Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Balul bobocilor la ,,Radu Negru“ Email
Luni, 06 Noiembrie 2017 20:13

      Emoţii, cîntece, momente artistice inedite şi multă voie bună! Au fost ingredientele spectacolului desfăşurat vineri, 3 noiembrie a.c., pe scena Casei de Cultură la cel mai reuşit bal al bobocilor din Făgăraş. Promotorii evenimentului au fost elevii de la CN ,,Radu Negru“ alături de profesorii lor. Programul inedit şi complex a scos în evidenţă măiestria, arta şi bunul gust. Elevii au interpretat scenete umoristice, interpretări artistice şi muzicale, mimică şi dans glee. Probele pentru boboci au fost şi ele inedite: să reproduci o scenă prin care să cucereşti o fată sau invers; extragerea unui pop-corn cu ajutorul unui pai; fiecare fată a fost solicitată să refacă nodul de la cravată al partenerului; proba de dans; interpretarea unor melodii(,,Mă ucide ea“- Vama Veche, ,,Perfect fără tine“; Eroina- Carla s Dream); mimarea unei furtuni, a unei balerine, a unui avion etc. Profesoarele Diana Curticăpean, Adriana Năstasă şi Emanuela Drenea au analizat prestaţiile concurenţilor. Concurenţii au aşteptat cu sufletul la gură verdictul juriului. Fericiţii cîştigători şi declaraţi Miss şi Mister I 2017 au fost Ştefania Bica şi Rareş Popa. Teodora Mercurean şi Octavian Popa a fost perechea declarată Miss şi Mister II.

 Perechea formată din elevii Mara Drăgulescu şi Adrian Jurcovan au fost declaraţi Miss şi Mister III. Silvia Mitric şi Ştefan Sucaciu au fost declaraţi Miss şi Mister Popularitate. ,,Balul Bobocilor "Radu Negru" la fel ca în fiecare an, ne-a încîntat prin modul de organizare, prin scenete, totul a fost minunat, specific colegiului nostru. Felicitări atît bobocilor, colegilor noştri cît şi profesorilor care au fost mereu acolo cînd a trebuit” a spus eleva Andreea Apati. ,,Din clipa în care ne-am aşezat pe scaune, nerăbdători pentru începerea momentelor artistice, am ştiut că vom rămîne uimiţi şi total mulţumiţi pentru participarea la Balul Bobocilor. Sîntem mîndri, mîndri pentru prestigiul acestei instituţii, pentru elevi, dar mai ales pentru profesorii şi directorii noştri care ne-au sprijinit în tot acest timp" a spus Claudia Băluţ. ,,Din punct de vedere artistic, balul a fost în proporţie de 70% bun deoarece unii concurenţi aveau potenţial. Prezentarea a fost una foarte reuşită, decorul de asemenea, însă unele scenete erau prea cunoscute pentru a fi prezentate pe scenă, dar cum am spus au fost jucate bine. La capitolul muzică, nu am fost profund impresionată, se putea şi mai bine, iar sonorizarea a lăsat de dorit. Aş mai adăuga că nu s-a prea înţeles filmuleţul de început pentru ca nu am reuşit să recunosc toate personajele, lumina nu era bună, însă ideea a fost potrivită contextului, destul de impresionant. A durat cam mult, dar mi-a făcut placere să asist la acest bal" aspus o altă elevă. (Ştefan BOTORAN)

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

Ordonanţă dată pe furiş

      Guvernul a introdus, fără să anunţe, regula prin care vrea să oblige angajatorii să modifice într-o lună, între 20 noiembrie şi 20 decembrie, contractele de muncă, pentru transferul contribuţiilor. Iniţierea negocierii colective în unităţile în care nu există încheiat un contract/acord colectiv de muncă este obligatorie pentru punerea în aplicare a noilor modificări ale Codului Fiscal, în celelalte unităţi fiind obligatorie, de asemenea, negocierea colectivă a actelor adiţionale la contractele şi acordurile colective de muncă în vigoare, a decis Guvernul, introducînd obligaţii care nu erau incluse în forma lansată în dezbatere publică a unei ordonanţe. (continuarea doar în ediţia tipărită)

 

 
Guvernul introduce pachetul de asigurări voluntare de sănătate

     Legea Sănătăţii va permite românilor să încheie asigurare voluntară de sănătate cu spitalele pentru a beneficia de servicii medicale care nu fac parte din pachetul de bază. În schimbul unei sume primite periodic sub formă de abonament, spitalele, de exemplu, se vor obliga să suporte costurile serviciilor medicale care nu sunt incluse în pachetul de bază, se arată într-un proiect de Ordonanţă de Urgenţă pentru modificarea şi completarea Legii Sănătăţii. (continuarea doar în ediţia tipărită)
 

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 1187 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

2.JPG

Cartea

Informatii utile

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 739
Număr afişări conţinut : 3921371

FaceBook

Horoscop zilnicZiare