Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Cornul şi laptele Email
Luni, 06 Noiembrie 2017 20:09

      Operatorii care vor distribui laptele şi cornul pentru şcolile şi grădiniţele din judeţul Braşov sînt din Sfântul Gheorghe. CJ Braşov a finalizat procedura licitaţiei pentru desemnarea firmelor care asigură în anul şcolar 2017-2018 produsele de panificaţie şi lactate pentru elevi. Astfel cornul va ajunge pe masa elevilor de la SC PAN ABACS SRL din Sfîntu Gheorghe. Firma a obţinut contractul oferind 1,320 milioane lei fără TVA, faţă de estimarea iniţială a Consiliului Judeţean, de 1,9 milioane lei, aceasta fiind oferta mai avantajoasă dintre cele două înregistrate. Produsele lactate pentru copiii din şcolile braşovene vor fi aduse tot de la Sfîntu Gheorghe, de la furnizorul AGRO-PAN-STAR SRL. Firma a cîştigat contractul, ca unic participant la procedură, venind cu o ofertă de 3,748 milioane lei, fără TVA, adică exact cît estimarea iniţială. Aceste două contracte au fost semnate în condiţiile în care acordul cadrul pe care îl avea CJ Braşov cu furnizorii a expirat pe 11 septembrie. Cele două înţelegeri vor fi valabile pentru 88 de zile, pînă la data de 2 februarie 2018. În judeţul Braşov, în sistemul de învăţămînt sînt înregistraţi peste 9.000 de preşcolari şi aproximativ 38.000 de elevi în ciclul primar şi gimnazial.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunt mediu Salco Serv

 

     SC SALCO SERV SA Fagaras, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de revizuire a autorizatiei de mediu pentru activitatea de colectare ,transport si depozitare a deseurilor, inclusiv a deseurilor toxice periculoase din deseurile menajere, cu exceptia celor cu regim special,desfasurata in comuna Sinca cu satele apartinatoare:Sinca, Valcea, Ohaba,Persani,Sercaita, Bucium; pentru deschiderea unui centru de colectare deseuri nepericuloase (hartie si carton, PET, sticla, metal si ambalaje din lemn); pentru activitatea de colectare deseuri periculoase (DEEE-uri) si pentru activitatea de demontarea si dezasamblarea masinilor si echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor;pentru amplasare statie mobila de carburanti(motorina),activitati desfasurate in incinta societatii SC SALCO SERV SA.
     Observatiile publicului se primesc zilnic in scris la sediul APM Brasov, str. Politehnicii nr.3, pe toata perioada derularii procedurii.

BUSINESS CHALLENGE - FOR ENTREPRENEURS ONLY?

În ediţia tipărită

Tinerii făgărăseni nu cunosc însemnele nationale

 

     Însemnele sau simbolurile naţionale, aşa cum arată art. 12 din Constituţia României sînt:
Drapelul României este tricolor; culorile sunt aşezate vertical, în ordinea următoare începând de la lance: albastru, galben, roşu.
Ziua naţională a României este 1 Decembrie.
Imnul naţional al României este ,,Deşteaptă-te române”.
Stema ţării şi sigiliul statului sînt stabilite prin legi organice
     Pentru tinerii făgărăşeni, însemnele naţionale reprezintă o întrebare grea la care prea puţini au putut răspunde. În schimb făgărăşenii trecuţi de prima tinereţe sau persoanele vîrstnice se mîndresc cu simbolurile naţionale şi le cunosc semnificaţia.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 643 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

6.JPG

Cartea

Informatii utile

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 775
Număr afişări conţinut : 4316315

Horoscop zilnicZiare