Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Mică publicitate Fotbal, Liga a IV-a - Voila se impune în derby
Fotbal, Liga a IV-a - Voila se impune în derby Email
Luni, 28 August 2017 15:46

      Sîmbătă, 26 august, a avut loc cea de-a doua etapă a Diviziei D. Cel mai aşteptat meci al acestei runde s-a jucat la Berivoi acolo unde formaţia antrenată de Dan Brătescu a primit vizita formaţiei Olimpic Voila. Echipa antrenată şi sponorizată de Mircea Suciu a reuşit, în prima etapă să se impună fără emoţii pe teren propriu în faţa formaţiei din Homorod şi pornea favorită în acest derby al Ţării Făgăraşului. La finalul unui joc disputat cu multe faze de poartă, Olimpic Voila s-a impus cu scorul de 4-0 şi acumulează 6 puncte după primele două etape, avînd un golaveraj de 7-1. După o primă repriză echilibrată în care nici una dintre cele două formaţii nu a reuşit să înscrie vreun gol, Olimpic Voila a controlat meciul şi a reuşit să înscrie de patru ori. Voilenii au părut mai bine pregătiţi din punct de vedere fizic şi s-au impus meritat în faţa unei echipe care a pierdut şi în precedenta rundă, în deplasare la Codlea. Pentru Olimpic Voila au marcat: Veconi în minutul 56, Gabor în minutele 60 şi 67 şi Dănilă în minutul 89. Chimia Victoria a pierdut în deplasarea de la Braşov cu scorul de 4-1 în faţa echipei suporterilor stegari. Echipa antrenată de Petrte Lucian a avut emoţii în faţa unei echipe solide, bine aşezate în teren. La pauză scorul era egal 1-1. Golul de onoare al oaspeţilor a fost marcat în minutul 36 de atacantul Florin Cristian. Hurezul a pierdut acasă cu Cetatea Homorod cu scorul de 4-1. Golul formaţiei gazdă a fost marcat în minutul 28 de Claudiu Munteanu.

Rezultate:
Săcele-Aripile 2-2
ASSR Braşov-Victoria 4-1
Rupea-Zărneşti 0-6
Dumbrăviţa-Tărlungeni 2-2
Steagu Roşu-Cristian 1-3
Colţea-Codlea 0-4
Berivoi-Voila 0-4
Hurez-Homorod 1-4.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,Digurile ar fi oprit năvala apelor“

 

      Apele au făcut mari pagube în Ţara Făgăraşului săptămîna trecută. Ploile abundente şi topirea zăpezii au dus la o triplare a debitului apei Oltului. Iar lipsa digurilor a dus la revărsarea apei în toate zonele aflate în apropierea albiei Oltului. Cartierul Galaţi, Şona, Crihalma, Comăna, Mîndra, colonia de la şantierul Mîndra, Feldioara au fost localităţile şi zonele unde apa a făcut ravagii. Au rămas izolate două sate, Şona şi Crihalma. În zona Mîndra, şantierul pentru construirea digului a fost abandonat după 1989 şi nici nu sînt şanse ca investiţia să fie finalizată. La Crihalma, podul de peste Olt creează probleme în fiecare an, dar nimeni nu s-a preocupat de construirea unuia nou. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu mai mulţi localnici afectaţi de inundaţiile de săptămîna trecută, dar şi cu autorităţi locale despre situaţia inundaţiilor din Ţara Făgăraşului. Redăm cîteva dintre părerile făgărăşenilor despre năvala apelor. (continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 697 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

6.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 758
Număr afişări conţinut : 4096941

Informatii utileZiare