Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Mică publicitate Lucrări de mîntuială
Lucrări de mîntuială Email
Marţi, 08 August 2017 13:45

      Drumul judeţan dintre Viştea de Jos şi Viştea de Sus este impracticabil. Este perforat de gropi, iar porţiuni întregi din asflat lipsesc. Artera a fost reparată în fiecare an, dar lucrările fiind de slabă calitate, gropile au reapărut. Pe adresa Primăriei Viştea şi a CJ Braşov au existat numeroase reclamaţii scrise şi verbale prin care localnicii au cerut refacerea drumului. Şi Curtea de Conturi şi-a impus punctul de vedere în urma unui control efectuat la CJ Braşov şi care a vizat şi lucrările de reabilitare la DJ 103 realizate în 2008. Consiliul Judeţean Braşov va trebui să facă o expertiză tehnică a lucrărilor de reabilitare care s-au executat în 2008 pe Drumul Judeţean 103 între Viştea de Jos şi Viştea de Sus, la kilometrii 0+000 - 5+5000. În funcţie de rezultatul expertizei, administraţia judeţeană va trebui să stabilească prejudiciul pe care îl are de recuperat de la companiile care au făcut, în urmă cu nouă ani, acele lucrări. Potrivit raportului Curţii de Conturi, în 2016, cu ocazia unor lucrări de reparaţii pe cele două drumuri, s-a constatat că, la intervenţiile executate tot de CJ, în 2008, pe DJ 103 Viştea de Jos - Viştea de nu s-a respectat grosimea stratului de fundaţie pentru arterele de circulaţie. Conducerea actuală a CJ Braşov trebuie să recupereze prejudiciul. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Caută in site ...

Adio, Majestate!

 

      România iubeşte monarhia. Ar fi concluzia la care ar ajunge orice persoană care deschide televizorul, ascultă radioul sau citeşte presa scrisă, pentru că mijloacele media abundă de articole despre regele Mihai şi monarhie. Dar dacă ne-am întoarce în urmă cu vreo două decenii, lucrurile n-ar sta chiar aşa. Regele Mihai a fost alungat din ţară de regimul post-decembrist condus de Iliescu şi Roman, aşa cum s-a întîmplat în 1947, pe vremea regimului bolşevic. Urmaşii acelor comunişti, pesediştii actuali, depun flori şi lumînări pentru monarhul României care a trecut la cele sfinte, iar pe bloguri postează mesaje de compasiune arătîndu-şi astfel nesimţirea.
     Fiind într-o vizită în Danemarca, am avut ocazia să trăiesc vizita familiei regale în oraşul în care am poposit vreme de o săptămînă. Au fost multe pregătiri, oficialităţile au fost băgate în priză cu mult timp înaintea vizitei. Localnicii erau preocupaţi să-şi întîlnească Regina, iar în ziua sosirii familiei regale, locul era înţesat de lume. Oraşul nu avea mai mult de vreo 20.000 de locuitori, dar atunci numărul celor prezenţi era şi de cinci ori mai mare. Era puhoi de lume. Eu nu mai văzusem atîta agitaţie şi oameni la un loc de pe vremea cînd Ceauşescu vizita vreo localitate. Pe cînd eram în anul I de facultate, era anunţată participarea preşedintelui ţării la deschiderea anului universitar, la Cluj. Cîtă zarvă, eram forţaţi să ieşim, să-l aclamăm! Pe noi, bobocii, ne-au închis pe stadionul din Cluj ca pe nişte oi, pentru a vedea iubitul conducător cît de ovaţionat este de tineri. Ceva similar era şi în oraşul danez, la vizita Reginei. Deosebirea însă consta în faptul că acei cetăţeni au mers la întîlnirea cu Regina din plăcere, pe cînd noi eram forţaţi. Le zîmbeau feţele, plîngeau oamenii de emoţie.

Citește mai departe...

Vizitatori online

Avem 490 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

4.JPG

Cartea

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 738
Număr afişări conţinut : 3961359

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare