Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Afacerea Belina cutremură PSD Email
Luni, 25 Septembrie 2017 19:02

 

      Lacul Belina şi braţul Pavel, un mic paradis la Dunăre, au ajuns în 2014 de la Apele Române la Consiliul Judeţean Teleorman, de aici la firma Tel Drum care a cesionat apoi terenul unei firme a fiului liderului PSD, Ştefan Valentin Dragnea (Dragnea jr a renunţat pe hîrtire la afacerea Belina cam în perioada protestelor faţă de Ordonanţa 13). Hotărîrea de Guvern emisă încă din noiembrie 2013 fusese semnată de Victor Ponta şi contrasemnată, între alţii, chiar de Liviu Dragnea, pe atunci vicepremier şi ministru al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice. Vineri, Sevil Shhaideh, vicepremier în cabinetul Tudose, a fost pusă oficial sub acuzare de DNA, pentru abuz în serviciu în Dosarul ,,Belina“. (continuarea doar în ediţia tipărită).

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

Făgărăsenii nu vor participa la referendum

 

     Majoritatea făgărăşenilor nu găsesc rostul organizării referendumului din 6-7 octombrie 2018 şi spun că nici nu vor participa. Ei consideră că familia tradiţională este clară şi nu poate fi altfel decît formată prin căsătoria dintre un bărbat şi o femeie. Făgărăşenii spun că banii cheltuiţi pentru acest demers ar putea ajuta Sănătatea şi Educaţia care sînt uitate de guvernanţi. Mai pun organizarea referendumului şi pe seama unei manipulări grosolane de care abuzează guvernanţii pentru a-şi ascunde incompetenţa, lăcomia, faptele de corupţie şi modificarea acelor legi care să le ascundă dosarele penale. (continuare doar în ediţia tipărită).

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 566 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

11.JPG

Cartea

Informatii utile

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 778
Număr afişări conţinut : 4312113

FaceBook

Horoscop zilnicZiare