Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Reportaje ,,Scoala este scumpă”
,,Scoala este scumpă”

 

      Luna septembrie înseamnă pentru părinţii care au copiii la şcoală un coşmar atunci cînd se află în faţa listei de cumpărături. Încă de la începutul lunii septembrie începe goana prin magazine pentru a găsi cele mai mici preţuri la rechizite, îmbrăcăminte, încălţăminte, ghiozdane. 

 

 Şi la croitorii sînt cozi întrucît costumele obligatorii impuse de şcoală îi obligă pe părinţi să mai scoată din puşculiţă alte sume de bani. Mulţi părinţi preferă magazinele second hand unde produsele sînt vechi, dar au preţuri foarte mici. Găsesc aici şi încălţăminte, îmbrăcăminte, dar şi ghiozdane sau unele rechizite. În funcţie de şcoală, ptretenţiile sînt mai mari sau mai mici. Majoritatea şcolilor au decis ca elevii să poarte uniforme, dar acestea, în opinia părinţilor, sînt foarte scumpe. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu părinţii elevilor din Ţara Făgăraşului care au declarat că pregătirile de şcoală sînt foarte costisitoare. ,,Este scump să-ţi trimiţi copiii la şcoală” spun părinţii. (continuarea doar în ediţia tipărită)

 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,România este colonia puterilor străine”
 

     Nu mai încape îndoială că România se îndreaptă într-o direcţie greşită, iar factorii responsabili nu fac nimic pentru a redresa ţara din punct de vedere economic, politic şi administrativ. Zilnic sîntem martori la tot felul de legi care se abat drastic de la normalitate şi de la bunul simţ. Au fost adoptate acte normative de către Parlament şi de Guvern care contravin bunului mers al ţării, dar care apără interesele politicienilor, grupurilor de persoane aflate în funcţii înalte, companiilor de tot felul şi puterilor străine. Aşa cum arată astăzi România, putem spune fără să greşim, că România a ajuns, în an centenar, o colonie străină. Unirea realizată prin mari sacrificii în 1918 de străbunicii noştri, astăzi este pe cale să fie dezmembrată la ordinul marilor puteri aplicat de persoane aflate în conducerea ţării. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 1422 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

5.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 769
Număr afişări conţinut : 4235924

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare