Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Reportaje Negrilă, din nou şef la IŞJ Braşov
Negrilă, din nou şef la IŞJ Braşov Email
Luni, 11 Septembrie 2017 16:57

      Profesorul Ion Negrilă ocupă funcţia de inspector şcolar general la IŞJ Braşov prin decizia Ministerului Educaţiei Naţionale. Ion Negrilă este professor de muzică la Şcoala Gimnazială ,,Ovid Densuşianu” din Făgăraş, dar din luna februarie 2017 a fost numit pe funcţia de inspector şcolar adjunct la IŞJ Braşov. Profesorul făgărăşean a susţinut, ulterior, concurs pentru această funcţie. În urma detaşării Arianei Bucur, şefa IŞJ,ca secretar de stat la MEN, atribuţiile ei au fost preluate, pe rînd, de Mirela Blemovici şi Ion Negrilă. În prezent, instituţia este condusă doar de Negrilă, deoarece celălalt inspector şcolar adjunct, Mirela Blemovici, a intrat în concediu fără plată pentru o perioadă de un an.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,România este colonia puterilor străine”
 

     Nu mai încape îndoială că România se îndreaptă într-o direcţie greşită, iar factorii responsabili nu fac nimic pentru a redresa ţara din punct de vedere economic, politic şi administrativ. Zilnic sîntem martori la tot felul de legi care se abat drastic de la normalitate şi de la bunul simţ. Au fost adoptate acte normative de către Parlament şi de Guvern care contravin bunului mers al ţării, dar care apără interesele politicienilor, grupurilor de persoane aflate în funcţii înalte, companiilor de tot felul şi puterilor străine. Aşa cum arată astăzi România, putem spune fără să greşim, că România a ajuns, în an centenar, o colonie străină. Unirea realizată prin mari sacrificii în 1918 de străbunicii noştri, astăzi este pe cale să fie dezmembrată la ordinul marilor puteri aplicat de persoane aflate în conducerea ţării. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 731 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

9.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 769
Număr afişări conţinut : 4236875

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare