Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Fără înştiinţări de la poliţiştii locali Email
Luni, 25 Septembrie 2017 18:51

      Şapte poliţiştii locali din Făgăraş au decizie pentru aplicarea amenzilor la regimul de circulaţie pentru staţionare, parcare interzisă şi acces interzis. De la începutul anului şi pînă în pezent poliţiştii locali au aplicat 206 amenzi la regimul de circulaţie. Cetăţenii trebuie să ştie însă că poliţiştii locali pot da amenzi doar conducătorilor auto aflaţi în autoturism. În cazul în care şoferul nu este la maşină, acesta nu poate fi sancţionat aşa cum se întîmpla pînă acum. Prin urmare, agenţii de la Poliţia Locală nu mai pot trimite înştiinţări la domiciliul cetăţenilor pentru a identifica persoanele care au condus maşina aflată în situaţii ilegale. ,,Au existat situaţii în care instanţele judecătoreşti au desfiinţat procesele verbale de contravenţie întocmite de poliţiştii locali, în timp ce altele au considerat că acestea sînt perfect legale. Avocatul Poporului a sesizat această problemă către magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie care au decis ca poliţiştii locali să aplice amenzile conform competenţei lor" a spus Ioan Binig de la Poliţia Locală Făgăraş.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Art Festin Făgăraș

În ediţia tipărită

,,Am ajuns să fim condusi de golani care aprobă legi doar în favoarea lor”

 

     Modificarea Codului Administrativ de către parlamentarii PSD-ALDE a mai creat un mod de a fi recompensaţi susţinătorii politicienilor. Pensii speciale pentru aleşii locali care să le completeze pensiile de vechime. Sînt bani care golesc bugetul ţării, aşa cum o fac şi alte categorii privilegiate de pensionari. Dacă un angajat a muncit zeci de ani în cîmpul muncii cotizînd lunar pentru a avea o pensie la bătrîneţe, acesta încasează pensie din care abia îşi duce zilele. În schimb un pensionar ,,special” este lovit cu pensie de mii de euro în condiţiile în care n-a cotizat niciun leu pentru pensie. Făgărăşenii spun că nu există echitate între pensionari, iar legile adoptate de parlamentari în ultima vreme sînt lipsite de bun simţ. Făgărăşenii mai spun că aleşii locali nu merită pensii speciale pentru că şi-au făcut doar datoria, iar în cele mai multe cazuri nici pe aceasta. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu cetăţenii în privinţa modificării Codului Administrativ de către parlamentarii Puterii, act normativ ce a fost votat deja în Senat. O parte din opiniile lor sînt prezentate în materialul următor. (continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 638 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

11.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4209366

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare