Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Cornul şi laptele Email
Luni, 06 Noiembrie 2017 20:09

      Operatorii care vor distribui laptele şi cornul pentru şcolile şi grădiniţele din judeţul Braşov sînt din Sfântul Gheorghe. CJ Braşov a finalizat procedura licitaţiei pentru desemnarea firmelor care asigură în anul şcolar 2017-2018 produsele de panificaţie şi lactate pentru elevi. Astfel cornul va ajunge pe masa elevilor de la SC PAN ABACS SRL din Sfîntu Gheorghe. Firma a obţinut contractul oferind 1,320 milioane lei fără TVA, faţă de estimarea iniţială a Consiliului Judeţean, de 1,9 milioane lei, aceasta fiind oferta mai avantajoasă dintre cele două înregistrate. Produsele lactate pentru copiii din şcolile braşovene vor fi aduse tot de la Sfîntu Gheorghe, de la furnizorul AGRO-PAN-STAR SRL. Firma a cîştigat contractul, ca unic participant la procedură, venind cu o ofertă de 3,748 milioane lei, fără TVA, adică exact cît estimarea iniţială. Aceste două contracte au fost semnate în condiţiile în care acordul cadrul pe care îl avea CJ Braşov cu furnizorii a expirat pe 11 septembrie. Cele două înţelegeri vor fi valabile pentru 88 de zile, pînă la data de 2 februarie 2018. În judeţul Braşov, în sistemul de învăţămînt sînt înregistraţi peste 9.000 de preşcolari şi aproximativ 38.000 de elevi în ciclul primar şi gimnazial.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

Ordonanţă dată pe furiş

      Guvernul a introdus, fără să anunţe, regula prin care vrea să oblige angajatorii să modifice într-o lună, între 20 noiembrie şi 20 decembrie, contractele de muncă, pentru transferul contribuţiilor. Iniţierea negocierii colective în unităţile în care nu există încheiat un contract/acord colectiv de muncă este obligatorie pentru punerea în aplicare a noilor modificări ale Codului Fiscal, în celelalte unităţi fiind obligatorie, de asemenea, negocierea colectivă a actelor adiţionale la contractele şi acordurile colective de muncă în vigoare, a decis Guvernul, introducînd obligaţii care nu erau incluse în forma lansată în dezbatere publică a unei ordonanţe. (continuarea doar în ediţia tipărită)

 

 
Guvernul introduce pachetul de asigurări voluntare de sănătate

     Legea Sănătăţii va permite românilor să încheie asigurare voluntară de sănătate cu spitalele pentru a beneficia de servicii medicale care nu fac parte din pachetul de bază. În schimbul unei sume primite periodic sub formă de abonament, spitalele, de exemplu, se vor obliga să suporte costurile serviciilor medicale care nu sunt incluse în pachetul de bază, se arată într-un proiect de Ordonanţă de Urgenţă pentru modificarea şi completarea Legii Sănătăţii. (continuarea doar în ediţia tipărită)
 

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 1189 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

6.JPG

Cartea

Informatii utile

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 739
Număr afişări conţinut : 3921369

FaceBook

Horoscop zilnicZiare