Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Lucrări la sediile de Poliţie Email
Luni, 25 Septembrie 2017 18:53

      Mai multe sedii de poliţie rurală au fost modernizate în această vară. Pe lista investiţiilor IJP Braşov s-au aflat sediile unităţilor din Părău, Vulcan şi Caţa. Şi Poliţia Rurală Sâmbăta de Sus s-a mutat, în acest an, în sediu nou. Este vorba despre Centrul multifuncţional amplasat în centrul comunei unde vor funcţiona poliţia şi dispensarul comunal. În aceeaşi clădire au mai fost amenajate o sală de şedinţe şi apartamente de serviciu. ,,Sediul Poliţiei Rurale Părău a fost renovat. S-au înlocuit învelitoarea cu țiglă, jgheaburile și burlanele din tablă, s-au reparat, tencuit şi zugrăvit interioarele şi exteriorul clădirii, s-a înlocuit tîmplăria din lemn cu tîmplărie PVC și geam termopan, s-a montat gresie şi faianţă, s-a refăcut instalaţia electrică. Şi sediul de intervenţie a intrat în acest program de investiţii. Costurile s-au ridicat la 67.000 de lei”a spus comandantul IJP Brașov. Sediul Poliţiei Rurale Părău n-a mai fost reabilitat dinainte de 1990. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Art Festin Făgăraș

În ediţia tipărită

,,Am ajuns să fim condusi de golani care aprobă legi doar în favoarea lor”

 

     Modificarea Codului Administrativ de către parlamentarii PSD-ALDE a mai creat un mod de a fi recompensaţi susţinătorii politicienilor. Pensii speciale pentru aleşii locali care să le completeze pensiile de vechime. Sînt bani care golesc bugetul ţării, aşa cum o fac şi alte categorii privilegiate de pensionari. Dacă un angajat a muncit zeci de ani în cîmpul muncii cotizînd lunar pentru a avea o pensie la bătrîneţe, acesta încasează pensie din care abia îşi duce zilele. În schimb un pensionar ,,special” este lovit cu pensie de mii de euro în condiţiile în care n-a cotizat niciun leu pentru pensie. Făgărăşenii spun că nu există echitate între pensionari, iar legile adoptate de parlamentari în ultima vreme sînt lipsite de bun simţ. Făgărăşenii mai spun că aleşii locali nu merită pensii speciale pentru că şi-au făcut doar datoria, iar în cele mai multe cazuri nici pe aceasta. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu cetăţenii în privinţa modificării Codului Administrativ de către parlamentarii Puterii, act normativ ce a fost votat deja în Senat. O parte din opiniile lor sînt prezentate în materialul următor. (continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 704 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

10.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4205687

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare