Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Bani pentru lucrări Email
Luni, 30 Octombrie 2017 20:07

Legislativul de la Victoria a avut de rectificat un buget în valoare totală de 16. 360.810 lei

     În şedinţa ordinară de joi, 26 octombrie a.c., aleşii locali de la Victoria au rectificat din nou bugetul local, suma totală avută la dispoziţie fiind 16.360,81 mii lei. Conform raportului nr. 17.314 din 24 octombrie 2017 întocmit de Biroul buget financiar contabil au fost aduse modificări la listele de investiţii întocmite la începutul acestui an. Prioritare pentru conducerea urbei au fost lucrările utilitare de la unităţile publice. Primarul oraşului Gheorghe Cristian a explicat legislativului importanţa rectificării bugetare pentru a se acoperi cheltuielile lucrărilor programate pînă la sfîrşitul acestui an. Fiecare propunere a fost votată de plenul CL Victoria.
- Pentru salariile angajaţilor din şcolile din Victoria s-a alocat suma de 40 mii lei
- Pentru reparaţiile la sistemul de supraveghere video de la Colegiul Tehnic ,,Dr. Alexandru Bărbat" s-a alocat suma de 5 mii lei. Este vorba despre înlocuirea modulului de redare (DVR) care este defect de mai mult timp. Menţionăm că sistemul de supraveghere video a fost achiziţionat în iunie 2010 şi este format din 32 de camere. Mentenanţa sistemului este asigurată de firma Dicomat Systems SRL.

- Lucrări de reparaţii la hidranţii amplasaţi în partea de sud a oraşului s-a alocat suma de 40 mii lei.
- Pentru lucrări de proiectare şi executare la sistemul de încălzire de la corpul nou de clădire a primăriei unde funcţionează şi sala de şedinţe a consiliului local s-a repartizat suma de 25,50 mii lei.
- Pentru lucrări de reparaţii la acoperişul imobilului nr. 11 de pe strada Muncii afectat de incendiu s-a alocat suma de 65 mii lei.
- Executare reţea de canalizare pe strada Viitorului şi strada Victoriei - 70 mii lei.
- Executare copertine metalice la băncile montate în zona Cimitirului Eternitatea - 15 mii lei.
- Lucrări de introducere a ţevilor de termie de la clinica Paltin în subteran- 20 mii lei.
- S-a mai alocat suma de 8 mii lei pentru Clubul Sportiv Victoria.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Art Festin Făgăraș

În ediţia tipărită

In Memoriam Maria Trîmbiţaş

     Duminică, 10 iunie a.c., Primăria şi Consiliul Local Beclean a organizat, în sala căminului cultural, spectacolul ,,Cînt şi joc” în memoria Mariei Trîmbiţaş, cunoscută de localnici ca ,,Ţuşca” care a plecat dintre noi la sfîrşitul lunii trecute. Maria Trîmbiţaş a fost sufletul Ansamblului folcloric ,,Junii Becleanului” şi a fost iubită de toţi sătenii. Sala de spectacol a fost plină, invitaţii, dar şi participanţii au avut parte de emoţii atunci cînd s-a vorbit despre activitatea culturală a Mariei Trîmbiţaş. (continuarea doar în ediţia tipărită).

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 844 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

1.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 762
Număr afişări conţinut : 4202897

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare