Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Mică publicitate Apeluri 112
Apeluri 112 Email
Marţi, 01 August 2017 08:56

      În doar patru zile paramedicii de la SMURD au străbătut Ţara Făgăraşului pentru a acorda sprijin medical localnicilor. În perioada 24 - 29 iulie 2017 paramedicii făgărăşeni au fost solicitaţi, prin apel 112, la nouă intervenţii. Prima solicitare a fost înregistrată luni, 24 iulie a.c., în jurul orei 23.00 pe strada Gării unde D.V. de 73 de ani avea probleme de respiraţie, iar pacientul a ajuns la spital. Marţi, 25 iulie a.c., în jurul orei 10.55 paramedicii au fost solicitaţi pe Bulevardul Unirii unde o femeie de 73 de ani a căzut în stadă. În jurul orei 13.50 paramedicii au fost solicitaţi în localitatea Vad unde o pensionară de 89 de ani a căzut în curte. Pacienta a fost diagnosticată cu suspiciune fractură de şold. Un bărbat de 43 de ani a solicitat ajutor de la paramedici după ce a căzut. C.D. de 43 de ani de pe strada Plopului acuza dureri de membre. În jurul orei 19.20 pe strada Salcîmilor a căzut în stradă un bărbat în stare de ebrietate. B.G. de 52 de ani a fost monitorizat şi tansportat la spital. Joi, 27 iulie a.c., în jurul orei 13.25 paramedicii au fost solicitaţi în localitatea Felmer unde C.A. de 13 ani s-a ales cu o plagă la mîna dreaptă. Un bărbat din Felmer de 56 de ani acuza stăre de rău şi a solicitat ajutor de la paramedici. Victima a fost monitorizată şi transportată la spital. Un alt pacient în stare de ebietate care a căzut pe stradă a fost transportat la spital în jurul orei 23.50. Este vorba despre M.K. de 20 de ani. Vineri, 28 iulie a.c., în jurul orei 8.00, N.G. de 38 de ani din Făgăraş a făcut o criză epileptică, acesta a fost monitorizat şi transportat la Spitalul Municipal Făgăraş. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,Digurile ar fi oprit năvala apelor“

 

      Apele au făcut mari pagube în Ţara Făgăraşului săptămîna trecută. Ploile abundente şi topirea zăpezii au dus la o triplare a debitului apei Oltului. Iar lipsa digurilor a dus la revărsarea apei în toate zonele aflate în apropierea albiei Oltului. Cartierul Galaţi, Şona, Crihalma, Comăna, Mîndra, colonia de la şantierul Mîndra, Feldioara au fost localităţile şi zonele unde apa a făcut ravagii. Au rămas izolate două sate, Şona şi Crihalma. În zona Mîndra, şantierul pentru construirea digului a fost abandonat după 1989 şi nici nu sînt şanse ca investiţia să fie finalizată. La Crihalma, podul de peste Olt creează probleme în fiecare an, dar nimeni nu s-a preocupat de construirea unuia nou. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu mai mulţi localnici afectaţi de inundaţiile de săptămîna trecută, dar şi cu autorităţi locale despre situaţia inundaţiilor din Ţara Făgăraşului. Redăm cîteva dintre părerile făgărăşenilor despre năvala apelor. (continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 720 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

1.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 758
Număr afişări conţinut : 4096946

Informatii utileZiare