Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Cornul şi laptele Email
Luni, 06 Noiembrie 2017 20:09

      Operatorii care vor distribui laptele şi cornul pentru şcolile şi grădiniţele din judeţul Braşov sînt din Sfântul Gheorghe. CJ Braşov a finalizat procedura licitaţiei pentru desemnarea firmelor care asigură în anul şcolar 2017-2018 produsele de panificaţie şi lactate pentru elevi. Astfel cornul va ajunge pe masa elevilor de la SC PAN ABACS SRL din Sfîntu Gheorghe. Firma a obţinut contractul oferind 1,320 milioane lei fără TVA, faţă de estimarea iniţială a Consiliului Judeţean, de 1,9 milioane lei, aceasta fiind oferta mai avantajoasă dintre cele două înregistrate. Produsele lactate pentru copiii din şcolile braşovene vor fi aduse tot de la Sfîntu Gheorghe, de la furnizorul AGRO-PAN-STAR SRL. Firma a cîştigat contractul, ca unic participant la procedură, venind cu o ofertă de 3,748 milioane lei, fără TVA, adică exact cît estimarea iniţială. Aceste două contracte au fost semnate în condiţiile în care acordul cadrul pe care îl avea CJ Braşov cu furnizorii a expirat pe 11 septembrie. Cele două înţelegeri vor fi valabile pentru 88 de zile, pînă la data de 2 februarie 2018. În judeţul Braşov, în sistemul de învăţămînt sînt înregistraţi peste 9.000 de preşcolari şi aproximativ 38.000 de elevi în ciclul primar şi gimnazial.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunturi!

Primaria Victoria angajeza

 

     Primǎria Victoria, Jud. Braşov organizeazǎ concurs de recrutare pentru ocuparea următoarelor funcţiii publice de execuție vacante:


• Consilier I principal in cadrul Compartimentului Urbanism , Amenjarea Teritoriului și investiții – Birou Tehnic
• Consilier I debutant in cadrul Compartimentului Control Comercial- Biroul Impozite și taxe Locale
• Inspector I debutant in cadrul Compartimentului Executare Silită - Biroul Impozite și Taxe Locale

 

Detalii AICI 

 
ANUNT PUBLIC (click)

     UAT ORASUL VICTORIA, titular al proiectului “EXECUTIE RETEA APA CARTIER LOCUINTE STR. AVRAM IANCU, STR. BADEA CARTAN, STR. OCTAVIAN PALER SI STR. GRIGORE MOISIL” anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de continuare a procedurii privind emiterea aprobarii de dezvoltare a proiectului,

În ediţia tipărită

Vocile Făgăraşului: ,,DNA trebuie să ajungă în Ţara Făgăraşului unde se fură pe rupte”

     ,,DNA îşi face treaba sau trebuie desfiinţat? A fost întrebarea la care făgărăşenii au răspuns reporterilor ziarului ,,Monitorul de Făgăraş”. Scandalul care a ţinut capul de afiş în mass media a fost DNA şi revocarea Codruţei Kovesi de la conducerea instituţiei. Cetăţenii şi-au format o opinie despre acest scandal în funcţie de canalul de televiziune pe care-l folosesc. Cei care pierd ore în şir pe Antena 3, TVR şi RTV acuză DNA, iar cei care urmăresc canalele Realitatea, Digi 24 sau B1 acuză politicienii alianţei PSD-ALDE. (continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 608 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

4.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 755
Număr afişări conţinut : 4060352

Informatii utileZiare