Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Mică publicitate Fotbal, Liga a IV-a - Voila se impune în derby
Fotbal, Liga a IV-a - Voila se impune în derby Email
Luni, 28 August 2017 15:46

      Sîmbătă, 26 august, a avut loc cea de-a doua etapă a Diviziei D. Cel mai aşteptat meci al acestei runde s-a jucat la Berivoi acolo unde formaţia antrenată de Dan Brătescu a primit vizita formaţiei Olimpic Voila. Echipa antrenată şi sponorizată de Mircea Suciu a reuşit, în prima etapă să se impună fără emoţii pe teren propriu în faţa formaţiei din Homorod şi pornea favorită în acest derby al Ţării Făgăraşului. La finalul unui joc disputat cu multe faze de poartă, Olimpic Voila s-a impus cu scorul de 4-0 şi acumulează 6 puncte după primele două etape, avînd un golaveraj de 7-1. După o primă repriză echilibrată în care nici una dintre cele două formaţii nu a reuşit să înscrie vreun gol, Olimpic Voila a controlat meciul şi a reuşit să înscrie de patru ori. Voilenii au părut mai bine pregătiţi din punct de vedere fizic şi s-au impus meritat în faţa unei echipe care a pierdut şi în precedenta rundă, în deplasare la Codlea. Pentru Olimpic Voila au marcat: Veconi în minutul 56, Gabor în minutele 60 şi 67 şi Dănilă în minutul 89. Chimia Victoria a pierdut în deplasarea de la Braşov cu scorul de 4-1 în faţa echipei suporterilor stegari. Echipa antrenată de Petrte Lucian a avut emoţii în faţa unei echipe solide, bine aşezate în teren. La pauză scorul era egal 1-1. Golul de onoare al oaspeţilor a fost marcat în minutul 36 de atacantul Florin Cristian. Hurezul a pierdut acasă cu Cetatea Homorod cu scorul de 4-1. Golul formaţiei gazdă a fost marcat în minutul 28 de Claudiu Munteanu.

Rezultate:
Săcele-Aripile 2-2
ASSR Braşov-Victoria 4-1
Rupea-Zărneşti 0-6
Dumbrăviţa-Tărlungeni 2-2
Steagu Roşu-Cristian 1-3
Colţea-Codlea 0-4
Berivoi-Voila 0-4
Hurez-Homorod 1-4.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,România este colonia puterilor străine”
 

     Nu mai încape îndoială că România se îndreaptă într-o direcţie greşită, iar factorii responsabili nu fac nimic pentru a redresa ţara din punct de vedere economic, politic şi administrativ. Zilnic sîntem martori la tot felul de legi care se abat drastic de la normalitate şi de la bunul simţ. Au fost adoptate acte normative de către Parlament şi de Guvern care contravin bunului mers al ţării, dar care apără interesele politicienilor, grupurilor de persoane aflate în funcţii înalte, companiilor de tot felul şi puterilor străine. Aşa cum arată astăzi România, putem spune fără să greşim, că România a ajuns, în an centenar, o colonie străină. Unirea realizată prin mari sacrificii în 1918 de străbunicii noştri, astăzi este pe cale să fie dezmembrată la ordinul marilor puteri aplicat de persoane aflate în conducerea ţării. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 1471 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

11.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 769
Număr afişări conţinut : 4235934

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare