Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Mică publicitate Fotbal, Liga a IV-a - Voila se impune în derby
Fotbal, Liga a IV-a - Voila se impune în derby Email
Luni, 28 August 2017 15:46

      Sîmbătă, 26 august, a avut loc cea de-a doua etapă a Diviziei D. Cel mai aşteptat meci al acestei runde s-a jucat la Berivoi acolo unde formaţia antrenată de Dan Brătescu a primit vizita formaţiei Olimpic Voila. Echipa antrenată şi sponorizată de Mircea Suciu a reuşit, în prima etapă să se impună fără emoţii pe teren propriu în faţa formaţiei din Homorod şi pornea favorită în acest derby al Ţării Făgăraşului. La finalul unui joc disputat cu multe faze de poartă, Olimpic Voila s-a impus cu scorul de 4-0 şi acumulează 6 puncte după primele două etape, avînd un golaveraj de 7-1. După o primă repriză echilibrată în care nici una dintre cele două formaţii nu a reuşit să înscrie vreun gol, Olimpic Voila a controlat meciul şi a reuşit să înscrie de patru ori. Voilenii au părut mai bine pregătiţi din punct de vedere fizic şi s-au impus meritat în faţa unei echipe care a pierdut şi în precedenta rundă, în deplasare la Codlea. Pentru Olimpic Voila au marcat: Veconi în minutul 56, Gabor în minutele 60 şi 67 şi Dănilă în minutul 89. Chimia Victoria a pierdut în deplasarea de la Braşov cu scorul de 4-1 în faţa echipei suporterilor stegari. Echipa antrenată de Petrte Lucian a avut emoţii în faţa unei echipe solide, bine aşezate în teren. La pauză scorul era egal 1-1. Golul de onoare al oaspeţilor a fost marcat în minutul 36 de atacantul Florin Cristian. Hurezul a pierdut acasă cu Cetatea Homorod cu scorul de 4-1. Golul formaţiei gazdă a fost marcat în minutul 28 de Claudiu Munteanu.

Rezultate:
Săcele-Aripile 2-2
ASSR Braşov-Victoria 4-1
Rupea-Zărneşti 0-6
Dumbrăviţa-Tărlungeni 2-2
Steagu Roşu-Cristian 1-3
Colţea-Codlea 0-4
Berivoi-Voila 0-4
Hurez-Homorod 1-4.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Caută in site ...

Adio, Majestate!

 

      România iubeşte monarhia. Ar fi concluzia la care ar ajunge orice persoană care deschide televizorul, ascultă radioul sau citeşte presa scrisă, pentru că mijloacele media abundă de articole despre regele Mihai şi monarhie. Dar dacă ne-am întoarce în urmă cu vreo două decenii, lucrurile n-ar sta chiar aşa. Regele Mihai a fost alungat din ţară de regimul post-decembrist condus de Iliescu şi Roman, aşa cum s-a întîmplat în 1947, pe vremea regimului bolşevic. Urmaşii acelor comunişti, pesediştii actuali, depun flori şi lumînări pentru monarhul României care a trecut la cele sfinte, iar pe bloguri postează mesaje de compasiune arătîndu-şi astfel nesimţirea.
     Fiind într-o vizită în Danemarca, am avut ocazia să trăiesc vizita familiei regale în oraşul în care am poposit vreme de o săptămînă. Au fost multe pregătiri, oficialităţile au fost băgate în priză cu mult timp înaintea vizitei. Localnicii erau preocupaţi să-şi întîlnească Regina, iar în ziua sosirii familiei regale, locul era înţesat de lume. Oraşul nu avea mai mult de vreo 20.000 de locuitori, dar atunci numărul celor prezenţi era şi de cinci ori mai mare. Era puhoi de lume. Eu nu mai văzusem atîta agitaţie şi oameni la un loc de pe vremea cînd Ceauşescu vizita vreo localitate. Pe cînd eram în anul I de facultate, era anunţată participarea preşedintelui ţării la deschiderea anului universitar, la Cluj. Cîtă zarvă, eram forţaţi să ieşim, să-l aclamăm! Pe noi, bobocii, ne-au închis pe stadionul din Cluj ca pe nişte oi, pentru a vedea iubitul conducător cît de ovaţionat este de tineri. Ceva similar era şi în oraşul danez, la vizita Reginei. Deosebirea însă consta în faptul că acei cetăţeni au mers la întîlnirea cu Regina din plăcere, pe cînd noi eram forţaţi. Le zîmbeau feţele, plîngeau oamenii de emoţie.

Citește mai departe...

Vizitatori online

Avem 491 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

4.JPG

Cartea

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 738
Număr afişări conţinut : 3961355

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare