Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Mică publicitate Asociere pentru airsoft
Asociere pentru airsoft Email
Luni, 21 August 2017 19:06

      Muzeul Ţării Făgăraşului se va asocia cu Clubul Sportiv Airsoft Braşov pentru o perioadă de un an cînd vor fi organizate în castel acţiuni sportive specifice airsoftului. ,,Vom organiza reprezentaţii demonstrative în Cetatea Făgăraşului în baza acestui contract. Am solicitat această asociere după ce acţiunea organizată în castel în luna iulie a avut succes în rîndul publicului” a spus preşedintele clubului Airsoft, Marius Moruz. Directoarea muzeului, Elena Bejenariu, explică scopul asocierii prin atragerea de noi categorii de turişti la Cetatea Făgăraşului. ,,Acest club propune desfăşurarea unor demonstraţii de airsoft pe laturile de sud şi vest ale curţii exterioare, de două ori pe lună, duminica între orele 10.00-14.00, pe tot parcursul anului. Acest contract nu implică financiar muzeul” a explicat Elena Bejenariu. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,România este colonia puterilor străine”
 

     Nu mai încape îndoială că România se îndreaptă într-o direcţie greşită, iar factorii responsabili nu fac nimic pentru a redresa ţara din punct de vedere economic, politic şi administrativ. Zilnic sîntem martori la tot felul de legi care se abat drastic de la normalitate şi de la bunul simţ. Au fost adoptate acte normative de către Parlament şi de Guvern care contravin bunului mers al ţării, dar care apără interesele politicienilor, grupurilor de persoane aflate în funcţii înalte, companiilor de tot felul şi puterilor străine. Aşa cum arată astăzi România, putem spune fără să greşim, că România a ajuns, în an centenar, o colonie străină. Unirea realizată prin mari sacrificii în 1918 de străbunicii noştri, astăzi este pe cale să fie dezmembrată la ordinul marilor puteri aplicat de persoane aflate în conducerea ţării. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 1482 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

6.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 769
Număr afişări conţinut : 4235939

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare