Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Mică publicitate Tragedia care i-a curmat viaţa
Tragedia care i-a curmat viaţa Email
Luni, 21 August 2017 18:26

 

Horaţiu Dobrin a decedat într-un cumplit accident rutier petrecut în Ladispoli-Roma Moartea tînărului de doar 21 de ani a şocat întreaga comunitate din Ladispoli

     Tragedie într-o familie de făgărăşeni stabiliţi în Italia, în oraşul Ladispoli. Fiul acesteia, Horaţiu Dobrin, şi-a pierdut viaţa într-un accident cumplit de circulaţie.
 Horaţiu avea 21 de ani şi lucra la un bar din Ladispoli. În dimineaţa de 14 august a.c., în jurul orelor 5.00, tînărul mergea cu maşina spre locul de muncă. În împrejurări necunoscute,

 a pierdut controlul asupra volanului, s-a izbit de un copac de pe marginea şoselei după care autovehicolul a luat foc. Trupul tînărului a ars în incendiu. Salvatorii ajunşi la faţa locului în urma unui telefon al unui participant la trafic n-au mai putut face nimic pentru viaţa lui Horaţiu Dobrin. ,,A plecat spre locul de muncă la prima oră, urma să înceapă programul la ora 6.00. După un timp, sora mea a primit telefon de la barul la care lucra Horaţiu că n-a ajuns la program. Elena, sora mea, a plecat spre bar să vadă ce s-a întîmplat. Pe drum, de la distanţă a văzut o maşină în flăcări. ,,De n-ar fi Horaţiu” a fost singurul ei gînd. Cînd s-a apropiat a înlemnit, era maşina lui Horaţiu. De atunci sîntem toţi în stare de şoc. O tragedie fără margini! Părinţii copilului, Elena şi Dorin, sînt şocaţi, nu se poate discuta cu ei. Este singurul copil al lor, era un băiat cuminte, respectos, harnic, ne era foarte drag tuturor. Acest accident cumplit care a răpit viaţa lui Horaţiu vine la scurt timp după tragedia cu Andrei, un alt nepot, vărul lui Horaţiu” a spus Iuliana Man, sora mamei lui Horaţiu. 


Tragedia care a şocat întreaga comunitate din Ladispoli
 

     Decesul lui Horaţiu a şocat întreaga comunitate din Ladispoli. Horaţiu era foarte cunoscut în Ladispoli şi în zona Cerreto unde lucra. La aflarea veştii triste, primarul din Ladispoli a lansat un mesaj de condoleanţe familiei lui Horaţiu. ,,În numele administraţiei publice locale din Ladispoli exprim condoleanţe familiei tînărului Horaţiu care în această noapte şi-a pierdut viaţa într-un teribil accident în apropierea zonei Valcanneto. Pierderea unei tinere vieţi ne lasă fără cuvinte şi cu o mare tristeţe în inimă. Ne alăturăm familiei, rudelor, prietenilor şi colegilor de la barul din cartierul Cerreto unde lucra Horaţiu" a transmis primarul din Ladispoli, Grando Alessandro. ,,Sîntem şocaţi, am rămas fără cuvinte. La aşa ceva nu se poate aştepta nimeni. Era un coleg deosebit, nu avem cuvinte” au spus colegii lui Horaţiu. Barul din Ladispoli unde lucra Horaţiu a anulat toate acţiunile festive programate pentru această vară în memoria făgărăşeanului. Presa din peninsulă a titrat în amănunt tragicul eveniment rutier.
 

Trupul neînsufleţit al lui Horaţiu va rămâne la Ladispoli
 

     Trupul neînsufleţit a fost depus la Morga Verano din Roma în vederea cercetărilor. ,,Înmormîntarea va avea loc în Ladispoli după ce vom primi efectele copilului. Comunitatea românească din Ladispoli este foarte unită şi este alături de familia noastră. Şi italienii au depus un omagiu la casa Elenei şi a lui Dorin Dobrin” a mai spus Iuliana Man a doua zi după tragedie. Horaţiu a fost crescut de bunicii din partea mamei sale, la Făgăraş, după care a fost dus în Italia de părinţi. A urmat şcoala în Ladispoli. Tînărul a fost marcat de moartea tragică a vărului său, Adrian, la numai 17 ani, survenită anul trecut. În mesajele postate pe facebook de Horaţiu, multe erau adresate vărului său. Unul dintre ele părea o prevestire a tragediei. ,,Sîntem fraţi, nu veri. Ne revedem în curînd” a postat nu demult Horaţiu. Ceremonia de înmormîntarea a avut loc luni, 21 august 2017, la cimitirul din Ladispoli. Sincere condoleanţe familiei! (Lucia BAKI)

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Caută in site ...

Adio, Majestate!

 

      România iubeşte monarhia. Ar fi concluzia la care ar ajunge orice persoană care deschide televizorul, ascultă radioul sau citeşte presa scrisă, pentru că mijloacele media abundă de articole despre regele Mihai şi monarhie. Dar dacă ne-am întoarce în urmă cu vreo două decenii, lucrurile n-ar sta chiar aşa. Regele Mihai a fost alungat din ţară de regimul post-decembrist condus de Iliescu şi Roman, aşa cum s-a întîmplat în 1947, pe vremea regimului bolşevic. Urmaşii acelor comunişti, pesediştii actuali, depun flori şi lumînări pentru monarhul României care a trecut la cele sfinte, iar pe bloguri postează mesaje de compasiune arătîndu-şi astfel nesimţirea.
     Fiind într-o vizită în Danemarca, am avut ocazia să trăiesc vizita familiei regale în oraşul în care am poposit vreme de o săptămînă. Au fost multe pregătiri, oficialităţile au fost băgate în priză cu mult timp înaintea vizitei. Localnicii erau preocupaţi să-şi întîlnească Regina, iar în ziua sosirii familiei regale, locul era înţesat de lume. Oraşul nu avea mai mult de vreo 20.000 de locuitori, dar atunci numărul celor prezenţi era şi de cinci ori mai mare. Era puhoi de lume. Eu nu mai văzusem atîta agitaţie şi oameni la un loc de pe vremea cînd Ceauşescu vizita vreo localitate. Pe cînd eram în anul I de facultate, era anunţată participarea preşedintelui ţării la deschiderea anului universitar, la Cluj. Cîtă zarvă, eram forţaţi să ieşim, să-l aclamăm! Pe noi, bobocii, ne-au închis pe stadionul din Cluj ca pe nişte oi, pentru a vedea iubitul conducător cît de ovaţionat este de tineri. Ceva similar era şi în oraşul danez, la vizita Reginei. Deosebirea însă consta în faptul că acei cetăţeni au mers la întîlnirea cu Regina din plăcere, pe cînd noi eram forţaţi. Le zîmbeau feţele, plîngeau oamenii de emoţie.

Citește mai departe...

Vizitatori online

Avem 456 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

2.JPG

Cartea

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 738
Număr afişări conţinut : 3961346

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare