Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Fotbal, Liga a IV-a Email
Luni, 25 Septembrie 2017 17:43

      Sîmbătă, 23 septembrie, a avut loc o nouă etapă a Diviziei D. Liderul seriei AS SR Braşov a primit vizita ocupantei locului secund CSM Codlea. La capătul unui joc dominat copios de echipa suporterilor stegari, gazdele s-au impus cu scorul de 5-1. Fotbaliştii din Victoria au evoluat pe propriul teren primind vizita formaţiei ASF Zărneşti. Oaspeţii au reuşit să cîştige la Victoria cu scorul de 4-2, după ce la pauză scorul era egal 2-2. Pentru formaţia gazdă au marcat: David în minutul 12 şi Tobiaş în minutul 37. Carpaţi Berivoi a suferit o nouă înfrîngere dură, în deplasare la Steagu Roşu Braşov. Formaţia antrenată de Dan Brătescu a pierdut cu scorul de 8-1, golul de onoare al berivenilor fiind înscris în minutul 49 de Grapă. Voila a cedat surprinzător la Rupea cu scorul de 6-1. Formaţia antrenată de Mircea Suciu a făcut deplasarea la Rupea fără patru dintre jucătorii de bază iar asta s-a văzut.
 

Rezultate:
 

Săcele-Cristian 8-1
Aripile-Tărlungeni 0-2
Victoria-Zărneşti 2-4
Hurez-Colţea 0-4
AS SR Braşov-Codlea 5-1
Rupea- Voila 6-1
Dumbrăviţa-Homorod 3-0
Steagu Roşu- Berivoi 8-1.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

Făgărăsenii nu vor participa la referendum

 

     Majoritatea făgărăşenilor nu găsesc rostul organizării referendumului din 6-7 octombrie 2018 şi spun că nici nu vor participa. Ei consideră că familia tradiţională este clară şi nu poate fi altfel decît formată prin căsătoria dintre un bărbat şi o femeie. Făgărăşenii spun că banii cheltuiţi pentru acest demers ar putea ajuta Sănătatea şi Educaţia care sînt uitate de guvernanţi. Mai pun organizarea referendumului şi pe seama unei manipulări grosolane de care abuzează guvernanţii pentru a-şi ascunde incompetenţa, lăcomia, faptele de corupţie şi modificarea acelor legi care să le ascundă dosarele penale. (continuare doar în ediţia tipărită).

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 874 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

8.JPG

Cartea

Informatii utile

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 778
Număr afişări conţinut : 4312161

FaceBook

Horoscop zilnicZiare