Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Sancţiune în cazul creşei ,,Mămăruţa” Email
Luni, 25 Septembrie 2017 18:43

      Situaţia de la Creşa ,,Mămăruţa” identificată cu ocazia începerii anului şcolar a dus la sancţionarea persoanelor care au decis să amîne deschiderea unităţii cu o săptămînă. ,,N-a fost o situaţie plăcută, dar de obicei în prima săptămînă nu sînt aduşi prea mulţi copii. Asta nu înseamna că nu trebuia să înceapă activitatea odată cu celelalte unităţi şcolare. Gheorghe Harabagiu de la Serviciul Public de Asistenţă Socială a luat această decizie şi nu coordonatoarea creşei. Harabagiu a fost sancţionat cu mustrare scrisă” a spus Bogdan Taflan, şedul SPAS Făgăraş. În primele zile la această creşă au fost aduşi 2 copii din cei 30 înscrişi. Reamintim că ,,Mămăruţa” este singura creşă publică din Făgăraş, activitatea ei fiind coordonată de Simona Pandrea, asistentă medicală. În săptămîna premergătoare deschiderii şcolilor, părinţii copiilor înscrişi aici ştiau că îşi pot aduce copiii doar din data de 18

 septembrie şi nu în 11 septembrie. Întrebat de reporterii ,,Monitorul de Făgăraş” care sînt motivele pentru care se amînă deschiderea creşei, Gheorghe Harabagiu a spus atunci că nu ştie motivele dînd vina pe conducerea creşei. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Art Festin Făgăraș

În ediţia tipărită

,,Am ajuns să fim condusi de golani care aprobă legi doar în favoarea lor”

 

     Modificarea Codului Administrativ de către parlamentarii PSD-ALDE a mai creat un mod de a fi recompensaţi susţinătorii politicienilor. Pensii speciale pentru aleşii locali care să le completeze pensiile de vechime. Sînt bani care golesc bugetul ţării, aşa cum o fac şi alte categorii privilegiate de pensionari. Dacă un angajat a muncit zeci de ani în cîmpul muncii cotizînd lunar pentru a avea o pensie la bătrîneţe, acesta încasează pensie din care abia îşi duce zilele. În schimb un pensionar ,,special” este lovit cu pensie de mii de euro în condiţiile în care n-a cotizat niciun leu pentru pensie. Făgărăşenii spun că nu există echitate între pensionari, iar legile adoptate de parlamentari în ultima vreme sînt lipsite de bun simţ. Făgărăşenii mai spun că aleşii locali nu merită pensii speciale pentru că şi-au făcut doar datoria, iar în cele mai multe cazuri nici pe aceasta. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu cetăţenii în privinţa modificării Codului Administrativ de către parlamentarii Puterii, act normativ ce a fost votat deja în Senat. O parte din opiniile lor sînt prezentate în materialul următor. (continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 630 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

11.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4209365

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare