Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Lucrări la sediile de Poliţie Email
Luni, 25 Septembrie 2017 18:53

      Mai multe sedii de poliţie rurală au fost modernizate în această vară. Pe lista investiţiilor IJP Braşov s-au aflat sediile unităţilor din Părău, Vulcan şi Caţa. Şi Poliţia Rurală Sâmbăta de Sus s-a mutat, în acest an, în sediu nou. Este vorba despre Centrul multifuncţional amplasat în centrul comunei unde vor funcţiona poliţia şi dispensarul comunal. În aceeaşi clădire au mai fost amenajate o sală de şedinţe şi apartamente de serviciu. ,,Sediul Poliţiei Rurale Părău a fost renovat. S-au înlocuit învelitoarea cu țiglă, jgheaburile și burlanele din tablă, s-au reparat, tencuit şi zugrăvit interioarele şi exteriorul clădirii, s-a înlocuit tîmplăria din lemn cu tîmplărie PVC și geam termopan, s-a montat gresie şi faianţă, s-a refăcut instalaţia electrică. Şi sediul de intervenţie a intrat în acest program de investiţii. Costurile s-au ridicat la 67.000 de lei”a spus comandantul IJP Brașov. Sediul Poliţiei Rurale Părău n-a mai fost reabilitat dinainte de 1990. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

Becleanul, centru international de folclor

 

     Primul festival internaţional de folclor organizat în Ţara Făgăraşului va avea loc la Beclean, în ziua de 19 ianuarie 2018. Iniţiativa este curajoasă şi aparţine edililor comunei Beclean şi Ansamblului folcloric ,,Junii Becleanului de pe Olt”. Comuna Beclean şi deopotrivă toate comunele din Ţara Făgăraşului vor fi în sărbătoare vineri, 19 ianuarie, iar începînd cu ora 16.00 uliţele satului Beclean vor înflori sub auspiciul portului popular specific zonelor participante la prima ediţie a acestui festival.(continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...
 
,,Pedeapsă maximă pentru poliţistul-pedofil“

 

     Cazul poliţistului pedofil din Bucureşti, Eugen Stan de la Biroul Rutier al Secţiei 18, a afectat imaginea Poliţiei Române Mediatizarea cazului a şocat opinia publică, iar cetăţenii aşteaptă, pe de o parte, pedepsirea agresorului, dar şi aflarea numelor şefilor din Poliţie care au muşamalizat acţiunile pedofilului poliţist vreme de 9 ani. (continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...
 
HOROSCOP: 2018 aduce schimbări radicale pentru multe zodii
  

      Toate semnele zodiacale au şansa să îşi schimbe viaţa în 2018, totul ţine însă de felul în care vor acţiona şi de modul în care se vor mişca planetele. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 1195 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

1.JPG

Cartea

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 740
Număr afişări conţinut : 3999172

FaceBook

Informatii utile

Horoscop zilnicZiare