Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Cornul şi laptele Email
Luni, 06 Noiembrie 2017 20:09

      Operatorii care vor distribui laptele şi cornul pentru şcolile şi grădiniţele din judeţul Braşov sînt din Sfântul Gheorghe. CJ Braşov a finalizat procedura licitaţiei pentru desemnarea firmelor care asigură în anul şcolar 2017-2018 produsele de panificaţie şi lactate pentru elevi. Astfel cornul va ajunge pe masa elevilor de la SC PAN ABACS SRL din Sfîntu Gheorghe. Firma a obţinut contractul oferind 1,320 milioane lei fără TVA, faţă de estimarea iniţială a Consiliului Judeţean, de 1,9 milioane lei, aceasta fiind oferta mai avantajoasă dintre cele două înregistrate. Produsele lactate pentru copiii din şcolile braşovene vor fi aduse tot de la Sfîntu Gheorghe, de la furnizorul AGRO-PAN-STAR SRL. Firma a cîştigat contractul, ca unic participant la procedură, venind cu o ofertă de 3,748 milioane lei, fără TVA, adică exact cît estimarea iniţială. Aceste două contracte au fost semnate în condiţiile în care acordul cadrul pe care îl avea CJ Braşov cu furnizorii a expirat pe 11 septembrie. Cele două înţelegeri vor fi valabile pentru 88 de zile, pînă la data de 2 februarie 2018. În judeţul Braşov, în sistemul de învăţămînt sînt înregistraţi peste 9.000 de preşcolari şi aproximativ 38.000 de elevi în ciclul primar şi gimnazial.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Art Festin Făgăraș

În ediţia tipărită

,,Am ajuns să fim condusi de golani care aprobă legi doar în favoarea lor”

 

     Modificarea Codului Administrativ de către parlamentarii PSD-ALDE a mai creat un mod de a fi recompensaţi susţinătorii politicienilor. Pensii speciale pentru aleşii locali care să le completeze pensiile de vechime. Sînt bani care golesc bugetul ţării, aşa cum o fac şi alte categorii privilegiate de pensionari. Dacă un angajat a muncit zeci de ani în cîmpul muncii cotizînd lunar pentru a avea o pensie la bătrîneţe, acesta încasează pensie din care abia îşi duce zilele. În schimb un pensionar ,,special” este lovit cu pensie de mii de euro în condiţiile în care n-a cotizat niciun leu pentru pensie. Făgărăşenii spun că nu există echitate între pensionari, iar legile adoptate de parlamentari în ultima vreme sînt lipsite de bun simţ. Făgărăşenii mai spun că aleşii locali nu merită pensii speciale pentru că şi-au făcut doar datoria, iar în cele mai multe cazuri nici pe aceasta. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu cetăţenii în privinţa modificării Codului Administrativ de către parlamentarii Puterii, act normativ ce a fost votat deja în Senat. O parte din opiniile lor sînt prezentate în materialul următor. (continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 654 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

8.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4201770

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare