Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Lucrări la sediile de Poliţie Email
Luni, 25 Septembrie 2017 18:53

      Mai multe sedii de poliţie rurală au fost modernizate în această vară. Pe lista investiţiilor IJP Braşov s-au aflat sediile unităţilor din Părău, Vulcan şi Caţa. Şi Poliţia Rurală Sâmbăta de Sus s-a mutat, în acest an, în sediu nou. Este vorba despre Centrul multifuncţional amplasat în centrul comunei unde vor funcţiona poliţia şi dispensarul comunal. În aceeaşi clădire au mai fost amenajate o sală de şedinţe şi apartamente de serviciu. ,,Sediul Poliţiei Rurale Părău a fost renovat. S-au înlocuit învelitoarea cu țiglă, jgheaburile și burlanele din tablă, s-au reparat, tencuit şi zugrăvit interioarele şi exteriorul clădirii, s-a înlocuit tîmplăria din lemn cu tîmplărie PVC și geam termopan, s-a montat gresie şi faianţă, s-a refăcut instalaţia electrică. Şi sediul de intervenţie a intrat în acest program de investiţii. Costurile s-au ridicat la 67.000 de lei”a spus comandantul IJP Brașov. Sediul Poliţiei Rurale Părău n-a mai fost reabilitat dinainte de 1990. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

Făgărăsenii nu vor participa la referendum

 

     Majoritatea făgărăşenilor nu găsesc rostul organizării referendumului din 6-7 octombrie 2018 şi spun că nici nu vor participa. Ei consideră că familia tradiţională este clară şi nu poate fi altfel decît formată prin căsătoria dintre un bărbat şi o femeie. Făgărăşenii spun că banii cheltuiţi pentru acest demers ar putea ajuta Sănătatea şi Educaţia care sînt uitate de guvernanţi. Mai pun organizarea referendumului şi pe seama unei manipulări grosolane de care abuzează guvernanţii pentru a-şi ascunde incompetenţa, lăcomia, faptele de corupţie şi modificarea acelor legi care să le ascundă dosarele penale. (continuare doar în ediţia tipărită).

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 857 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

6.JPG

Cartea

Informatii utile

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 778
Număr afişări conţinut : 4312190

FaceBook

Horoscop zilnicZiare