Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Fără înştiinţări de la poliţiştii locali Email
Luni, 25 Septembrie 2017 18:51

      Şapte poliţiştii locali din Făgăraş au decizie pentru aplicarea amenzilor la regimul de circulaţie pentru staţionare, parcare interzisă şi acces interzis. De la începutul anului şi pînă în pezent poliţiştii locali au aplicat 206 amenzi la regimul de circulaţie. Cetăţenii trebuie să ştie însă că poliţiştii locali pot da amenzi doar conducătorilor auto aflaţi în autoturism. În cazul în care şoferul nu este la maşină, acesta nu poate fi sancţionat aşa cum se întîmpla pînă acum. Prin urmare, agenţii de la Poliţia Locală nu mai pot trimite înştiinţări la domiciliul cetăţenilor pentru a identifica persoanele care au condus maşina aflată în situaţii ilegale. ,,Au existat situaţii în care instanţele judecătoreşti au desfiinţat procesele verbale de contravenţie întocmite de poliţiştii locali, în timp ce altele au considerat că acestea sînt perfect legale. Avocatul Poporului a sesizat această problemă către magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie care au decis ca poliţiştii locali să aplice amenzile conform competenţei lor" a spus Ioan Binig de la Poliţia Locală Făgăraş.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,Digurile ar fi oprit năvala apelor“

 

      Apele au făcut mari pagube în Ţara Făgăraşului săptămîna trecută. Ploile abundente şi topirea zăpezii au dus la o triplare a debitului apei Oltului. Iar lipsa digurilor a dus la revărsarea apei în toate zonele aflate în apropierea albiei Oltului. Cartierul Galaţi, Şona, Crihalma, Comăna, Mîndra, colonia de la şantierul Mîndra, Feldioara au fost localităţile şi zonele unde apa a făcut ravagii. Au rămas izolate două sate, Şona şi Crihalma. În zona Mîndra, şantierul pentru construirea digului a fost abandonat după 1989 şi nici nu sînt şanse ca investiţia să fie finalizată. La Crihalma, podul de peste Olt creează probleme în fiecare an, dar nimeni nu s-a preocupat de construirea unuia nou. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu mai mulţi localnici afectaţi de inundaţiile de săptămîna trecută, dar şi cu autorităţi locale despre situaţia inundaţiilor din Ţara Făgăraşului. Redăm cîteva dintre părerile făgărăşenilor despre năvala apelor. (continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 849 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

2.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 758
Număr afişări conţinut : 4089344

Informatii utileZiare