Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Arestaţi pentru falsificarea permiselor auto Email
Luni, 30 Octombrie 2017 19:29

Descindere DIICOT la domiciliile infractorilor

     O reţea infracţională a fost destructurată de DIICOT Braşov săptămîna trecută cînd patru persoane au ajuns în arest pentru o perioadă de 30 de zile. Tribunalul Braşov a acceptat joi, 27 octombrie a.c. prin Decizia nr. 169 la dosarul penal nr. 6070/62/2017, propunerea DNA/ DIICOT privind măsura arestării preventive pentru Marius Gabriel Dediu, Alexandru Claudiu Ionescu, Cristian Plesnilă şi Tibor Gyula Pal pentru săvîrşirea infracţiunii ,, constituirea unui grup infracţional organizat în scopul săvîrşirii infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale”, prevăzută de art. 367 alin. 1 din Codul penal, 3. Cei patru vor rămîne după gratii pînă la data de 25 noiembrie a.c. În fapt cei patru indivizi au creat o reţea pentru a vinde acte falsificate, inclusiv diplome și permise de conducere. Arestarea lor vine în urma descinderii procurorilor DIICOT şi a percheziţiilor la mai multe adrese de domiciliu effectuate în data de 26 octombrie şi soldate cu reţinerea pentru 24 de ore a 6 persoane.
     „S-a reținut că, membrii grupării au acționat pe raza județului Brașov și a municipiului București, falsificînd acte de identitate, permise de conducere sau procuri notariale, pentru cetățeni români și străini,

 contra cost. Totodată , în cauză s-a reținut că membrii grupului infracțional organizat au înșelat mai multe persoane, substituindu-și calități oficiale, solicitând bani și creîndu-le impresia că le vor ajuta să obțină permisul de conducere mai ușor”, se arată într-un comunicat DIICOT. Sumele obținute erau cuprinse între 1.000-2.000 de euro pentru fiecare persoană, persoanele vizate fiind, în general, cetățeni români stabiliți în străinătate și care se aflau în țară pentru perioade scurte de timp. „În urma perchezițiilor domiciliare efectuate în data de 26.10.2017, au fost identificate și ridicate un calculator, o tabletă, un laptop, 11 hard-disk-uri, 12 imprimante, zeci de telefoane mobile și cartele SIM, opt memory stik, 33 de CD-uri, două card-uri bancare, obiecte folosite la falsificarea de documente (trei lămpi UV, un laminator și o datetiera), permise falsificate și înscrisuri sau copii xerox privind documente de identitate, precum și sumele de 2.270 de euro, 480 de lire sterline și 1.800 de lei. Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, mai precizează procurorii DIICOT.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunturi!

COMUNICAT DE PRESĂ - BISERICA CETATE DIN SELISTAT SE REABILITEAZA

 

COMUNICAT DE PRESĂ - BISERICA CETATE DIN SELISTAT SE REABILITEAZA 

 

     Proiectul “Lucrări de reparații, conservare și introducere în circuitul turistic al Ansamblului Bisericii Evanghelice Fortificate Seliștat””, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat de către Parohia Evanghelica C.A Selistat și are o valoare totală de 1,336 milioane lei (suma reprezentând valoarea totală a proiectului conform contractului), din care 1,296 milioane lei reprezintă finanțare nerambursabilă.

 
COMUNICAT DE PRESĂ - BISERICA CETATE DIN VULCAN SE REABILITEAZA

 

COMUNICAT DE PRESĂ - BISERICA CETATE DIN VULCAN SE REABILITEAZA

 

     Proiectul LUCRARI DE REPARATII, CONSERVARE SI INTRODUCERE IN CIRCUITUL TURISTIC LA ANSAMBLUL BISERICII EVANGHELICE FORTIFICATE DIN VULCAN, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat de către Biserica Evanghelica C.A Parohia Vulcan și are o valoare totală de cca 1,502 milioane lei (suma reprezentând valoarea totală a proiectului conform contractului), din care cca 1,337 milioane lei reprezintă finanțare nerambursabilă.

În ediţia tipărită

Abuzul Ecoterm: taxa pe teavă

 

     Cît de importante sînt Primăria, Consiliul Local şi Consiliul Judeţean într-o comunitate? A fost întrebarea redacţiei ,,Monitorul de Făgăraş” pentru cititori. Majoritatea localnicilor consideră că aceste instituţii, care îşi formează bugetele de funcţionare din banii cetăţenilor, nu îşi respectă atribuţiile şi nu lucrează în interesul comunităţilor locale. Oamenii îşi justifică afirmaţiile arătînd critic spre infrastructură, lipsa locurilor de muncă şi dezvoltarea zonei, obiective pe care aleşii locali şi judeţeni nu le-au realizat. Mulţi repondenţi sînt de părere că atît Consiliul Local, cît şi Consiliul Judeţean ar trebui desfiinţate. Majoritatea făgărăşenilor îi critică pe aleşii locali şi judeţeni pentru situaţia Ecoterm, societate patronată de CL Făgăraş, care continuă să factureze taxa pe ţeavă, un abuz nesancţionat de nimeni. Monitorul de Făgăraş publică mai jos cîteva dintre opiniile cetăţenilor. (continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 936 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

9.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 750
Număr afişări conţinut : 4099249

Informatii utileZiare