Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Handbal, Liga Naţională Email
Luni, 25 Septembrie 2017 17:41

      Duminică, 24 septembrie, handbaliştii făgărăşeni au disputat un nou meci în Liga Naţională de handbal masculin. Echipa antrenată de Liviu Andrieş a evoluat în deplasare la Odorhei. La capătul unui joc dominat de formaţia gazdă, handbaliştii făgărăşeni au pierdut la şapte goluri diferenţă, 32-25, după ce la pauză diferenţa era de opt goluri în favoarea formaţiei gazdă, 18-11. Meciul a început pe fondul de dominare al handbaliştilor din Odorhei care s-au distanţat rapid pe tabela de marcaj. Fără portarul Szopka şi jucătorii Bahan, Mateoniu şi Blaga, accidentaţi, CSM Făgăraş nu s-a putut ridica la nivelul de joc al adversarului iar diferenţa de scor înregistrată la finalul partidei reflectă obiectiv ceea ce s-a întîmplat pe terenul de joc. CSM Făgăraş a început partida în următoarea formaţie: Fuică, Bejenariu, Filip, Turcu, Acatrinei,Constantinescu, Dedu. Pe parcursul jocului au mai evoluat: Vaidasigan, Leordean, Mînea şi Frăţilă. Principalii marcatori pentru CSM Făgăraş în acest joc au fost: Bejenariu-5 goluri, Acatrinei-4 goluri, Dedu- 3 reuşite. Etapa viitoare ce va avea loc sîmbătă cu începere de la ora 17.00 cînd CSM Făgăraş va juca acasă cu Steaua Bucureşti. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,Digurile ar fi oprit năvala apelor“

 

      Apele au făcut mari pagube în Ţara Făgăraşului săptămîna trecută. Ploile abundente şi topirea zăpezii au dus la o triplare a debitului apei Oltului. Iar lipsa digurilor a dus la revărsarea apei în toate zonele aflate în apropierea albiei Oltului. Cartierul Galaţi, Şona, Crihalma, Comăna, Mîndra, colonia de la şantierul Mîndra, Feldioara au fost localităţile şi zonele unde apa a făcut ravagii. Au rămas izolate două sate, Şona şi Crihalma. În zona Mîndra, şantierul pentru construirea digului a fost abandonat după 1989 şi nici nu sînt şanse ca investiţia să fie finalizată. La Crihalma, podul de peste Olt creează probleme în fiecare an, dar nimeni nu s-a preocupat de construirea unuia nou. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu mai mulţi localnici afectaţi de inundaţiile de săptămîna trecută, dar şi cu autorităţi locale despre situaţia inundaţiilor din Ţara Făgăraşului. Redăm cîteva dintre părerile făgărăşenilor despre năvala apelor. (continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 842 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

6.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 758
Număr afişări conţinut : 4089334

Informatii utileZiare