Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Fără înştiinţări de la poliţiştii locali Email
Luni, 25 Septembrie 2017 18:51

      Şapte poliţiştii locali din Făgăraş au decizie pentru aplicarea amenzilor la regimul de circulaţie pentru staţionare, parcare interzisă şi acces interzis. De la începutul anului şi pînă în pezent poliţiştii locali au aplicat 206 amenzi la regimul de circulaţie. Cetăţenii trebuie să ştie însă că poliţiştii locali pot da amenzi doar conducătorilor auto aflaţi în autoturism. În cazul în care şoferul nu este la maşină, acesta nu poate fi sancţionat aşa cum se întîmpla pînă acum. Prin urmare, agenţii de la Poliţia Locală nu mai pot trimite înştiinţări la domiciliul cetăţenilor pentru a identifica persoanele care au condus maşina aflată în situaţii ilegale. ,,Au existat situaţii în care instanţele judecătoreşti au desfiinţat procesele verbale de contravenţie întocmite de poliţiştii locali, în timp ce altele au considerat că acestea sînt perfect legale. Avocatul Poporului a sesizat această problemă către magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie care au decis ca poliţiştii locali să aplice amenzile conform competenţei lor" a spus Ioan Binig de la Poliţia Locală Făgăraş.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

Becleanul, centru international de folclor

 

     Primul festival internaţional de folclor organizat în Ţara Făgăraşului va avea loc la Beclean, în ziua de 19 ianuarie 2018. Iniţiativa este curajoasă şi aparţine edililor comunei Beclean şi Ansamblului folcloric ,,Junii Becleanului de pe Olt”. Comuna Beclean şi deopotrivă toate comunele din Ţara Făgăraşului vor fi în sărbătoare vineri, 19 ianuarie, iar începînd cu ora 16.00 uliţele satului Beclean vor înflori sub auspiciul portului popular specific zonelor participante la prima ediţie a acestui festival.(continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...
 
,,Pedeapsă maximă pentru poliţistul-pedofil“

 

     Cazul poliţistului pedofil din Bucureşti, Eugen Stan de la Biroul Rutier al Secţiei 18, a afectat imaginea Poliţiei Române Mediatizarea cazului a şocat opinia publică, iar cetăţenii aşteaptă, pe de o parte, pedepsirea agresorului, dar şi aflarea numelor şefilor din Poliţie care au muşamalizat acţiunile pedofilului poliţist vreme de 9 ani. (continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...
 
HOROSCOP: 2018 aduce schimbări radicale pentru multe zodii
  

      Toate semnele zodiacale au şansa să îşi schimbe viaţa în 2018, totul ţine însă de felul în care vor acţiona şi de modul în care se vor mişca planetele. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 1211 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

3.JPG

Cartea

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 740
Număr afişări conţinut : 3999173

FaceBook

Informatii utile

Horoscop zilnicZiare