Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Sancţiune în cazul creşei ,,Mămăruţa” Email
Luni, 25 Septembrie 2017 18:43

      Situaţia de la Creşa ,,Mămăruţa” identificată cu ocazia începerii anului şcolar a dus la sancţionarea persoanelor care au decis să amîne deschiderea unităţii cu o săptămînă. ,,N-a fost o situaţie plăcută, dar de obicei în prima săptămînă nu sînt aduşi prea mulţi copii. Asta nu înseamna că nu trebuia să înceapă activitatea odată cu celelalte unităţi şcolare. Gheorghe Harabagiu de la Serviciul Public de Asistenţă Socială a luat această decizie şi nu coordonatoarea creşei. Harabagiu a fost sancţionat cu mustrare scrisă” a spus Bogdan Taflan, şedul SPAS Făgăraş. În primele zile la această creşă au fost aduşi 2 copii din cei 30 înscrişi. Reamintim că ,,Mămăruţa” este singura creşă publică din Făgăraş, activitatea ei fiind coordonată de Simona Pandrea, asistentă medicală. În săptămîna premergătoare deschiderii şcolilor, părinţii copiilor înscrişi aici ştiau că îşi pot aduce copiii doar din data de 18

 septembrie şi nu în 11 septembrie. Întrebat de reporterii ,,Monitorul de Făgăraş” care sînt motivele pentru care se amînă deschiderea creşei, Gheorghe Harabagiu a spus atunci că nu ştie motivele dînd vina pe conducerea creşei. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

Făgărăsenii nu vor participa la referendum

 

     Majoritatea făgărăşenilor nu găsesc rostul organizării referendumului din 6-7 octombrie 2018 şi spun că nici nu vor participa. Ei consideră că familia tradiţională este clară şi nu poate fi altfel decît formată prin căsătoria dintre un bărbat şi o femeie. Făgărăşenii spun că banii cheltuiţi pentru acest demers ar putea ajuta Sănătatea şi Educaţia care sînt uitate de guvernanţi. Mai pun organizarea referendumului şi pe seama unei manipulări grosolane de care abuzează guvernanţii pentru a-şi ascunde incompetenţa, lăcomia, faptele de corupţie şi modificarea acelor legi care să le ascundă dosarele penale. (continuare doar în ediţia tipărită).

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 884 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

11.JPG

Cartea

Informatii utile

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 778
Număr afişări conţinut : 4312159

FaceBook

Horoscop zilnicZiare