Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Reportaje Prinşi la furat de curcani
Prinşi la furat de curcani Email
Luni, 11 Septembrie 2017 17:12

      Trei bărbaţi din localitatea Ucea de Jos au furat în noaptea de 4/5 septembrie a.c. 17 curcani de carne dintr-o fermă de păsări din localitate. Hoţii au fost prinşi de poliţiştii din comuna Ucea după o urmărire ca-n filme. ,,În noaptea respectivă mă aflam la fermă cînd au început să latre cîinii. M-am apropiat de ţarc şi am văzut o căruţă cu cai şi trei persoane. Am sunat imediat la 112 şi am anunţat furtul. La faţa locului au ajuns poliţiştii din localitate şi împreună am urmărit hoţii" a spus administratorul fermei, Cristea Cristian. Hoţii au reuşit să bage curcile furate în cuşti din metal, iar cînd au fost depistaţi au fugit. Cei trei au fost reţinuţi în arest la Braşov fiind cercetaţi pentru furt calificat. Este vorba de Furdui Liviu de 48 de ani, Glăjar Lucian de 42 de ani şi Gangal Nicolae de 44 de ani. ,,Nu mi-a venit să cred cînd l-am văzut pe unul dintre hoţi care a lucrat în pază la fermă cîteva zile. În urmă cu cîteva zile m-a sunat şi mi-a comunicat că nu mai poate veni la muncă pentru că s-a accidentat căzînd de pe o schelă. Furdui Liviu este persoana care a lucrat la mine în pază. În noaptea respectivă poliţiştii au reuşit să-l prindă pe Glăjar Lucian, iar după cîteva ore au fost identificaţi şi prinşi şi ceilalţi doi. Glăjar Lucian şi Gangal Nicolae sînt cunoscuţi de oamenii legii fiind recidivişti. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,România este colonia puterilor străine”
 

     Nu mai încape îndoială că România se îndreaptă într-o direcţie greşită, iar factorii responsabili nu fac nimic pentru a redresa ţara din punct de vedere economic, politic şi administrativ. Zilnic sîntem martori la tot felul de legi care se abat drastic de la normalitate şi de la bunul simţ. Au fost adoptate acte normative de către Parlament şi de Guvern care contravin bunului mers al ţării, dar care apără interesele politicienilor, grupurilor de persoane aflate în funcţii înalte, companiilor de tot felul şi puterilor străine. Aşa cum arată astăzi România, putem spune fără să greşim, că România a ajuns, în an centenar, o colonie străină. Unirea realizată prin mari sacrificii în 1918 de străbunicii noştri, astăzi este pe cale să fie dezmembrată la ordinul marilor puteri aplicat de persoane aflate în conducerea ţării. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 1209 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

11.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 769
Număr afişări conţinut : 4235919

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare