Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Reportaje Handbal, Liga Naţională
Handbal, Liga Naţională Email
Marţi, 19 Septembrie 2017 08:48

      Duminică, 17 septembrie, a avut loc o nouă etapă a Ligii Naţionale de handbal masculin. În faţa unei săli arhipline care şi-a încurajat în permanenţă favoriţii, sportivii antrenaţi de Liviu Andrieş au fost învinşi de Potaisa Turda cu scorul de 28-25, după ce la pauză cele două formaţii se aflau la egalitate, 12-12. Meciul a început pe fondul de dominare al CSM-ului care a reuşit cîteva acţiuni spectaculoase de atac finalizate cu gol. Pe măsura trecerii timpului Turda a echilibrat disputa şi chiar a condus în cîteva rînduri. Pînă la pauză ambele formaţii au mers ,,cap la cap“ iar rezultatul înregistrat la pauză reflectă obiectiv ceea ce s-a întîmplat pe terenul de joc. Fără portarul Szopka şi jucătorii Bahan şi Vaidasigan (accidentaţi) CSM Făgăraş a scăzut turaţia şi a permis formaţiei vizitatoare să preia iniţiativa în teren şi conducerea pe tabela de marcaj. Potaisa Turda a reuşit în minutul 43 să conducă la patru goluri diferenţă. CSM Făgăraş a reuşit să egaleze dar pe final a cedat la o diferenţă de trei goluri în faţa unui adversar experimentat ce are ca obiectiv clasarea pe podium.

 CSM Făgăraş a început partida în următoarea formaţie: Fuică, Bejenariu, Filip, Turcu, Acatrinei, Dedu şi Constantinescu. Pe parcursul jocului au mai evoluat: Ivanov, Mînea, Alisie, Leordean şi Mateoniu. Principalii marcatori pentru CSM Făgăraş în acest joc au fost: Bejenariu-7 goluri; Acatrinei-6 goluri şi Constantinescu -4 reuşite. ,,A fost un meci de luptă în compania unei formaţii mature ce are în componenţă mulţi jucători de valoare. În prima repriză am jucat bine, ne-am apărat agresiv iar pe atac am reuşit să finalizăm cu gol multe acţiuni. Am abordat acest meci fără trei jucători din primii şapte iar asta s-a văzut. În partea a doua am greşit nepermis iar Turda ne-a taxat. Trebuie să uităm cît mai repede acest joc pentru că etapa viitoare ne aşteaptă un meci foarte dificil în deplasare la Odorhei“, a declarat antrenorul formaţiei CSM Făgăraş, Liviu Andrieş. Duminică, 24 septembrie, cu începere de la ora 18 handbaliştii făgărăşeni vor evolua în deplasare la Odorhei. (Bogdan DRAGOŞ)

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,România este colonia puterilor străine”
 

     Nu mai încape îndoială că România se îndreaptă într-o direcţie greşită, iar factorii responsabili nu fac nimic pentru a redresa ţara din punct de vedere economic, politic şi administrativ. Zilnic sîntem martori la tot felul de legi care se abat drastic de la normalitate şi de la bunul simţ. Au fost adoptate acte normative de către Parlament şi de Guvern care contravin bunului mers al ţării, dar care apără interesele politicienilor, grupurilor de persoane aflate în funcţii înalte, companiilor de tot felul şi puterilor străine. Aşa cum arată astăzi România, putem spune fără să greşim, că România a ajuns, în an centenar, o colonie străină. Unirea realizată prin mari sacrificii în 1918 de străbunicii noştri, astăzi este pe cale să fie dezmembrată la ordinul marilor puteri aplicat de persoane aflate în conducerea ţării. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 1446 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

8.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 769
Număr afişări conţinut : 4235926

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare