Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Reportaje Turişti salvaţi
Turişti salvaţi Email
Luni, 11 Septembrie 2017 16:48

      Salvamontiştii au fost din nou în alertă săptămîna trecută, după ce trei turişti au rămas blocaţi într-o zonă periculoasă din Munţii Făgăraşului. Este vorba despre trei turişti belgieni care s-au rătăcit, iar temperaturile scăzute din timpul nopţii i-au afectat. Salvamontiştii au reuşit să-I salveze şi să-i coboare pînă la cabana Negoiu din Strunga Dracului din zona vîrfului Negoiu după o acţiune ce a durat 7 ore. Şeful Serviciului Salvamont Sibiu, Adrian David, a declarat că unul dintre bărbaţi a suferit hipotermie uşoară, pentru că în zona în care ajunseseră stratul de zăpadă măsura aproape cinci centimetri. Traseul urmat de turişti este închis de câţiva ani din cauza instabilităţii stâncilor din zonă, mai spun salvamontiştii. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,România este colonia puterilor străine”
 

     Nu mai încape îndoială că România se îndreaptă într-o direcţie greşită, iar factorii responsabili nu fac nimic pentru a redresa ţara din punct de vedere economic, politic şi administrativ. Zilnic sîntem martori la tot felul de legi care se abat drastic de la normalitate şi de la bunul simţ. Au fost adoptate acte normative de către Parlament şi de Guvern care contravin bunului mers al ţării, dar care apără interesele politicienilor, grupurilor de persoane aflate în funcţii înalte, companiilor de tot felul şi puterilor străine. Aşa cum arată astăzi România, putem spune fără să greşim, că România a ajuns, în an centenar, o colonie străină. Unirea realizată prin mari sacrificii în 1918 de străbunicii noştri, astăzi este pe cale să fie dezmembrată la ordinul marilor puteri aplicat de persoane aflate în conducerea ţării. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 740 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

5.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 769
Număr afişări conţinut : 4236877

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare