns că deciziile vor face subiectul comunicatului de presă următor. Luni, 6 noiembrie a.c. făgărăşenii au ieşit în stradă pentru susţinerea Dianei Gribincea la conducerea Casei Municipale de Cultură, un popas al protestatarilor fiind la sediul PNL Făgăraş. După votul aleşilor locali din plenul CL din data de 31 octombrie, pe reţelele de socializare s-a organizat o petiţie on-line de susţinere a Dianei Gribincea. 10 consilieri locali au votat împotriva comisiei de evaluare a proiectului de management de la această instituţie, 3 s-au abţinut şi doar 4 au fost ,,pentru”. De la PNL au votat ,,împotrivă” 4 consilieri. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunt mediu Salco Serv

 

     SC SALCO SERV SA Fagaras, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de revizuire a autorizatiei de mediu pentru activitatea de colectare ,transport si depozitare a deseurilor, inclusiv a deseurilor toxice periculoase din deseurile menajere, cu exceptia celor cu regim special,desfasurata in comuna Sinca cu satele apartinatoare:Sinca, Valcea, Ohaba,Persani,Sercaita, Bucium; pentru deschiderea unui centru de colectare deseuri nepericuloase (hartie si carton, PET, sticla, metal si ambalaje din lemn); pentru activitatea de colectare deseuri periculoase (DEEE-uri) si pentru activitatea de demontarea si dezasamblarea masinilor si echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor;pentru amplasare statie mobila de carburanti(motorina),activitati desfasurate in incinta societatii SC SALCO SERV SA.
     Observatiile publicului se primesc zilnic in scris la sediul APM Brasov, str. Politehnicii nr.3, pe toata perioada derularii procedurii.

BUSINESS CHALLENGE - FOR ENTREPRENEURS ONLY?

În ediţia tipărită

Tinerii făgărăseni nu cunosc însemnele nationale

 

     Însemnele sau simbolurile naţionale, aşa cum arată art. 12 din Constituţia României sînt:
Drapelul României este tricolor; culorile sunt aşezate vertical, în ordinea următoare începând de la lance: albastru, galben, roşu.
Ziua naţională a României este 1 Decembrie.
Imnul naţional al României este ,,Deşteaptă-te române”.
Stema ţării şi sigiliul statului sînt stabilite prin legi organice
     Pentru tinerii făgărăşeni, însemnele naţionale reprezintă o întrebare grea la care prea puţini au putut răspunde. În schimb făgărăşenii trecuţi de prima tinereţe sau persoanele vîrstnice se mîndresc cu simbolurile naţionale şi le cunosc semnificaţia.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 617 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

8.JPG

Cartea

Informatii utile

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 775
Număr afişări conţinut : 4316309

Horoscop zilnicZiare