Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Reportaje Prinşi la furat de curcani
Prinşi la furat de curcani Email
Luni, 11 Septembrie 2017 17:12

      Trei bărbaţi din localitatea Ucea de Jos au furat în noaptea de 4/5 septembrie a.c. 17 curcani de carne dintr-o fermă de păsări din localitate. Hoţii au fost prinşi de poliţiştii din comuna Ucea după o urmărire ca-n filme. ,,În noaptea respectivă mă aflam la fermă cînd au început să latre cîinii. M-am apropiat de ţarc şi am văzut o căruţă cu cai şi trei persoane. Am sunat imediat la 112 şi am anunţat furtul. La faţa locului au ajuns poliţiştii din localitate şi împreună am urmărit hoţii" a spus administratorul fermei, Cristea Cristian. Hoţii au reuşit să bage curcile furate în cuşti din metal, iar cînd au fost depistaţi au fugit. Cei trei au fost reţinuţi în arest la Braşov fiind cercetaţi pentru furt calificat. Este vorba de Furdui Liviu de 48 de ani, Glăjar Lucian de 42 de ani şi Gangal Nicolae de 44 de ani. ,,Nu mi-a venit să cred cînd l-am văzut pe unul dintre hoţi care a lucrat în pază la fermă cîteva zile. În urmă cu cîteva zile m-a sunat şi mi-a comunicat că nu mai poate veni la muncă pentru că s-a accidentat căzînd de pe o schelă. Furdui Liviu este persoana care a lucrat la mine în pază. În noaptea respectivă poliţiştii au reuşit să-l prindă pe Glăjar Lucian, iar după cîteva ore au fost identificaţi şi prinşi şi ceilalţi doi. Glăjar Lucian şi Gangal Nicolae sînt cunoscuţi de oamenii legii fiind recidivişti. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunt mediu Salco Serv

 

     SC SALCO SERV SA Fagaras, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de revizuire a autorizatiei de mediu pentru activitatea de colectare ,transport si depozitare a deseurilor, inclusiv a deseurilor toxice periculoase din deseurile menajere, cu exceptia celor cu regim special,desfasurata in comuna Sinca cu satele apartinatoare:Sinca, Valcea, Ohaba,Persani,Sercaita, Bucium; pentru deschiderea unui centru de colectare deseuri nepericuloase (hartie si carton, PET, sticla, metal si ambalaje din lemn); pentru activitatea de colectare deseuri periculoase (DEEE-uri) si pentru activitatea de demontarea si dezasamblarea masinilor si echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor;pentru amplasare statie mobila de carburanti(motorina),activitati desfasurate in incinta societatii SC SALCO SERV SA.
     Observatiile publicului se primesc zilnic in scris la sediul APM Brasov, str. Politehnicii nr.3, pe toata perioada derularii procedurii.

BUSINESS CHALLENGE - FOR ENTREPRENEURS ONLY?

În ediţia tipărită

Tinerii făgărăseni nu cunosc însemnele nationale

 

     Însemnele sau simbolurile naţionale, aşa cum arată art. 12 din Constituţia României sînt:
Drapelul României este tricolor; culorile sunt aşezate vertical, în ordinea următoare începând de la lance: albastru, galben, roşu.
Ziua naţională a României este 1 Decembrie.
Imnul naţional al României este ,,Deşteaptă-te române”.
Stema ţării şi sigiliul statului sînt stabilite prin legi organice
     Pentru tinerii făgărăşeni, însemnele naţionale reprezintă o întrebare grea la care prea puţini au putut răspunde. În schimb făgărăşenii trecuţi de prima tinereţe sau persoanele vîrstnice se mîndresc cu simbolurile naţionale şi le cunosc semnificaţia.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 703 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

11.JPG

Cartea

Informatii utile

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 775
Număr afişări conţinut : 4317441

Horoscop zilnicZiare