Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Drumul groazei, Făgăraş-Bărcut Email
Luni, 24 Iulie 2017 17:23

      Titulatura de ,,drum al groazei” a fost transferată de la drumul judeţean ce leagă Şercaia de Hoghiz care a fost reparat după 4 decenii la drumul ce leagă Făgăraşul de comuna Şoarş, mai precis de satul Bărcut. Această arteră de circulaţie aflată în ograda Consiliului Judeţean Braşov este într-o stare deplorabilă, plină de cratere, iar asfaltul a dispărut complet pe porţiuni mari. Circulaţia pe acest drum este impracticabilă, dar localnicii n-au altă variantă pentru a putea ajunge la Făgăraş. Oamenii se plîng de mulţi ani aleşilor locali şi judeţeni, dar doleanţele lor au rămas neîndeplinite. Ca un făcut, pentru a nu uita de vechile metehne comuniste, conducerea Primăriei Şoarş a intrat în alertă cînd a aflat că preşedintele României va ajunge la Poligonul de la Cincu. Pentru a nu găsi comuna Şoarş în offside dacă ar ateriza cumva şi pe drumul cu pricina, vecin cu poligonul, a băgat un utlaj greu să niveleze şoseaua. ,,Subiectul asfaltare drum în localitatea Bărcut este discutat la fiecare şedinţă de consiliul local. M-am săturat să întreb cînd se va asfalta acest drum! Răspunsul dat de Executiv este acelaşi de fiecare dată: drumul aparţine de Consiliul Judeţean Braşov şi există un proiect de finanţare însă nu se ştie cînd va începe lucrarea de asfaltare" a spus consilierul local, Niculae Atudorei. Localnicii care fac naveta la Făgăraş se plîng de situaţia drumului. ,,În urmă cu cîteva zile au nivelat drumul pentru că a ajuns în zonă preşedintele ţării. M-au apucat toţi nervii, la noi în sat se lucrează doar cînd vine presedintele şi în campania electorală. Nu se poate, în Ţara Făgăraşului cred că niciun sat nu mai este neasfaltat. Nu vă spun ce noroi se face pe uliţă cînd plouă şi ce praf avem în casă dacă drumul nu este asfaltat" se plîng localnicii. Şoferii se plîng de daunele provocate din cauza drumului neasfaltat. ,,3.600 de km fac în fiecare lună pe ruta Făgăraş – Şoarş cu 3 curse pe zi. Foarte mulţi bani am cheltuit pentru reparaţii la microbuz. Aş vrea să vină domnii de la Braşov cu maşinile lor să facă naveta pe acest drum să vedem dacă le convine" a mai spus consilierul local, Nicolae Atudorei. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Art Festin Făgăraș

În ediţia tipărită

In Memoriam Maria Trîmbiţaş

     Duminică, 10 iunie a.c., Primăria şi Consiliul Local Beclean a organizat, în sala căminului cultural, spectacolul ,,Cînt şi joc” în memoria Mariei Trîmbiţaş, cunoscută de localnici ca ,,Ţuşca” care a plecat dintre noi la sfîrşitul lunii trecute. Maria Trîmbiţaş a fost sufletul Ansamblului folcloric ,,Junii Becleanului” şi a fost iubită de toţi sătenii. Sala de spectacol a fost plină, invitaţii, dar şi participanţii au avut parte de emoţii atunci cînd s-a vorbit despre activitatea culturală a Mariei Trîmbiţaş. (continuarea doar în ediţia tipărită).

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 937 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

8.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 762
Număr afişări conţinut : 4202912

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare