Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Reportaje ,,Scoala este scumpă”
,,Scoala este scumpă”

 

      Luna septembrie înseamnă pentru părinţii care au copiii la şcoală un coşmar atunci cînd se află în faţa listei de cumpărături. Încă de la începutul lunii septembrie începe goana prin magazine pentru a găsi cele mai mici preţuri la rechizite, îmbrăcăminte, încălţăminte, ghiozdane. 

 

 Şi la croitorii sînt cozi întrucît costumele obligatorii impuse de şcoală îi obligă pe părinţi să mai scoată din puşculiţă alte sume de bani. Mulţi părinţi preferă magazinele second hand unde produsele sînt vechi, dar au preţuri foarte mici. Găsesc aici şi încălţăminte, îmbrăcăminte, dar şi ghiozdane sau unele rechizite. În funcţie de şcoală, ptretenţiile sînt mai mari sau mai mici. Majoritatea şcolilor au decis ca elevii să poarte uniforme, dar acestea, în opinia părinţilor, sînt foarte scumpe. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu părinţii elevilor din Ţara Făgăraşului care au declarat că pregătirile de şcoală sînt foarte costisitoare. ,,Este scump să-ţi trimiţi copiii la şcoală” spun părinţii. (continuarea doar în ediţia tipărită)

 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunt mediu Salco Serv

 

     SC SALCO SERV SA Fagaras, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de revizuire a autorizatiei de mediu pentru activitatea de colectare ,transport si depozitare a deseurilor, inclusiv a deseurilor toxice periculoase din deseurile menajere, cu exceptia celor cu regim special,desfasurata in comuna Sinca cu satele apartinatoare:Sinca, Valcea, Ohaba,Persani,Sercaita, Bucium; pentru deschiderea unui centru de colectare deseuri nepericuloase (hartie si carton, PET, sticla, metal si ambalaje din lemn); pentru activitatea de colectare deseuri periculoase (DEEE-uri) si pentru activitatea de demontarea si dezasamblarea masinilor si echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor;pentru amplasare statie mobila de carburanti(motorina),activitati desfasurate in incinta societatii SC SALCO SERV SA.
     Observatiile publicului se primesc zilnic in scris la sediul APM Brasov, str. Politehnicii nr.3, pe toata perioada derularii procedurii.

BUSINESS CHALLENGE - FOR ENTREPRENEURS ONLY?

În ediţia tipărită

Tinerii făgărăseni nu cunosc însemnele nationale

 

     Însemnele sau simbolurile naţionale, aşa cum arată art. 12 din Constituţia României sînt:
Drapelul României este tricolor; culorile sunt aşezate vertical, în ordinea următoare începând de la lance: albastru, galben, roşu.
Ziua naţională a României este 1 Decembrie.
Imnul naţional al României este ,,Deşteaptă-te române”.
Stema ţării şi sigiliul statului sînt stabilite prin legi organice
     Pentru tinerii făgărăşeni, însemnele naţionale reprezintă o întrebare grea la care prea puţini au putut răspunde. În schimb făgărăşenii trecuţi de prima tinereţe sau persoanele vîrstnice se mîndresc cu simbolurile naţionale şi le cunosc semnificaţia.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 710 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

7.JPG

Cartea

Informatii utile

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 775
Număr afişări conţinut : 4317466

Horoscop zilnicZiare