Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Pană la premise Email
Luni, 30 Octombrie 2017 19:42

S-au micşorat cozile de la Paşapoarte, dar listele n-au dispărut

     Cozile interminabile de la Serviciul de Paşapoarte de la Făgăraş s-au mai rărit pe parcursul lunii octombrie a.c., iar toate solicitările înregistrate sînt rezolvate. Localnicii nu se mai trezesc cu noaptea în cap pentru a putea obţine un bon cu care să poată depune dosarul pentru obţinerea unui paşaport. Joi, 26 octombrie a.c. 30 de localnici au depus dosarele pentru obţinerea de paşapoarte, iar între orele 9.30-14.00 au fost rezolvate. ,,Se mai fac liste pentru a se fluidiza fluxul de oameni, dar nu mai este ca în lunile trecute. Cel mult 30 de persoane mai sînt la ghişeu pe cînd în luna august erau peste 200 de persoane” au spus oamenii. Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple, din cadrul Instituţiei Prefectului Judeţul Brașov, a anunțat că, începând cu data de 1 noiembrie, se pot face programări online pentru depunerea actelor necesare în vederea eliberării documentelor de călătorie. Programarea ce se poate face accesînd site-ul Prefecturii Brașov sau direct site-ul Direcţei Generale de Paşapoarte.

 Este important de menționat că programarea este gratuită şi netransmisibilă, nu se fac programări pentru ridicarea paşapoartelor, nu se fac programări prin e-mail, fax, telefonic. Neprezentarea la data şi ora programată, neconcordanţa între datele înscrise în formularul de programare (nume/prenume) şi datele de identificare ale persoanei care se prezintă la depunerea cererii de paşaport, lipsa actelor necesare sau dovada achitării taxei de paşaport duc la anularea programării. La Birourile de Înmatriculări şi de Eliberare premise auto nu s-a lucrat cu publicul joi, 26 octombrie a.c. O defecţiune la sistemul electronic a paralizat, pentru o zi activitatea unităţii. Deşi la primele ore ale dimineţii s-au format cozi, pe parcursul zilei holurile au fost goale. „Din cauza unor defecțiuni de ordin tehnic la nivelul unui server central al Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, joi 26 octombrie 2017, nu se vor putea desfășura activități cu publicul la nivelul serviciilor centrale si judetene. Personalul de intervenţie lucrează deja pentru rezolvarea situaţiei. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și vă asigurăm că se depun toate eforturile pentru remedierea situației în cel mai scurt timp”, se arată într-un comunicat transmis de Prefectura Braşov. Şi la nivel naţional este aceeaşi situaţie,iar ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a cerut scuze publice explicînd cauza situaţiei create.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

Becleanul, centru international de folclor

 

     Primul festival internaţional de folclor organizat în Ţara Făgăraşului va avea loc la Beclean, în ziua de 19 ianuarie 2018. Iniţiativa este curajoasă şi aparţine edililor comunei Beclean şi Ansamblului folcloric ,,Junii Becleanului de pe Olt”. Comuna Beclean şi deopotrivă toate comunele din Ţara Făgăraşului vor fi în sărbătoare vineri, 19 ianuarie, iar începînd cu ora 16.00 uliţele satului Beclean vor înflori sub auspiciul portului popular specific zonelor participante la prima ediţie a acestui festival.(continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...
 
,,Pedeapsă maximă pentru poliţistul-pedofil“

 

     Cazul poliţistului pedofil din Bucureşti, Eugen Stan de la Biroul Rutier al Secţiei 18, a afectat imaginea Poliţiei Române Mediatizarea cazului a şocat opinia publică, iar cetăţenii aşteaptă, pe de o parte, pedepsirea agresorului, dar şi aflarea numelor şefilor din Poliţie care au muşamalizat acţiunile pedofilului poliţist vreme de 9 ani. (continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...
 
HOROSCOP: 2018 aduce schimbări radicale pentru multe zodii
  

      Toate semnele zodiacale au şansa să îşi schimbe viaţa în 2018, totul ţine însă de felul în care vor acţiona şi de modul în care se vor mişca planetele. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 708 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

8.JPG

Cartea

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 740
Număr afişări conţinut : 3992172

FaceBook

Informatii utile

Horoscop zilnicZiare