Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Handbal, Liga Naţională Email
Luni, 25 Septembrie 2017 17:41

      Duminică, 24 septembrie, handbaliştii făgărăşeni au disputat un nou meci în Liga Naţională de handbal masculin. Echipa antrenată de Liviu Andrieş a evoluat în deplasare la Odorhei. La capătul unui joc dominat de formaţia gazdă, handbaliştii făgărăşeni au pierdut la şapte goluri diferenţă, 32-25, după ce la pauză diferenţa era de opt goluri în favoarea formaţiei gazdă, 18-11. Meciul a început pe fondul de dominare al handbaliştilor din Odorhei care s-au distanţat rapid pe tabela de marcaj. Fără portarul Szopka şi jucătorii Bahan, Mateoniu şi Blaga, accidentaţi, CSM Făgăraş nu s-a putut ridica la nivelul de joc al adversarului iar diferenţa de scor înregistrată la finalul partidei reflectă obiectiv ceea ce s-a întîmplat pe terenul de joc. CSM Făgăraş a început partida în următoarea formaţie: Fuică, Bejenariu, Filip, Turcu, Acatrinei,Constantinescu, Dedu. Pe parcursul jocului au mai evoluat: Vaidasigan, Leordean, Mînea şi Frăţilă. Principalii marcatori pentru CSM Făgăraş în acest joc au fost: Bejenariu-5 goluri, Acatrinei-4 goluri, Dedu- 3 reuşite. Etapa viitoare ce va avea loc sîmbătă cu începere de la ora 17.00 cînd CSM Făgăraş va juca acasă cu Steaua Bucureşti. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Art Festin Făgăraș

În ediţia tipărită

,,Am ajuns să fim condusi de golani care aprobă legi doar în favoarea lor”

 

     Modificarea Codului Administrativ de către parlamentarii PSD-ALDE a mai creat un mod de a fi recompensaţi susţinătorii politicienilor. Pensii speciale pentru aleşii locali care să le completeze pensiile de vechime. Sînt bani care golesc bugetul ţării, aşa cum o fac şi alte categorii privilegiate de pensionari. Dacă un angajat a muncit zeci de ani în cîmpul muncii cotizînd lunar pentru a avea o pensie la bătrîneţe, acesta încasează pensie din care abia îşi duce zilele. În schimb un pensionar ,,special” este lovit cu pensie de mii de euro în condiţiile în care n-a cotizat niciun leu pentru pensie. Făgărăşenii spun că nu există echitate între pensionari, iar legile adoptate de parlamentari în ultima vreme sînt lipsite de bun simţ. Făgărăşenii mai spun că aleşii locali nu merită pensii speciale pentru că şi-au făcut doar datoria, iar în cele mai multe cazuri nici pe aceasta. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu cetăţenii în privinţa modificării Codului Administrativ de către parlamentarii Puterii, act normativ ce a fost votat deja în Senat. O parte din opiniile lor sînt prezentate în materialul următor. (continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 624 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

10.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4209363

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare