Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Sancţiune în cazul creşei ,,Mămăruţa” Email
Luni, 25 Septembrie 2017 18:43

      Situaţia de la Creşa ,,Mămăruţa” identificată cu ocazia începerii anului şcolar a dus la sancţionarea persoanelor care au decis să amîne deschiderea unităţii cu o săptămînă. ,,N-a fost o situaţie plăcută, dar de obicei în prima săptămînă nu sînt aduşi prea mulţi copii. Asta nu înseamna că nu trebuia să înceapă activitatea odată cu celelalte unităţi şcolare. Gheorghe Harabagiu de la Serviciul Public de Asistenţă Socială a luat această decizie şi nu coordonatoarea creşei. Harabagiu a fost sancţionat cu mustrare scrisă” a spus Bogdan Taflan, şedul SPAS Făgăraş. În primele zile la această creşă au fost aduşi 2 copii din cei 30 înscrişi. Reamintim că ,,Mămăruţa” este singura creşă publică din Făgăraş, activitatea ei fiind coordonată de Simona Pandrea, asistentă medicală. În săptămîna premergătoare deschiderii şcolilor, părinţii copiilor înscrişi aici ştiau că îşi pot aduce copiii doar din data de 18

 septembrie şi nu în 11 septembrie. Întrebat de reporterii ,,Monitorul de Făgăraş” care sînt motivele pentru care se amînă deschiderea creşei, Gheorghe Harabagiu a spus atunci că nu ştie motivele dînd vina pe conducerea creşei. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,Digurile ar fi oprit năvala apelor“

 

      Apele au făcut mari pagube în Ţara Făgăraşului săptămîna trecută. Ploile abundente şi topirea zăpezii au dus la o triplare a debitului apei Oltului. Iar lipsa digurilor a dus la revărsarea apei în toate zonele aflate în apropierea albiei Oltului. Cartierul Galaţi, Şona, Crihalma, Comăna, Mîndra, colonia de la şantierul Mîndra, Feldioara au fost localităţile şi zonele unde apa a făcut ravagii. Au rămas izolate două sate, Şona şi Crihalma. În zona Mîndra, şantierul pentru construirea digului a fost abandonat după 1989 şi nici nu sînt şanse ca investiţia să fie finalizată. La Crihalma, podul de peste Olt creează probleme în fiecare an, dar nimeni nu s-a preocupat de construirea unuia nou. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu mai mulţi localnici afectaţi de inundaţiile de săptămîna trecută, dar şi cu autorităţi locale despre situaţia inundaţiilor din Ţara Făgăraşului. Redăm cîteva dintre părerile făgărăşenilor despre năvala apelor. (continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 857 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

9.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 758
Număr afişări conţinut : 4089346

Informatii utileZiare