Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Mică publicitate Lucrări de mîntuială
Lucrări de mîntuială Email
Marţi, 08 August 2017 13:45

      Drumul judeţan dintre Viştea de Jos şi Viştea de Sus este impracticabil. Este perforat de gropi, iar porţiuni întregi din asflat lipsesc. Artera a fost reparată în fiecare an, dar lucrările fiind de slabă calitate, gropile au reapărut. Pe adresa Primăriei Viştea şi a CJ Braşov au existat numeroase reclamaţii scrise şi verbale prin care localnicii au cerut refacerea drumului. Şi Curtea de Conturi şi-a impus punctul de vedere în urma unui control efectuat la CJ Braşov şi care a vizat şi lucrările de reabilitare la DJ 103 realizate în 2008. Consiliul Judeţean Braşov va trebui să facă o expertiză tehnică a lucrărilor de reabilitare care s-au executat în 2008 pe Drumul Judeţean 103 între Viştea de Jos şi Viştea de Sus, la kilometrii 0+000 - 5+5000. În funcţie de rezultatul expertizei, administraţia judeţeană va trebui să stabilească prejudiciul pe care îl are de recuperat de la companiile care au făcut, în urmă cu nouă ani, acele lucrări. Potrivit raportului Curţii de Conturi, în 2016, cu ocazia unor lucrări de reparaţii pe cele două drumuri, s-a constatat că, la intervenţiile executate tot de CJ, în 2008, pe DJ 103 Viştea de Jos - Viştea de nu s-a respectat grosimea stratului de fundaţie pentru arterele de circulaţie. Conducerea actuală a CJ Braşov trebuie să recupereze prejudiciul. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,Digurile ar fi oprit năvala apelor“

 

      Apele au făcut mari pagube în Ţara Făgăraşului săptămîna trecută. Ploile abundente şi topirea zăpezii au dus la o triplare a debitului apei Oltului. Iar lipsa digurilor a dus la revărsarea apei în toate zonele aflate în apropierea albiei Oltului. Cartierul Galaţi, Şona, Crihalma, Comăna, Mîndra, colonia de la şantierul Mîndra, Feldioara au fost localităţile şi zonele unde apa a făcut ravagii. Au rămas izolate două sate, Şona şi Crihalma. În zona Mîndra, şantierul pentru construirea digului a fost abandonat după 1989 şi nici nu sînt şanse ca investiţia să fie finalizată. La Crihalma, podul de peste Olt creează probleme în fiecare an, dar nimeni nu s-a preocupat de construirea unuia nou. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu mai mulţi localnici afectaţi de inundaţiile de săptămîna trecută, dar şi cu autorităţi locale despre situaţia inundaţiilor din Ţara Făgăraşului. Redăm cîteva dintre părerile făgărăşenilor despre năvala apelor. (continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 724 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

7.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 758
Număr afişări conţinut : 4096949

Informatii utileZiare