Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Reportaje Handbal, Liga Naţională
Handbal, Liga Naţională Email
Marţi, 19 Septembrie 2017 08:48

      Duminică, 17 septembrie, a avut loc o nouă etapă a Ligii Naţionale de handbal masculin. În faţa unei săli arhipline care şi-a încurajat în permanenţă favoriţii, sportivii antrenaţi de Liviu Andrieş au fost învinşi de Potaisa Turda cu scorul de 28-25, după ce la pauză cele două formaţii se aflau la egalitate, 12-12. Meciul a început pe fondul de dominare al CSM-ului care a reuşit cîteva acţiuni spectaculoase de atac finalizate cu gol. Pe măsura trecerii timpului Turda a echilibrat disputa şi chiar a condus în cîteva rînduri. Pînă la pauză ambele formaţii au mers ,,cap la cap“ iar rezultatul înregistrat la pauză reflectă obiectiv ceea ce s-a întîmplat pe terenul de joc. Fără portarul Szopka şi jucătorii Bahan şi Vaidasigan (accidentaţi) CSM Făgăraş a scăzut turaţia şi a permis formaţiei vizitatoare să preia iniţiativa în teren şi conducerea pe tabela de marcaj. Potaisa Turda a reuşit în minutul 43 să conducă la patru goluri diferenţă. CSM Făgăraş a reuşit să egaleze dar pe final a cedat la o diferenţă de trei goluri în faţa unui adversar experimentat ce are ca obiectiv clasarea pe podium.

 CSM Făgăraş a început partida în următoarea formaţie: Fuică, Bejenariu, Filip, Turcu, Acatrinei, Dedu şi Constantinescu. Pe parcursul jocului au mai evoluat: Ivanov, Mînea, Alisie, Leordean şi Mateoniu. Principalii marcatori pentru CSM Făgăraş în acest joc au fost: Bejenariu-7 goluri; Acatrinei-6 goluri şi Constantinescu -4 reuşite. ,,A fost un meci de luptă în compania unei formaţii mature ce are în componenţă mulţi jucători de valoare. În prima repriză am jucat bine, ne-am apărat agresiv iar pe atac am reuşit să finalizăm cu gol multe acţiuni. Am abordat acest meci fără trei jucători din primii şapte iar asta s-a văzut. În partea a doua am greşit nepermis iar Turda ne-a taxat. Trebuie să uităm cît mai repede acest joc pentru că etapa viitoare ne aşteaptă un meci foarte dificil în deplasare la Odorhei“, a declarat antrenorul formaţiei CSM Făgăraş, Liviu Andrieş. Duminică, 24 septembrie, cu începere de la ora 18 handbaliştii făgărăşeni vor evolua în deplasare la Odorhei. (Bogdan DRAGOŞ)

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunt mediu Salco Serv

 

     SC SALCO SERV SA Fagaras, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de revizuire a autorizatiei de mediu pentru activitatea de colectare ,transport si depozitare a deseurilor, inclusiv a deseurilor toxice periculoase din deseurile menajere, cu exceptia celor cu regim special,desfasurata in comuna Sinca cu satele apartinatoare:Sinca, Valcea, Ohaba,Persani,Sercaita, Bucium; pentru deschiderea unui centru de colectare deseuri nepericuloase (hartie si carton, PET, sticla, metal si ambalaje din lemn); pentru activitatea de colectare deseuri periculoase (DEEE-uri) si pentru activitatea de demontarea si dezasamblarea masinilor si echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor;pentru amplasare statie mobila de carburanti(motorina),activitati desfasurate in incinta societatii SC SALCO SERV SA.
     Observatiile publicului se primesc zilnic in scris la sediul APM Brasov, str. Politehnicii nr.3, pe toata perioada derularii procedurii.

BUSINESS CHALLENGE - FOR ENTREPRENEURS ONLY?

În ediţia tipărită

Tinerii făgărăseni nu cunosc însemnele nationale

 

     Însemnele sau simbolurile naţionale, aşa cum arată art. 12 din Constituţia României sînt:
Drapelul României este tricolor; culorile sunt aşezate vertical, în ordinea următoare începând de la lance: albastru, galben, roşu.
Ziua naţională a României este 1 Decembrie.
Imnul naţional al României este ,,Deşteaptă-te române”.
Stema ţării şi sigiliul statului sînt stabilite prin legi organice
     Pentru tinerii făgărăşeni, însemnele naţionale reprezintă o întrebare grea la care prea puţini au putut răspunde. În schimb făgărăşenii trecuţi de prima tinereţe sau persoanele vîrstnice se mîndresc cu simbolurile naţionale şi le cunosc semnificaţia.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 703 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

2.JPG

Cartea

Informatii utile

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 775
Număr afişări conţinut : 4317427

Horoscop zilnicZiare