Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Mică publicitate Gal pentru săracii Făgăraşului
Gal pentru săracii Făgăraşului Email
Luni, 21 August 2017 19:16

      Compartimentul Implementare Proiecte de Finanţare din cadrul Primăriei Făgăraş a cerut Legislativului să aprobe înfiinţarea unui Gal care să se ocupe de implementarea strategiei de dezvoltare locală pentru zonele defavorizate ale municipiului. ,,Asociaţia are ca scop sprijinirea zonelor marginalizate urbane, cele afectate de sărăcie şi excluziune socială de la nivelul oraşului astfel încît comunităţile din aceste zone să poată beneficia de soluţii integrate şi personalizate care să le permită depăşirea situaţiei de vilnabilitate” a explicat Elena Nemeş, şefa compartimentului care este mandatată să reprezinte acest Gal. Asociaţia care a primit avizul consilierilor locali pentru înfiinţare are ca membri fondatori pe Munivcipiul Făgăraş reprezentat de Elena nemş, Serviciul Public de Asistenţă Socială reprezentat de Bogdan taflan, Asociaţia de Dezvoltare Integrată a Făgăraşului reprezentată de Lavinia Gheorghe, consilier al primarului, Spitalul Municipal Făgăraş reprezentat de persida Ţâmboiu, Poliţia Locală Făgăraş reprezentată de Ioan Binig. Numele acestui Gal este ,,Asociaţia Gal pentru Regenerarea Urbană a Municipiului Făgăraş”, iar patrimoniul iniţial este de 1.450 lei format astfel: Municipiul Făgăraş- 290 lei, SPAS- 290 lei, Spitalul- 290 lei, Poliţia Locală-290 lei, Asociaţia -290 lei. Consiliul director este format din Elena Nemeş-preşedinte, Bogdan Taflan-vicepreşedinte, Ioan Binig-membru şi are mandat de 5 ani după ce asociaţia îşi va dobîndi personalitatea juridică. Conform conducerii, Galul va atrage fonduri europene pentru dezvoltarea zonelor sărace ale Făgăraşului. Primăria Făgăraş a repartizat acestu Gal un spaţiu de 20 mp în centrul urbei, strada Republicii nr. 3.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,România este colonia puterilor străine”
 

     Nu mai încape îndoială că România se îndreaptă într-o direcţie greşită, iar factorii responsabili nu fac nimic pentru a redresa ţara din punct de vedere economic, politic şi administrativ. Zilnic sîntem martori la tot felul de legi care se abat drastic de la normalitate şi de la bunul simţ. Au fost adoptate acte normative de către Parlament şi de Guvern care contravin bunului mers al ţării, dar care apără interesele politicienilor, grupurilor de persoane aflate în funcţii înalte, companiilor de tot felul şi puterilor străine. Aşa cum arată astăzi România, putem spune fără să greşim, că România a ajuns, în an centenar, o colonie străină. Unirea realizată prin mari sacrificii în 1918 de străbunicii noştri, astăzi este pe cale să fie dezmembrată la ordinul marilor puteri aplicat de persoane aflate în conducerea ţării. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 1483 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

9.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 769
Număr afişări conţinut : 4235946

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare