Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Pană la premise Email
Luni, 30 Octombrie 2017 19:42

S-au micşorat cozile de la Paşapoarte, dar listele n-au dispărut

     Cozile interminabile de la Serviciul de Paşapoarte de la Făgăraş s-au mai rărit pe parcursul lunii octombrie a.c., iar toate solicitările înregistrate sînt rezolvate. Localnicii nu se mai trezesc cu noaptea în cap pentru a putea obţine un bon cu care să poată depune dosarul pentru obţinerea unui paşaport. Joi, 26 octombrie a.c. 30 de localnici au depus dosarele pentru obţinerea de paşapoarte, iar între orele 9.30-14.00 au fost rezolvate. ,,Se mai fac liste pentru a se fluidiza fluxul de oameni, dar nu mai este ca în lunile trecute. Cel mult 30 de persoane mai sînt la ghişeu pe cînd în luna august erau peste 200 de persoane” au spus oamenii. Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple, din cadrul Instituţiei Prefectului Judeţul Brașov, a anunțat că, începând cu data de 1 noiembrie, se pot face programări online pentru depunerea actelor necesare în vederea eliberării documentelor de călătorie. Programarea ce se poate face accesînd site-ul Prefecturii Brașov sau direct site-ul Direcţei Generale de Paşapoarte.

 Este important de menționat că programarea este gratuită şi netransmisibilă, nu se fac programări pentru ridicarea paşapoartelor, nu se fac programări prin e-mail, fax, telefonic. Neprezentarea la data şi ora programată, neconcordanţa între datele înscrise în formularul de programare (nume/prenume) şi datele de identificare ale persoanei care se prezintă la depunerea cererii de paşaport, lipsa actelor necesare sau dovada achitării taxei de paşaport duc la anularea programării. La Birourile de Înmatriculări şi de Eliberare premise auto nu s-a lucrat cu publicul joi, 26 octombrie a.c. O defecţiune la sistemul electronic a paralizat, pentru o zi activitatea unităţii. Deşi la primele ore ale dimineţii s-au format cozi, pe parcursul zilei holurile au fost goale. „Din cauza unor defecțiuni de ordin tehnic la nivelul unui server central al Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, joi 26 octombrie 2017, nu se vor putea desfășura activități cu publicul la nivelul serviciilor centrale si judetene. Personalul de intervenţie lucrează deja pentru rezolvarea situaţiei. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și vă asigurăm că se depun toate eforturile pentru remedierea situației în cel mai scurt timp”, se arată într-un comunicat transmis de Prefectura Braşov. Şi la nivel naţional este aceeaşi situaţie,iar ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a cerut scuze publice explicînd cauza situaţiei create.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Art Festin Făgăraș

În ediţia tipărită

In Memoriam Maria Trîmbiţaş

     Duminică, 10 iunie a.c., Primăria şi Consiliul Local Beclean a organizat, în sala căminului cultural, spectacolul ,,Cînt şi joc” în memoria Mariei Trîmbiţaş, cunoscută de localnici ca ,,Ţuşca” care a plecat dintre noi la sfîrşitul lunii trecute. Maria Trîmbiţaş a fost sufletul Ansamblului folcloric ,,Junii Becleanului” şi a fost iubită de toţi sătenii. Sala de spectacol a fost plină, invitaţii, dar şi participanţii au avut parte de emoţii atunci cînd s-a vorbit despre activitatea culturală a Mariei Trîmbiţaş. (continuarea doar în ediţia tipărită).

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 843 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

11.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 762
Număr afişări conţinut : 4202896

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare