Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Mică publicitate Evenimente
Evenimente Email
Marţi, 08 August 2017 13:51

      O nouă rectificare de buget a aprobat Legislativul făgărăşean în ultimul plen. Pe lista unităţilor care au cerut fonduri de la buget s-au aflau Muzeul şi Casa de cultură care au de implementat noi proiecte. Festivalul ,,Zilele bucătăriei medievale” va fi organizat în luna septembrie şi va costa 59.169 lei, bani proveniţi de la CJ Braşov, 45.435 lei, şi de la Primăria Făgăraş, 13.734 lei. Muzeul Ţării Făgăraşului va organiza ,,Zilele antropologiei româneşti” în perioada 1-3 septembrie, eveniment ce va costa 15.000 de lei. Cu alţi 8000 de lei va fi organizat evenimentul ,,Povestiri necunoscute din Cetate”, iar cu 20.000 de lei un bal medieval. Pe adresa Primăriei Făgăraş au mai ajuns şi două solicitări de la două biserici din municipiu. Capela de la spital vrea 100.000 de lei pentru întreţinerea parchetului şi lăcuirea exteriorului, iar capela de la Seminarul teologic alţi 100.000 de lei pentru construirea unui gard din fier şi închiderea cu termopan a scării de acces în biserică. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,România este colonia puterilor străine”
 

     Nu mai încape îndoială că România se îndreaptă într-o direcţie greşită, iar factorii responsabili nu fac nimic pentru a redresa ţara din punct de vedere economic, politic şi administrativ. Zilnic sîntem martori la tot felul de legi care se abat drastic de la normalitate şi de la bunul simţ. Au fost adoptate acte normative de către Parlament şi de Guvern care contravin bunului mers al ţării, dar care apără interesele politicienilor, grupurilor de persoane aflate în funcţii înalte, companiilor de tot felul şi puterilor străine. Aşa cum arată astăzi România, putem spune fără să greşim, că România a ajuns, în an centenar, o colonie străină. Unirea realizată prin mari sacrificii în 1918 de străbunicii noştri, astăzi este pe cale să fie dezmembrată la ordinul marilor puteri aplicat de persoane aflate în conducerea ţării. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 1456 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

10.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 769
Număr afişări conţinut : 4235932

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare