Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Mică publicitate Fotbal, play-oof EL manşa tur
Fotbal, play-oof EL manşa tur Email
Luni, 21 August 2017 17:19

      Viitorul a fost învinsă, pe teren propriu, 3-1, de echipa austriacă Red Bull Salzburg, în prima manşă a play-off-ului Europa League. Au marcat: Ţucudean 7'/Hee-Chan 2', Wolf 29', Dabbur 31'. Partida retur va avea loc joi, 24 august, în Austria.
Filmul golurilor:
0-1: Boli greşeşte, mingea ajunge la Hee-Chan Hwang, care înscrie cu un şut puternic, din partea dreaptă, în vinclul colţului lung.
1-1: Ţucudean îi pasează lui Chiţu, care îi retrimite în interiorul careului printr-o pasă cu capul, iar atacantul şutează printre picioarele lui Stankovic la colţul lung.
1-2: O nouă greşeală în apărarea campioanei României, Lainer pasează până la Wolf, care marchează, deşi mingea este atinsă şi de portarul Rîmniceanu.

1-3: Rzatkowski scoate mingea în marginea careului, un coechipier sare peste ea, Dabbur interceptează şi şutează printre picioarele unui fundaş al Viitorului, înscriind la colţul lung.
 

Echipe:
Viitorul: Rîmniceanu - Boli, Ţîru (Hodorogea 46'), M. Constantin, C. Ganea - Lopez, Mladen, Vînă - Chiţu (Eric 72'), Ţucudean, Cicâldău (F. Coman 50').
Salzburg: Stankovic - Lainer, Doin, Caleta-Car, Ulmer - Rzatkowski (Haidara 70'), Wolf (Minamino 81'), Samassekou, Berisha - Hwang (Gulbrandsen 74'), Dabbur.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Caută in site ...

Adio, Majestate!

 

      România iubeşte monarhia. Ar fi concluzia la care ar ajunge orice persoană care deschide televizorul, ascultă radioul sau citeşte presa scrisă, pentru că mijloacele media abundă de articole despre regele Mihai şi monarhie. Dar dacă ne-am întoarce în urmă cu vreo două decenii, lucrurile n-ar sta chiar aşa. Regele Mihai a fost alungat din ţară de regimul post-decembrist condus de Iliescu şi Roman, aşa cum s-a întîmplat în 1947, pe vremea regimului bolşevic. Urmaşii acelor comunişti, pesediştii actuali, depun flori şi lumînări pentru monarhul României care a trecut la cele sfinte, iar pe bloguri postează mesaje de compasiune arătîndu-şi astfel nesimţirea.
     Fiind într-o vizită în Danemarca, am avut ocazia să trăiesc vizita familiei regale în oraşul în care am poposit vreme de o săptămînă. Au fost multe pregătiri, oficialităţile au fost băgate în priză cu mult timp înaintea vizitei. Localnicii erau preocupaţi să-şi întîlnească Regina, iar în ziua sosirii familiei regale, locul era înţesat de lume. Oraşul nu avea mai mult de vreo 20.000 de locuitori, dar atunci numărul celor prezenţi era şi de cinci ori mai mare. Era puhoi de lume. Eu nu mai văzusem atîta agitaţie şi oameni la un loc de pe vremea cînd Ceauşescu vizita vreo localitate. Pe cînd eram în anul I de facultate, era anunţată participarea preşedintelui ţării la deschiderea anului universitar, la Cluj. Cîtă zarvă, eram forţaţi să ieşim, să-l aclamăm! Pe noi, bobocii, ne-au închis pe stadionul din Cluj ca pe nişte oi, pentru a vedea iubitul conducător cît de ovaţionat este de tineri. Ceva similar era şi în oraşul danez, la vizita Reginei. Deosebirea însă consta în faptul că acei cetăţeni au mers la întîlnirea cu Regina din plăcere, pe cînd noi eram forţaţi. Le zîmbeau feţele, plîngeau oamenii de emoţie.

Citește mai departe...

Vizitatori online

Avem 475 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

11.JPG

Cartea

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 738
Număr afişări conţinut : 3961353

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare