Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Bani pentru lucrări Email
Luni, 30 Octombrie 2017 20:07

Legislativul de la Victoria a avut de rectificat un buget în valoare totală de 16. 360.810 lei

     În şedinţa ordinară de joi, 26 octombrie a.c., aleşii locali de la Victoria au rectificat din nou bugetul local, suma totală avută la dispoziţie fiind 16.360,81 mii lei. Conform raportului nr. 17.314 din 24 octombrie 2017 întocmit de Biroul buget financiar contabil au fost aduse modificări la listele de investiţii întocmite la începutul acestui an. Prioritare pentru conducerea urbei au fost lucrările utilitare de la unităţile publice. Primarul oraşului Gheorghe Cristian a explicat legislativului importanţa rectificării bugetare pentru a se acoperi cheltuielile lucrărilor programate pînă la sfîrşitul acestui an. Fiecare propunere a fost votată de plenul CL Victoria.
- Pentru salariile angajaţilor din şcolile din Victoria s-a alocat suma de 40 mii lei
- Pentru reparaţiile la sistemul de supraveghere video de la Colegiul Tehnic ,,Dr. Alexandru Bărbat" s-a alocat suma de 5 mii lei. Este vorba despre înlocuirea modulului de redare (DVR) care este defect de mai mult timp. Menţionăm că sistemul de supraveghere video a fost achiziţionat în iunie 2010 şi este format din 32 de camere. Mentenanţa sistemului este asigurată de firma Dicomat Systems SRL.

- Lucrări de reparaţii la hidranţii amplasaţi în partea de sud a oraşului s-a alocat suma de 40 mii lei.
- Pentru lucrări de proiectare şi executare la sistemul de încălzire de la corpul nou de clădire a primăriei unde funcţionează şi sala de şedinţe a consiliului local s-a repartizat suma de 25,50 mii lei.
- Pentru lucrări de reparaţii la acoperişul imobilului nr. 11 de pe strada Muncii afectat de incendiu s-a alocat suma de 65 mii lei.
- Executare reţea de canalizare pe strada Viitorului şi strada Victoriei - 70 mii lei.
- Executare copertine metalice la băncile montate în zona Cimitirului Eternitatea - 15 mii lei.
- Lucrări de introducere a ţevilor de termie de la clinica Paltin în subteran- 20 mii lei.
- S-a mai alocat suma de 8 mii lei pentru Clubul Sportiv Victoria.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

Becleanul, centru international de folclor

 

     Primul festival internaţional de folclor organizat în Ţara Făgăraşului va avea loc la Beclean, în ziua de 19 ianuarie 2018. Iniţiativa este curajoasă şi aparţine edililor comunei Beclean şi Ansamblului folcloric ,,Junii Becleanului de pe Olt”. Comuna Beclean şi deopotrivă toate comunele din Ţara Făgăraşului vor fi în sărbătoare vineri, 19 ianuarie, iar începînd cu ora 16.00 uliţele satului Beclean vor înflori sub auspiciul portului popular specific zonelor participante la prima ediţie a acestui festival.(continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...
 
,,Pedeapsă maximă pentru poliţistul-pedofil“

 

     Cazul poliţistului pedofil din Bucureşti, Eugen Stan de la Biroul Rutier al Secţiei 18, a afectat imaginea Poliţiei Române Mediatizarea cazului a şocat opinia publică, iar cetăţenii aşteaptă, pe de o parte, pedepsirea agresorului, dar şi aflarea numelor şefilor din Poliţie care au muşamalizat acţiunile pedofilului poliţist vreme de 9 ani. (continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...
 
HOROSCOP: 2018 aduce schimbări radicale pentru multe zodii
  

      Toate semnele zodiacale au şansa să îşi schimbe viaţa în 2018, totul ţine însă de felul în care vor acţiona şi de modul în care se vor mişca planetele. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 719 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

7.JPG

Cartea

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 740
Număr afişări conţinut : 3992159

FaceBook

Informatii utile

Horoscop zilnicZiare