Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Mică publicitate Evenimente
Evenimente Email
Marţi, 08 August 2017 13:51

      O nouă rectificare de buget a aprobat Legislativul făgărăşean în ultimul plen. Pe lista unităţilor care au cerut fonduri de la buget s-au aflau Muzeul şi Casa de cultură care au de implementat noi proiecte. Festivalul ,,Zilele bucătăriei medievale” va fi organizat în luna septembrie şi va costa 59.169 lei, bani proveniţi de la CJ Braşov, 45.435 lei, şi de la Primăria Făgăraş, 13.734 lei. Muzeul Ţării Făgăraşului va organiza ,,Zilele antropologiei româneşti” în perioada 1-3 septembrie, eveniment ce va costa 15.000 de lei. Cu alţi 8000 de lei va fi organizat evenimentul ,,Povestiri necunoscute din Cetate”, iar cu 20.000 de lei un bal medieval. Pe adresa Primăriei Făgăraş au mai ajuns şi două solicitări de la două biserici din municipiu. Capela de la spital vrea 100.000 de lei pentru întreţinerea parchetului şi lăcuirea exteriorului, iar capela de la Seminarul teologic alţi 100.000 de lei pentru construirea unui gard din fier şi închiderea cu termopan a scării de acces în biserică. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,Digurile ar fi oprit năvala apelor“

 

      Apele au făcut mari pagube în Ţara Făgăraşului săptămîna trecută. Ploile abundente şi topirea zăpezii au dus la o triplare a debitului apei Oltului. Iar lipsa digurilor a dus la revărsarea apei în toate zonele aflate în apropierea albiei Oltului. Cartierul Galaţi, Şona, Crihalma, Comăna, Mîndra, colonia de la şantierul Mîndra, Feldioara au fost localităţile şi zonele unde apa a făcut ravagii. Au rămas izolate două sate, Şona şi Crihalma. În zona Mîndra, şantierul pentru construirea digului a fost abandonat după 1989 şi nici nu sînt şanse ca investiţia să fie finalizată. La Crihalma, podul de peste Olt creează probleme în fiecare an, dar nimeni nu s-a preocupat de construirea unuia nou. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu mai mulţi localnici afectaţi de inundaţiile de săptămîna trecută, dar şi cu autorităţi locale despre situaţia inundaţiilor din Ţara Făgăraşului. Redăm cîteva dintre părerile făgărăşenilor despre năvala apelor. (continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 690 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

1.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 758
Număr afişări conţinut : 4096944

Informatii utileZiare