Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Mică publicitate Performanţă în arbitrajul făgărăşean
Performanţă în arbitrajul făgărăşean Email
Luni, 21 August 2017 17:15

      Săptămîna trecută, Comisia Judeţeană de Arbitri Braşov a stabilit lista arbitrilor şi a arbitrilor asistenţi care vor activa sezonul acesta la juniori republicani. Pe acestă listă se regăseşte şi arbitrul asistent Cosmin Toca, originar din Făgăraş. Astfel, Cosmin va avea posibilitatea să arbitreze nu doar în judeţul Braşov ci şi în alte judeţe meciuri din cadrul Campioantului Naţional de juniori A şi B. Tînărul arbitru făgărăşean s-a născut în data de 2 februarie 1998. În anul 2012, pe cînd avea doar 14 ani a devenit arbitru stagiar în cadrul Subcomisiei Municipale Făgăraş. Un an mai tîrziu a obţinut categoria a II-a iar în anul 2015 a obţinut, tot prin examen, categoria I, ceea ce i-a dat posibilitatea să arbitreze jocuri de seniori din cadrul Campionatului Judeţean. Pînă acum asisetentl făgărăşean are 16 meciuri arbitrate în Liga a IV-a. Cosmin a jucat fotbal timp de 10 ani la juniori iar în urmă cu doi ani a abandonat activitatea fotbalistică, dedicîndu-se arbitrajului. ,,Mă bucur mult pentru acest pas înainte în activitatea de arbitraj. Este o motivaţie în plus pentru mine ca să mă pregătesc atît din punct de vedere fizic cît şi teorietic. Vreau să ajung cît mai sus în acestă activitate, a declarat arbitrul asisent făgărăşean, Cosmin Toca.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,Digurile ar fi oprit năvala apelor“

 

      Apele au făcut mari pagube în Ţara Făgăraşului săptămîna trecută. Ploile abundente şi topirea zăpezii au dus la o triplare a debitului apei Oltului. Iar lipsa digurilor a dus la revărsarea apei în toate zonele aflate în apropierea albiei Oltului. Cartierul Galaţi, Şona, Crihalma, Comăna, Mîndra, colonia de la şantierul Mîndra, Feldioara au fost localităţile şi zonele unde apa a făcut ravagii. Au rămas izolate două sate, Şona şi Crihalma. În zona Mîndra, şantierul pentru construirea digului a fost abandonat după 1989 şi nici nu sînt şanse ca investiţia să fie finalizată. La Crihalma, podul de peste Olt creează probleme în fiecare an, dar nimeni nu s-a preocupat de construirea unuia nou. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu mai mulţi localnici afectaţi de inundaţiile de săptămîna trecută, dar şi cu autorităţi locale despre situaţia inundaţiilor din Ţara Făgăraşului. Redăm cîteva dintre părerile făgărăşenilor despre năvala apelor. (continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 700 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

6.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 758
Număr afişări conţinut : 4096941

Informatii utileZiare