Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Chiria prea mare sperie clienţii Email
Luni, 25 Septembrie 2017 18:49

      Casa de Cultură Victoria vrea să închirieze spaţiile disponibile, dar preţurile ridicate au alungat clienţii. Instituţia are disponibile 4 spaţii amplasate la parterul clădirii pe care le-a scos la licitaţie. Este vorba despre spaţiile în suprafaţă de 35 mp, 36,12 mp, 147,24 mp şi 11,16 mp. La licitaţia organizată în data de 14 septembrie a.c. s-au prezentat SC Melteo Butic SRL şi Şuteu Magdalena, aceasta fiind adjudecată în favoarea SC Melteo Butic pentru încăperea de 35 mp. Chiria lunară plătită de această societate va fi de 843,50 lei. Casa de Cultură a fost dată în folosinţă în urmă cu doi ani, iar spaţiile comerciale nu au fost închiriate din cauza preţului aprobat în CL Victoria şi care, în opinia clienţilor, este foarte ridicat. Directorul Casei de Cultură a solicitat legislativului prin adresa nr. 167/128997 din 2 august 29017 să scadă preţul pe metru pătrat. ,,CL Victoria a luat la cunoştinţă de cererea formulată prin care solicitaţi scăderea tarifului pentru spaţiile cu altă destinaţia decît cea de locuinţă stabilit prin HCL nr. 18 din 2017. Vă informăm că tarifele nu pot fi modicicate pe parcusrul anului decît dacă cadrul legal se modifică, ca urmare solicitarea dumneavoastră rămîne în evidenţa noastră şi se va lua în calcul la stabilirea tarifelor pentru spaţiile cu altă destimaţie decît cea de locuit" se arată adresa în nr. 14576 din 1 septembrie 2017 a CL Victoria rtemisă Casei de cultură. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

Becleanul, centru international de folclor

 

     Primul festival internaţional de folclor organizat în Ţara Făgăraşului va avea loc la Beclean, în ziua de 19 ianuarie 2018. Iniţiativa este curajoasă şi aparţine edililor comunei Beclean şi Ansamblului folcloric ,,Junii Becleanului de pe Olt”. Comuna Beclean şi deopotrivă toate comunele din Ţara Făgăraşului vor fi în sărbătoare vineri, 19 ianuarie, iar începînd cu ora 16.00 uliţele satului Beclean vor înflori sub auspiciul portului popular specific zonelor participante la prima ediţie a acestui festival.(continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...
 
,,Pedeapsă maximă pentru poliţistul-pedofil“

 

     Cazul poliţistului pedofil din Bucureşti, Eugen Stan de la Biroul Rutier al Secţiei 18, a afectat imaginea Poliţiei Române Mediatizarea cazului a şocat opinia publică, iar cetăţenii aşteaptă, pe de o parte, pedepsirea agresorului, dar şi aflarea numelor şefilor din Poliţie care au muşamalizat acţiunile pedofilului poliţist vreme de 9 ani. (continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...
 
HOROSCOP: 2018 aduce schimbări radicale pentru multe zodii
  

      Toate semnele zodiacale au şansa să îşi schimbe viaţa în 2018, totul ţine însă de felul în care vor acţiona şi de modul în care se vor mişca planetele. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 1224 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

11.JPG

Cartea

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 740
Număr afişări conţinut : 3999178

FaceBook

Informatii utile

Horoscop zilnicZiare