Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Reportaje Furt din Lidl
Furt din Lidl Email
Marţi, 19 Septembrie 2017 11:40

      Clienţii care se aflau în incinta magazinului Lidl, luni, 11 septembrie a.c., în jurul orei 12.30 au fost şocaţi să afle că o femeie a furat alimente şi articole de îmbrăcăminte. I.C. de 31 de ani din Victoria de pe strada G. Coşbuc a cumpărat produse alimentare în valoare de 17 lei, dar a băgat şi în geantă alte produse alimentare şi articole de îmbrăcăminte de încă 120 lei. ,,Femeia a cumpărat o rudă de salam şi o pungă de napolitane achitînd la casă. După ce a trecut de casa de marcat a fost controlată de agentul de pază şi a găsit produsele furate. Femeia este cunoscută în oraş cu astfel de practici. Cu o lună în urmă aceasta a mai furat tot din Lidl un aparat electrocasnic. Femeia s-a ales cu dosar penal" a spus comandantul Poliţiei Victoria, cms. Marian Filipoiu. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,România este colonia puterilor străine”
 

     Nu mai încape îndoială că România se îndreaptă într-o direcţie greşită, iar factorii responsabili nu fac nimic pentru a redresa ţara din punct de vedere economic, politic şi administrativ. Zilnic sîntem martori la tot felul de legi care se abat drastic de la normalitate şi de la bunul simţ. Au fost adoptate acte normative de către Parlament şi de Guvern care contravin bunului mers al ţării, dar care apără interesele politicienilor, grupurilor de persoane aflate în funcţii înalte, companiilor de tot felul şi puterilor străine. Aşa cum arată astăzi România, putem spune fără să greşim, că România a ajuns, în an centenar, o colonie străină. Unirea realizată prin mari sacrificii în 1918 de străbunicii noştri, astăzi este pe cale să fie dezmembrată la ordinul marilor puteri aplicat de persoane aflate în conducerea ţării. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 1165 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

9.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 769
Număr afişări conţinut : 4235914

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare