Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Sancţiune în cazul creşei ,,Mămăruţa” Email
Luni, 25 Septembrie 2017 18:43

      Situaţia de la Creşa ,,Mămăruţa” identificată cu ocazia începerii anului şcolar a dus la sancţionarea persoanelor care au decis să amîne deschiderea unităţii cu o săptămînă. ,,N-a fost o situaţie plăcută, dar de obicei în prima săptămînă nu sînt aduşi prea mulţi copii. Asta nu înseamna că nu trebuia să înceapă activitatea odată cu celelalte unităţi şcolare. Gheorghe Harabagiu de la Serviciul Public de Asistenţă Socială a luat această decizie şi nu coordonatoarea creşei. Harabagiu a fost sancţionat cu mustrare scrisă” a spus Bogdan Taflan, şedul SPAS Făgăraş. În primele zile la această creşă au fost aduşi 2 copii din cei 30 înscrişi. Reamintim că ,,Mămăruţa” este singura creşă publică din Făgăraş, activitatea ei fiind coordonată de Simona Pandrea, asistentă medicală. În săptămîna premergătoare deschiderii şcolilor, părinţii copiilor înscrişi aici ştiau că îşi pot aduce copiii doar din data de 18

 septembrie şi nu în 11 septembrie. Întrebat de reporterii ,,Monitorul de Făgăraş” care sînt motivele pentru care se amînă deschiderea creşei, Gheorghe Harabagiu a spus atunci că nu ştie motivele dînd vina pe conducerea creşei. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

Becleanul, centru international de folclor

 

     Primul festival internaţional de folclor organizat în Ţara Făgăraşului va avea loc la Beclean, în ziua de 19 ianuarie 2018. Iniţiativa este curajoasă şi aparţine edililor comunei Beclean şi Ansamblului folcloric ,,Junii Becleanului de pe Olt”. Comuna Beclean şi deopotrivă toate comunele din Ţara Făgăraşului vor fi în sărbătoare vineri, 19 ianuarie, iar începînd cu ora 16.00 uliţele satului Beclean vor înflori sub auspiciul portului popular specific zonelor participante la prima ediţie a acestui festival.(continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...
 
,,Pedeapsă maximă pentru poliţistul-pedofil“

 

     Cazul poliţistului pedofil din Bucureşti, Eugen Stan de la Biroul Rutier al Secţiei 18, a afectat imaginea Poliţiei Române Mediatizarea cazului a şocat opinia publică, iar cetăţenii aşteaptă, pe de o parte, pedepsirea agresorului, dar şi aflarea numelor şefilor din Poliţie care au muşamalizat acţiunile pedofilului poliţist vreme de 9 ani. (continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...
 
HOROSCOP: 2018 aduce schimbări radicale pentru multe zodii
  

      Toate semnele zodiacale au şansa să îşi schimbe viaţa în 2018, totul ţine însă de felul în care vor acţiona şi de modul în care se vor mişca planetele. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 1198 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

8.JPG

Cartea

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 740
Număr afişări conţinut : 3999171

FaceBook

Informatii utile

Horoscop zilnicZiare