Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Bani pentru lucrări Email
Luni, 30 Octombrie 2017 20:07

Legislativul de la Victoria a avut de rectificat un buget în valoare totală de 16. 360.810 lei

     În şedinţa ordinară de joi, 26 octombrie a.c., aleşii locali de la Victoria au rectificat din nou bugetul local, suma totală avută la dispoziţie fiind 16.360,81 mii lei. Conform raportului nr. 17.314 din 24 octombrie 2017 întocmit de Biroul buget financiar contabil au fost aduse modificări la listele de investiţii întocmite la începutul acestui an. Prioritare pentru conducerea urbei au fost lucrările utilitare de la unităţile publice. Primarul oraşului Gheorghe Cristian a explicat legislativului importanţa rectificării bugetare pentru a se acoperi cheltuielile lucrărilor programate pînă la sfîrşitul acestui an. Fiecare propunere a fost votată de plenul CL Victoria.
- Pentru salariile angajaţilor din şcolile din Victoria s-a alocat suma de 40 mii lei
- Pentru reparaţiile la sistemul de supraveghere video de la Colegiul Tehnic ,,Dr. Alexandru Bărbat" s-a alocat suma de 5 mii lei. Este vorba despre înlocuirea modulului de redare (DVR) care este defect de mai mult timp. Menţionăm că sistemul de supraveghere video a fost achiziţionat în iunie 2010 şi este format din 32 de camere. Mentenanţa sistemului este asigurată de firma Dicomat Systems SRL.

- Lucrări de reparaţii la hidranţii amplasaţi în partea de sud a oraşului s-a alocat suma de 40 mii lei.
- Pentru lucrări de proiectare şi executare la sistemul de încălzire de la corpul nou de clădire a primăriei unde funcţionează şi sala de şedinţe a consiliului local s-a repartizat suma de 25,50 mii lei.
- Pentru lucrări de reparaţii la acoperişul imobilului nr. 11 de pe strada Muncii afectat de incendiu s-a alocat suma de 65 mii lei.
- Executare reţea de canalizare pe strada Viitorului şi strada Victoriei - 70 mii lei.
- Executare copertine metalice la băncile montate în zona Cimitirului Eternitatea - 15 mii lei.
- Lucrări de introducere a ţevilor de termie de la clinica Paltin în subteran- 20 mii lei.
- S-a mai alocat suma de 8 mii lei pentru Clubul Sportiv Victoria.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,Digurile ar fi oprit năvala apelor“

 

      Apele au făcut mari pagube în Ţara Făgăraşului săptămîna trecută. Ploile abundente şi topirea zăpezii au dus la o triplare a debitului apei Oltului. Iar lipsa digurilor a dus la revărsarea apei în toate zonele aflate în apropierea albiei Oltului. Cartierul Galaţi, Şona, Crihalma, Comăna, Mîndra, colonia de la şantierul Mîndra, Feldioara au fost localităţile şi zonele unde apa a făcut ravagii. Au rămas izolate două sate, Şona şi Crihalma. În zona Mîndra, şantierul pentru construirea digului a fost abandonat după 1989 şi nici nu sînt şanse ca investiţia să fie finalizată. La Crihalma, podul de peste Olt creează probleme în fiecare an, dar nimeni nu s-a preocupat de construirea unuia nou. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu mai mulţi localnici afectaţi de inundaţiile de săptămîna trecută, dar şi cu autorităţi locale despre situaţia inundaţiilor din Ţara Făgăraşului. Redăm cîteva dintre părerile făgărăşenilor despre năvala apelor. (continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 678 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

11.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 758
Număr afişări conţinut : 4104001

Informatii utileZiare