Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Balul bobocilor la ,,Radu Negru“ Email
Luni, 06 Noiembrie 2017 20:13

      Emoţii, cîntece, momente artistice inedite şi multă voie bună! Au fost ingredientele spectacolului desfăşurat vineri, 3 noiembrie a.c., pe scena Casei de Cultură la cel mai reuşit bal al bobocilor din Făgăraş. Promotorii evenimentului au fost elevii de la CN ,,Radu Negru“ alături de profesorii lor. Programul inedit şi complex a scos în evidenţă măiestria, arta şi bunul gust. Elevii au interpretat scenete umoristice, interpretări artistice şi muzicale, mimică şi dans glee. Probele pentru boboci au fost şi ele inedite: să reproduci o scenă prin care să cucereşti o fată sau invers; extragerea unui pop-corn cu ajutorul unui pai; fiecare fată a fost solicitată să refacă nodul de la cravată al partenerului; proba de dans; interpretarea unor melodii(,,Mă ucide ea“- Vama Veche, ,,Perfect fără tine“; Eroina- Carla s Dream); mimarea unei furtuni, a unei balerine, a unui avion etc. Profesoarele Diana Curticăpean, Adriana Năstasă şi Emanuela Drenea au analizat prestaţiile concurenţilor. Concurenţii au aşteptat cu sufletul la gură verdictul juriului. Fericiţii cîştigători şi declaraţi Miss şi Mister I 2017 au fost Ştefania Bica şi Rareş Popa. Teodora Mercurean şi Octavian Popa a fost perechea declarată Miss şi Mister II.

 Perechea formată din elevii Mara Drăgulescu şi Adrian Jurcovan au fost declaraţi Miss şi Mister III. Silvia Mitric şi Ştefan Sucaciu au fost declaraţi Miss şi Mister Popularitate. ,,Balul Bobocilor "Radu Negru" la fel ca în fiecare an, ne-a încîntat prin modul de organizare, prin scenete, totul a fost minunat, specific colegiului nostru. Felicitări atît bobocilor, colegilor noştri cît şi profesorilor care au fost mereu acolo cînd a trebuit” a spus eleva Andreea Apati. ,,Din clipa în care ne-am aşezat pe scaune, nerăbdători pentru începerea momentelor artistice, am ştiut că vom rămîne uimiţi şi total mulţumiţi pentru participarea la Balul Bobocilor. Sîntem mîndri, mîndri pentru prestigiul acestei instituţii, pentru elevi, dar mai ales pentru profesorii şi directorii noştri care ne-au sprijinit în tot acest timp" a spus Claudia Băluţ. ,,Din punct de vedere artistic, balul a fost în proporţie de 70% bun deoarece unii concurenţi aveau potenţial. Prezentarea a fost una foarte reuşită, decorul de asemenea, însă unele scenete erau prea cunoscute pentru a fi prezentate pe scenă, dar cum am spus au fost jucate bine. La capitolul muzică, nu am fost profund impresionată, se putea şi mai bine, iar sonorizarea a lăsat de dorit. Aş mai adăuga că nu s-a prea înţeles filmuleţul de început pentru ca nu am reuşit să recunosc toate personajele, lumina nu era bună, însă ideea a fost potrivită contextului, destul de impresionant. A durat cam mult, dar mi-a făcut placere să asist la acest bal" aspus o altă elevă. (Ştefan BOTORAN)

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunturi!

Primaria Victoria angajeza

 

     Primǎria Victoria, Jud. Braşov organizeazǎ concurs de recrutare pentru ocuparea următoarelor funcţiii publice de execuție vacante:


• Consilier I principal in cadrul Compartimentului Urbanism , Amenjarea Teritoriului și investiții – Birou Tehnic
• Consilier I debutant in cadrul Compartimentului Control Comercial- Biroul Impozite și taxe Locale
• Inspector I debutant in cadrul Compartimentului Executare Silită - Biroul Impozite și Taxe Locale

 

Detalii AICI 

 
ANUNT PUBLIC (click)

     UAT ORASUL VICTORIA, titular al proiectului “EXECUTIE RETEA APA CARTIER LOCUINTE STR. AVRAM IANCU, STR. BADEA CARTAN, STR. OCTAVIAN PALER SI STR. GRIGORE MOISIL” anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de continuare a procedurii privind emiterea aprobarii de dezvoltare a proiectului,

În ediţia tipărită

Vocile Făgăraşului: ,,DNA trebuie să ajungă în Ţara Făgăraşului unde se fură pe rupte”

     ,,DNA îşi face treaba sau trebuie desfiinţat? A fost întrebarea la care făgărăşenii au răspuns reporterilor ziarului ,,Monitorul de Făgăraş”. Scandalul care a ţinut capul de afiş în mass media a fost DNA şi revocarea Codruţei Kovesi de la conducerea instituţiei. Cetăţenii şi-au format o opinie despre acest scandal în funcţie de canalul de televiziune pe care-l folosesc. Cei care pierd ore în şir pe Antena 3, TVR şi RTV acuză DNA, iar cei care urmăresc canalele Realitatea, Digi 24 sau B1 acuză politicienii alianţei PSD-ALDE. (continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 609 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

3.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 755
Număr afişări conţinut : 4060352

Informatii utileZiare