Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Drumul groazei, Făgăraş-Bărcut Email
Luni, 24 Iulie 2017 17:23

      Titulatura de ,,drum al groazei” a fost transferată de la drumul judeţean ce leagă Şercaia de Hoghiz care a fost reparat după 4 decenii la drumul ce leagă Făgăraşul de comuna Şoarş, mai precis de satul Bărcut. Această arteră de circulaţie aflată în ograda Consiliului Judeţean Braşov este într-o stare deplorabilă, plină de cratere, iar asfaltul a dispărut complet pe porţiuni mari. Circulaţia pe acest drum este impracticabilă, dar localnicii n-au altă variantă pentru a putea ajunge la Făgăraş. Oamenii se plîng de mulţi ani aleşilor locali şi judeţeni, dar doleanţele lor au rămas neîndeplinite. Ca un făcut, pentru a nu uita de vechile metehne comuniste, conducerea Primăriei Şoarş a intrat în alertă cînd a aflat că preşedintele României va ajunge la Poligonul de la Cincu. Pentru a nu găsi comuna Şoarş în offside dacă ar ateriza cumva şi pe drumul cu pricina, vecin cu poligonul, a băgat un utlaj greu să niveleze şoseaua. ,,Subiectul asfaltare drum în localitatea Bărcut este discutat la fiecare şedinţă de consiliul local. M-am săturat să întreb cînd se va asfalta acest drum! Răspunsul dat de Executiv este acelaşi de fiecare dată: drumul aparţine de Consiliul Judeţean Braşov şi există un proiect de finanţare însă nu se ştie cînd va începe lucrarea de asfaltare" a spus consilierul local, Niculae Atudorei. Localnicii care fac naveta la Făgăraş se plîng de situaţia drumului. ,,În urmă cu cîteva zile au nivelat drumul pentru că a ajuns în zonă preşedintele ţării. M-au apucat toţi nervii, la noi în sat se lucrează doar cînd vine presedintele şi în campania electorală. Nu se poate, în Ţara Făgăraşului cred că niciun sat nu mai este neasfaltat. Nu vă spun ce noroi se face pe uliţă cînd plouă şi ce praf avem în casă dacă drumul nu este asfaltat" se plîng localnicii. Şoferii se plîng de daunele provocate din cauza drumului neasfaltat. ,,3.600 de km fac în fiecare lună pe ruta Făgăraş – Şoarş cu 3 curse pe zi. Foarte mulţi bani am cheltuit pentru reparaţii la microbuz. Aş vrea să vină domnii de la Braşov cu maşinile lor să facă naveta pe acest drum să vedem dacă le convine" a mai spus consilierul local, Nicolae Atudorei. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

Becleanul, centru international de folclor

 

     Primul festival internaţional de folclor organizat în Ţara Făgăraşului va avea loc la Beclean, în ziua de 19 ianuarie 2018. Iniţiativa este curajoasă şi aparţine edililor comunei Beclean şi Ansamblului folcloric ,,Junii Becleanului de pe Olt”. Comuna Beclean şi deopotrivă toate comunele din Ţara Făgăraşului vor fi în sărbătoare vineri, 19 ianuarie, iar începînd cu ora 16.00 uliţele satului Beclean vor înflori sub auspiciul portului popular specific zonelor participante la prima ediţie a acestui festival.(continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...
 
,,Pedeapsă maximă pentru poliţistul-pedofil“

 

     Cazul poliţistului pedofil din Bucureşti, Eugen Stan de la Biroul Rutier al Secţiei 18, a afectat imaginea Poliţiei Române Mediatizarea cazului a şocat opinia publică, iar cetăţenii aşteaptă, pe de o parte, pedepsirea agresorului, dar şi aflarea numelor şefilor din Poliţie care au muşamalizat acţiunile pedofilului poliţist vreme de 9 ani. (continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...
 
HOROSCOP: 2018 aduce schimbări radicale pentru multe zodii
  

      Toate semnele zodiacale au şansa să îşi schimbe viaţa în 2018, totul ţine însă de felul în care vor acţiona şi de modul în care se vor mişca planetele. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 1137 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

6.JPG

Cartea

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 740
Număr afişări conţinut : 3999158

FaceBook

Informatii utile

Horoscop zilnicZiare