Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Fără înştiinţări de la poliţiştii locali Email
Luni, 25 Septembrie 2017 18:51

      Şapte poliţiştii locali din Făgăraş au decizie pentru aplicarea amenzilor la regimul de circulaţie pentru staţionare, parcare interzisă şi acces interzis. De la începutul anului şi pînă în pezent poliţiştii locali au aplicat 206 amenzi la regimul de circulaţie. Cetăţenii trebuie să ştie însă că poliţiştii locali pot da amenzi doar conducătorilor auto aflaţi în autoturism. În cazul în care şoferul nu este la maşină, acesta nu poate fi sancţionat aşa cum se întîmpla pînă acum. Prin urmare, agenţii de la Poliţia Locală nu mai pot trimite înştiinţări la domiciliul cetăţenilor pentru a identifica persoanele care au condus maşina aflată în situaţii ilegale. ,,Au existat situaţii în care instanţele judecătoreşti au desfiinţat procesele verbale de contravenţie întocmite de poliţiştii locali, în timp ce altele au considerat că acestea sînt perfect legale. Avocatul Poporului a sesizat această problemă către magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie care au decis ca poliţiştii locali să aplice amenzile conform competenţei lor" a spus Ioan Binig de la Poliţia Locală Făgăraş.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

Făgărăsenii nu vor participa la referendum

 

     Majoritatea făgărăşenilor nu găsesc rostul organizării referendumului din 6-7 octombrie 2018 şi spun că nici nu vor participa. Ei consideră că familia tradiţională este clară şi nu poate fi altfel decît formată prin căsătoria dintre un bărbat şi o femeie. Făgărăşenii spun că banii cheltuiţi pentru acest demers ar putea ajuta Sănătatea şi Educaţia care sînt uitate de guvernanţi. Mai pun organizarea referendumului şi pe seama unei manipulări grosolane de care abuzează guvernanţii pentru a-şi ascunde incompetenţa, lăcomia, faptele de corupţie şi modificarea acelor legi care să le ascundă dosarele penale. (continuare doar în ediţia tipărită).

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 856 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

4.JPG

Cartea

Informatii utile

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 778
Număr afişări conţinut : 4312190

FaceBook

Horoscop zilnicZiare