Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Chiria prea mare sperie clienţii Email
Luni, 25 Septembrie 2017 18:49

      Casa de Cultură Victoria vrea să închirieze spaţiile disponibile, dar preţurile ridicate au alungat clienţii. Instituţia are disponibile 4 spaţii amplasate la parterul clădirii pe care le-a scos la licitaţie. Este vorba despre spaţiile în suprafaţă de 35 mp, 36,12 mp, 147,24 mp şi 11,16 mp. La licitaţia organizată în data de 14 septembrie a.c. s-au prezentat SC Melteo Butic SRL şi Şuteu Magdalena, aceasta fiind adjudecată în favoarea SC Melteo Butic pentru încăperea de 35 mp. Chiria lunară plătită de această societate va fi de 843,50 lei. Casa de Cultură a fost dată în folosinţă în urmă cu doi ani, iar spaţiile comerciale nu au fost închiriate din cauza preţului aprobat în CL Victoria şi care, în opinia clienţilor, este foarte ridicat. Directorul Casei de Cultură a solicitat legislativului prin adresa nr. 167/128997 din 2 august 29017 să scadă preţul pe metru pătrat. ,,CL Victoria a luat la cunoştinţă de cererea formulată prin care solicitaţi scăderea tarifului pentru spaţiile cu altă destinaţia decît cea de locuinţă stabilit prin HCL nr. 18 din 2017. Vă informăm că tarifele nu pot fi modicicate pe parcusrul anului decît dacă cadrul legal se modifică, ca urmare solicitarea dumneavoastră rămîne în evidenţa noastră şi se va lua în calcul la stabilirea tarifelor pentru spaţiile cu altă destimaţie decît cea de locuit" se arată adresa în nr. 14576 din 1 septembrie 2017 a CL Victoria rtemisă Casei de cultură. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Art Festin Făgăraș

În ediţia tipărită

,,Am ajuns să fim condusi de golani care aprobă legi doar în favoarea lor”

 

     Modificarea Codului Administrativ de către parlamentarii PSD-ALDE a mai creat un mod de a fi recompensaţi susţinătorii politicienilor. Pensii speciale pentru aleşii locali care să le completeze pensiile de vechime. Sînt bani care golesc bugetul ţării, aşa cum o fac şi alte categorii privilegiate de pensionari. Dacă un angajat a muncit zeci de ani în cîmpul muncii cotizînd lunar pentru a avea o pensie la bătrîneţe, acesta încasează pensie din care abia îşi duce zilele. În schimb un pensionar ,,special” este lovit cu pensie de mii de euro în condiţiile în care n-a cotizat niciun leu pentru pensie. Făgărăşenii spun că nu există echitate între pensionari, iar legile adoptate de parlamentari în ultima vreme sînt lipsite de bun simţ. Făgărăşenii mai spun că aleşii locali nu merită pensii speciale pentru că şi-au făcut doar datoria, iar în cele mai multe cazuri nici pe aceasta. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu cetăţenii în privinţa modificării Codului Administrativ de către parlamentarii Puterii, act normativ ce a fost votat deja în Senat. O parte din opiniile lor sînt prezentate în materialul următor. (continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 637 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

8.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4209366

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare