Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Chiria prea mare sperie clienţii Email
Luni, 25 Septembrie 2017 18:49

      Casa de Cultură Victoria vrea să închirieze spaţiile disponibile, dar preţurile ridicate au alungat clienţii. Instituţia are disponibile 4 spaţii amplasate la parterul clădirii pe care le-a scos la licitaţie. Este vorba despre spaţiile în suprafaţă de 35 mp, 36,12 mp, 147,24 mp şi 11,16 mp. La licitaţia organizată în data de 14 septembrie a.c. s-au prezentat SC Melteo Butic SRL şi Şuteu Magdalena, aceasta fiind adjudecată în favoarea SC Melteo Butic pentru încăperea de 35 mp. Chiria lunară plătită de această societate va fi de 843,50 lei. Casa de Cultură a fost dată în folosinţă în urmă cu doi ani, iar spaţiile comerciale nu au fost închiriate din cauza preţului aprobat în CL Victoria şi care, în opinia clienţilor, este foarte ridicat. Directorul Casei de Cultură a solicitat legislativului prin adresa nr. 167/128997 din 2 august 29017 să scadă preţul pe metru pătrat. ,,CL Victoria a luat la cunoştinţă de cererea formulată prin care solicitaţi scăderea tarifului pentru spaţiile cu altă destinaţia decît cea de locuinţă stabilit prin HCL nr. 18 din 2017. Vă informăm că tarifele nu pot fi modicicate pe parcusrul anului decît dacă cadrul legal se modifică, ca urmare solicitarea dumneavoastră rămîne în evidenţa noastră şi se va lua în calcul la stabilirea tarifelor pentru spaţiile cu altă destimaţie decît cea de locuit" se arată adresa în nr. 14576 din 1 septembrie 2017 a CL Victoria rtemisă Casei de cultură. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

Făgărăsenii nu vor participa la referendum

 

     Majoritatea făgărăşenilor nu găsesc rostul organizării referendumului din 6-7 octombrie 2018 şi spun că nici nu vor participa. Ei consideră că familia tradiţională este clară şi nu poate fi altfel decît formată prin căsătoria dintre un bărbat şi o femeie. Făgărăşenii spun că banii cheltuiţi pentru acest demers ar putea ajuta Sănătatea şi Educaţia care sînt uitate de guvernanţi. Mai pun organizarea referendumului şi pe seama unei manipulări grosolane de care abuzează guvernanţii pentru a-şi ascunde incompetenţa, lăcomia, faptele de corupţie şi modificarea acelor legi care să le ascundă dosarele penale. (continuare doar în ediţia tipărită).

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 638 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

4.JPG

Cartea

Informatii utile

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 778
Număr afişări conţinut : 4312125

FaceBook

Horoscop zilnicZiare