Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Mică publicitate Lucrări de mîntuială
Lucrări de mîntuială Email
Marţi, 08 August 2017 13:45

      Drumul judeţan dintre Viştea de Jos şi Viştea de Sus este impracticabil. Este perforat de gropi, iar porţiuni întregi din asflat lipsesc. Artera a fost reparată în fiecare an, dar lucrările fiind de slabă calitate, gropile au reapărut. Pe adresa Primăriei Viştea şi a CJ Braşov au existat numeroase reclamaţii scrise şi verbale prin care localnicii au cerut refacerea drumului. Şi Curtea de Conturi şi-a impus punctul de vedere în urma unui control efectuat la CJ Braşov şi care a vizat şi lucrările de reabilitare la DJ 103 realizate în 2008. Consiliul Judeţean Braşov va trebui să facă o expertiză tehnică a lucrărilor de reabilitare care s-au executat în 2008 pe Drumul Judeţean 103 între Viştea de Jos şi Viştea de Sus, la kilometrii 0+000 - 5+5000. În funcţie de rezultatul expertizei, administraţia judeţeană va trebui să stabilească prejudiciul pe care îl are de recuperat de la companiile care au făcut, în urmă cu nouă ani, acele lucrări. Potrivit raportului Curţii de Conturi, în 2016, cu ocazia unor lucrări de reparaţii pe cele două drumuri, s-a constatat că, la intervenţiile executate tot de CJ, în 2008, pe DJ 103 Viştea de Jos - Viştea de nu s-a respectat grosimea stratului de fundaţie pentru arterele de circulaţie. Conducerea actuală a CJ Braşov trebuie să recupereze prejudiciul. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,România este colonia puterilor străine”
 

     Nu mai încape îndoială că România se îndreaptă într-o direcţie greşită, iar factorii responsabili nu fac nimic pentru a redresa ţara din punct de vedere economic, politic şi administrativ. Zilnic sîntem martori la tot felul de legi care se abat drastic de la normalitate şi de la bunul simţ. Au fost adoptate acte normative de către Parlament şi de Guvern care contravin bunului mers al ţării, dar care apără interesele politicienilor, grupurilor de persoane aflate în funcţii înalte, companiilor de tot felul şi puterilor străine. Aşa cum arată astăzi România, putem spune fără să greşim, că România a ajuns, în an centenar, o colonie străină. Unirea realizată prin mari sacrificii în 1918 de străbunicii noştri, astăzi este pe cale să fie dezmembrată la ordinul marilor puteri aplicat de persoane aflate în conducerea ţării. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 1454 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

5.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 769
Număr afişări conţinut : 4235932

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare