Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Licitaţie pentru parcări Email
Luni, 26 Iunie 2017 18:33

      Primăria Făgăraş va scoate la licitaţie locurile de parcare organizate în cartierul Negoiu. Este vorba despre 481 de locuri d eparcare amplasate în apropierea blocurilor 1, 1A, 2, 2A, 3, 3A, 1 bis, 4, 4A, 5, 5A, 6, 6A, 7, 7A, 8, 8A, 9, 9A, 10, 10A, 11, 11A, 12, 12A, 13, 14, 15, 16,17, 18, 19, 20. Conform anunţului primăriei în perioada 19-27 iunie, proprietarii de autoturisme cu domiciliul în zonă trebuie să depună cererile tip însoţite de documentele solicitate (copii:BI/CI, certificat înmatriculare autovehicul, contract vânzare-cumpărare sau CF apartament), la registratura Primăriei Municipiului Făgăraş str. Republicii, nr. 3. Nu vor avea obligaţia să depună cereri, persoanele care au déjà înregiustrate solicitările anterior acestui anunţ. Licitaţia va avea loc la sediul primăriei, în sala de şedinţe, în zilele de 5,6,7 iulie, ora 10.00. Potrivit regulamentului în parcările de reşedinţă se vor atribui locuri de parcare numai proprietarilor/deţinătorilor de autovehicule cu masa maximă autorizată de până la 3,5 t.

 Locurile de parcare se vor atribui solicitanţilor care fac dovada domiciliului/reşedinţei unei locuinţe/sediu în imobilul la care este arondată parcarea, persoanelor fizice proprietare ale unui imobil în zona pentru care se solicită abonamentul indiferent de locul în care îşi are domiciliul sau reşedinţă înscrise în actul de identitate, împrejurare dovedita cu documente de proprietate şi persoanelor juridice proprietare/chiriaşe ale unor apartamente în imobilele arondate acestor parcări şi a deţinerii sau folosinţei unui autovehicul. Vor fi excluse de la licitaţie, persoanele care au datorii la bugetul local, cele care deţin garaje sau curţi cu posibilitate de parcare. Vor avea prioritate în atribuire: persoanele cu handicap cărora li se va atribui în mod gratuit, locuri de parcare. Tariful de bază în parcările de reşedinţă aprobat prin H.C.L. nr. 53/30.08.2016 este de 50 lei/an/loc. Pentru locurile de parcare date în folosinţă se va achita şi taxa pe teren care reprezintă sarcina fiscală a titularilor dreptului de folosinţă în condiţii similare impozitului pe teren conform Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal, Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală precum şi H.C.L - privind stabilirea taxelor locale. Pentru locurile de parcare de reşedinţă rămase libere în urma atribuirii/licitaţiei din data de 5,6,7 iulie a.c. şi pînă la epuizarea acestora se va organiza şedinţa de reatribuire/licitaţie care va avea loc în fiecare zi de joi a săptămânii, ora 12, la sediul Primăriei Municipiului Făgăraş, iar cererile se vor depune cel târziu cu două zile înaintea şedinţei, respectiv ziua de marţi. Cererile se pot ridica de la registratura Primăriei Municipiului Făgăraş.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

Ordonanţă dată pe furiş

      Guvernul a introdus, fără să anunţe, regula prin care vrea să oblige angajatorii să modifice într-o lună, între 20 noiembrie şi 20 decembrie, contractele de muncă, pentru transferul contribuţiilor. Iniţierea negocierii colective în unităţile în care nu există încheiat un contract/acord colectiv de muncă este obligatorie pentru punerea în aplicare a noilor modificări ale Codului Fiscal, în celelalte unităţi fiind obligatorie, de asemenea, negocierea colectivă a actelor adiţionale la contractele şi acordurile colective de muncă în vigoare, a decis Guvernul, introducînd obligaţii care nu erau incluse în forma lansată în dezbatere publică a unei ordonanţe. (continuarea doar în ediţia tipărită)

 

 
Guvernul introduce pachetul de asigurări voluntare de sănătate

     Legea Sănătăţii va permite românilor să încheie asigurare voluntară de sănătate cu spitalele pentru a beneficia de servicii medicale care nu fac parte din pachetul de bază. În schimbul unei sume primite periodic sub formă de abonament, spitalele, de exemplu, se vor obliga să suporte costurile serviciilor medicale care nu sunt incluse în pachetul de bază, se arată într-un proiect de Ordonanţă de Urgenţă pentru modificarea şi completarea Legii Sănătăţii. (continuarea doar în ediţia tipărită)
 

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 1109 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

4.JPG

Cartea

Informatii utile

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 739
Număr afişări conţinut : 3921357

FaceBook

Horoscop zilnicZiare