Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Mică publicitate Performanţă în arbitrajul făgărăşean
Performanţă în arbitrajul făgărăşean Email
Luni, 21 August 2017 17:15

      Săptămîna trecută, Comisia Judeţeană de Arbitri Braşov a stabilit lista arbitrilor şi a arbitrilor asistenţi care vor activa sezonul acesta la juniori republicani. Pe acestă listă se regăseşte şi arbitrul asistent Cosmin Toca, originar din Făgăraş. Astfel, Cosmin va avea posibilitatea să arbitreze nu doar în judeţul Braşov ci şi în alte judeţe meciuri din cadrul Campioantului Naţional de juniori A şi B. Tînărul arbitru făgărăşean s-a născut în data de 2 februarie 1998. În anul 2012, pe cînd avea doar 14 ani a devenit arbitru stagiar în cadrul Subcomisiei Municipale Făgăraş. Un an mai tîrziu a obţinut categoria a II-a iar în anul 2015 a obţinut, tot prin examen, categoria I, ceea ce i-a dat posibilitatea să arbitreze jocuri de seniori din cadrul Campionatului Judeţean. Pînă acum asisetentl făgărăşean are 16 meciuri arbitrate în Liga a IV-a. Cosmin a jucat fotbal timp de 10 ani la juniori iar în urmă cu doi ani a abandonat activitatea fotbalistică, dedicîndu-se arbitrajului. ,,Mă bucur mult pentru acest pas înainte în activitatea de arbitraj. Este o motivaţie în plus pentru mine ca să mă pregătesc atît din punct de vedere fizic cît şi teorietic. Vreau să ajung cît mai sus în acestă activitate, a declarat arbitrul asisent făgărăşean, Cosmin Toca.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Caută in site ...

Adio, Majestate!

 

      România iubeşte monarhia. Ar fi concluzia la care ar ajunge orice persoană care deschide televizorul, ascultă radioul sau citeşte presa scrisă, pentru că mijloacele media abundă de articole despre regele Mihai şi monarhie. Dar dacă ne-am întoarce în urmă cu vreo două decenii, lucrurile n-ar sta chiar aşa. Regele Mihai a fost alungat din ţară de regimul post-decembrist condus de Iliescu şi Roman, aşa cum s-a întîmplat în 1947, pe vremea regimului bolşevic. Urmaşii acelor comunişti, pesediştii actuali, depun flori şi lumînări pentru monarhul României care a trecut la cele sfinte, iar pe bloguri postează mesaje de compasiune arătîndu-şi astfel nesimţirea.
     Fiind într-o vizită în Danemarca, am avut ocazia să trăiesc vizita familiei regale în oraşul în care am poposit vreme de o săptămînă. Au fost multe pregătiri, oficialităţile au fost băgate în priză cu mult timp înaintea vizitei. Localnicii erau preocupaţi să-şi întîlnească Regina, iar în ziua sosirii familiei regale, locul era înţesat de lume. Oraşul nu avea mai mult de vreo 20.000 de locuitori, dar atunci numărul celor prezenţi era şi de cinci ori mai mare. Era puhoi de lume. Eu nu mai văzusem atîta agitaţie şi oameni la un loc de pe vremea cînd Ceauşescu vizita vreo localitate. Pe cînd eram în anul I de facultate, era anunţată participarea preşedintelui ţării la deschiderea anului universitar, la Cluj. Cîtă zarvă, eram forţaţi să ieşim, să-l aclamăm! Pe noi, bobocii, ne-au închis pe stadionul din Cluj ca pe nişte oi, pentru a vedea iubitul conducător cît de ovaţionat este de tineri. Ceva similar era şi în oraşul danez, la vizita Reginei. Deosebirea însă consta în faptul că acei cetăţeni au mers la întîlnirea cu Regina din plăcere, pe cînd noi eram forţaţi. Le zîmbeau feţele, plîngeau oamenii de emoţie.

Citește mai departe...

Vizitatori online

Avem 491 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

5.JPG

Cartea

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 738
Număr afişări conţinut : 3961358

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare