Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Fotbal, Liga a IV-a Email
Luni, 25 Septembrie 2017 17:43

      Sîmbătă, 23 septembrie, a avut loc o nouă etapă a Diviziei D. Liderul seriei AS SR Braşov a primit vizita ocupantei locului secund CSM Codlea. La capătul unui joc dominat copios de echipa suporterilor stegari, gazdele s-au impus cu scorul de 5-1. Fotbaliştii din Victoria au evoluat pe propriul teren primind vizita formaţiei ASF Zărneşti. Oaspeţii au reuşit să cîştige la Victoria cu scorul de 4-2, după ce la pauză scorul era egal 2-2. Pentru formaţia gazdă au marcat: David în minutul 12 şi Tobiaş în minutul 37. Carpaţi Berivoi a suferit o nouă înfrîngere dură, în deplasare la Steagu Roşu Braşov. Formaţia antrenată de Dan Brătescu a pierdut cu scorul de 8-1, golul de onoare al berivenilor fiind înscris în minutul 49 de Grapă. Voila a cedat surprinzător la Rupea cu scorul de 6-1. Formaţia antrenată de Mircea Suciu a făcut deplasarea la Rupea fără patru dintre jucătorii de bază iar asta s-a văzut.
 

Rezultate:
 

Săcele-Cristian 8-1
Aripile-Tărlungeni 0-2
Victoria-Zărneşti 2-4
Hurez-Colţea 0-4
AS SR Braşov-Codlea 5-1
Rupea- Voila 6-1
Dumbrăviţa-Homorod 3-0
Steagu Roşu- Berivoi 8-1.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Art Festin Făgăraș

În ediţia tipărită

,,Am ajuns să fim condusi de golani care aprobă legi doar în favoarea lor”

 

     Modificarea Codului Administrativ de către parlamentarii PSD-ALDE a mai creat un mod de a fi recompensaţi susţinătorii politicienilor. Pensii speciale pentru aleşii locali care să le completeze pensiile de vechime. Sînt bani care golesc bugetul ţării, aşa cum o fac şi alte categorii privilegiate de pensionari. Dacă un angajat a muncit zeci de ani în cîmpul muncii cotizînd lunar pentru a avea o pensie la bătrîneţe, acesta încasează pensie din care abia îşi duce zilele. În schimb un pensionar ,,special” este lovit cu pensie de mii de euro în condiţiile în care n-a cotizat niciun leu pentru pensie. Făgărăşenii spun că nu există echitate între pensionari, iar legile adoptate de parlamentari în ultima vreme sînt lipsite de bun simţ. Făgărăşenii mai spun că aleşii locali nu merită pensii speciale pentru că şi-au făcut doar datoria, iar în cele mai multe cazuri nici pe aceasta. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu cetăţenii în privinţa modificării Codului Administrativ de către parlamentarii Puterii, act normativ ce a fost votat deja în Senat. O parte din opiniile lor sînt prezentate în materialul următor. (continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 705 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

6.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4205687

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare