Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Mică publicitate Performanţă în arbitrajul făgărăşean
Performanţă în arbitrajul făgărăşean Email
Luni, 21 August 2017 17:15

      Săptămîna trecută, Comisia Judeţeană de Arbitri Braşov a stabilit lista arbitrilor şi a arbitrilor asistenţi care vor activa sezonul acesta la juniori republicani. Pe acestă listă se regăseşte şi arbitrul asistent Cosmin Toca, originar din Făgăraş. Astfel, Cosmin va avea posibilitatea să arbitreze nu doar în judeţul Braşov ci şi în alte judeţe meciuri din cadrul Campioantului Naţional de juniori A şi B. Tînărul arbitru făgărăşean s-a născut în data de 2 februarie 1998. În anul 2012, pe cînd avea doar 14 ani a devenit arbitru stagiar în cadrul Subcomisiei Municipale Făgăraş. Un an mai tîrziu a obţinut categoria a II-a iar în anul 2015 a obţinut, tot prin examen, categoria I, ceea ce i-a dat posibilitatea să arbitreze jocuri de seniori din cadrul Campionatului Judeţean. Pînă acum asisetentl făgărăşean are 16 meciuri arbitrate în Liga a IV-a. Cosmin a jucat fotbal timp de 10 ani la juniori iar în urmă cu doi ani a abandonat activitatea fotbalistică, dedicîndu-se arbitrajului. ,,Mă bucur mult pentru acest pas înainte în activitatea de arbitraj. Este o motivaţie în plus pentru mine ca să mă pregătesc atît din punct de vedere fizic cît şi teorietic. Vreau să ajung cît mai sus în acestă activitate, a declarat arbitrul asisent făgărăşean, Cosmin Toca.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,România este colonia puterilor străine”
 

     Nu mai încape îndoială că România se îndreaptă într-o direcţie greşită, iar factorii responsabili nu fac nimic pentru a redresa ţara din punct de vedere economic, politic şi administrativ. Zilnic sîntem martori la tot felul de legi care se abat drastic de la normalitate şi de la bunul simţ. Au fost adoptate acte normative de către Parlament şi de Guvern care contravin bunului mers al ţării, dar care apără interesele politicienilor, grupurilor de persoane aflate în funcţii înalte, companiilor de tot felul şi puterilor străine. Aşa cum arată astăzi România, putem spune fără să greşim, că România a ajuns, în an centenar, o colonie străină. Unirea realizată prin mari sacrificii în 1918 de străbunicii noştri, astăzi este pe cale să fie dezmembrată la ordinul marilor puteri aplicat de persoane aflate în conducerea ţării. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 1493 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

7.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 769
Număr afişări conţinut : 4235946

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare