Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Chiria prea mare sperie clienţii Email
Luni, 25 Septembrie 2017 18:49

      Casa de Cultură Victoria vrea să închirieze spaţiile disponibile, dar preţurile ridicate au alungat clienţii. Instituţia are disponibile 4 spaţii amplasate la parterul clădirii pe care le-a scos la licitaţie. Este vorba despre spaţiile în suprafaţă de 35 mp, 36,12 mp, 147,24 mp şi 11,16 mp. La licitaţia organizată în data de 14 septembrie a.c. s-au prezentat SC Melteo Butic SRL şi Şuteu Magdalena, aceasta fiind adjudecată în favoarea SC Melteo Butic pentru încăperea de 35 mp. Chiria lunară plătită de această societate va fi de 843,50 lei. Casa de Cultură a fost dată în folosinţă în urmă cu doi ani, iar spaţiile comerciale nu au fost închiriate din cauza preţului aprobat în CL Victoria şi care, în opinia clienţilor, este foarte ridicat. Directorul Casei de Cultură a solicitat legislativului prin adresa nr. 167/128997 din 2 august 29017 să scadă preţul pe metru pătrat. ,,CL Victoria a luat la cunoştinţă de cererea formulată prin care solicitaţi scăderea tarifului pentru spaţiile cu altă destinaţia decît cea de locuinţă stabilit prin HCL nr. 18 din 2017. Vă informăm că tarifele nu pot fi modicicate pe parcusrul anului decît dacă cadrul legal se modifică, ca urmare solicitarea dumneavoastră rămîne în evidenţa noastră şi se va lua în calcul la stabilirea tarifelor pentru spaţiile cu altă destimaţie decît cea de locuit" se arată adresa în nr. 14576 din 1 septembrie 2017 a CL Victoria rtemisă Casei de cultură. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,Digurile ar fi oprit năvala apelor“

 

      Apele au făcut mari pagube în Ţara Făgăraşului săptămîna trecută. Ploile abundente şi topirea zăpezii au dus la o triplare a debitului apei Oltului. Iar lipsa digurilor a dus la revărsarea apei în toate zonele aflate în apropierea albiei Oltului. Cartierul Galaţi, Şona, Crihalma, Comăna, Mîndra, colonia de la şantierul Mîndra, Feldioara au fost localităţile şi zonele unde apa a făcut ravagii. Au rămas izolate două sate, Şona şi Crihalma. În zona Mîndra, şantierul pentru construirea digului a fost abandonat după 1989 şi nici nu sînt şanse ca investiţia să fie finalizată. La Crihalma, podul de peste Olt creează probleme în fiecare an, dar nimeni nu s-a preocupat de construirea unuia nou. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu mai mulţi localnici afectaţi de inundaţiile de săptămîna trecută, dar şi cu autorităţi locale despre situaţia inundaţiilor din Ţara Făgăraşului. Redăm cîteva dintre părerile făgărăşenilor despre năvala apelor. (continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 850 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

8.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 758
Număr afişări conţinut : 4089344

Informatii utileZiare