Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Licitaţie pentru parcări Email
Luni, 26 Iunie 2017 18:33

      Primăria Făgăraş va scoate la licitaţie locurile de parcare organizate în cartierul Negoiu. Este vorba despre 481 de locuri d eparcare amplasate în apropierea blocurilor 1, 1A, 2, 2A, 3, 3A, 1 bis, 4, 4A, 5, 5A, 6, 6A, 7, 7A, 8, 8A, 9, 9A, 10, 10A, 11, 11A, 12, 12A, 13, 14, 15, 16,17, 18, 19, 20. Conform anunţului primăriei în perioada 19-27 iunie, proprietarii de autoturisme cu domiciliul în zonă trebuie să depună cererile tip însoţite de documentele solicitate (copii:BI/CI, certificat înmatriculare autovehicul, contract vânzare-cumpărare sau CF apartament), la registratura Primăriei Municipiului Făgăraş str. Republicii, nr. 3. Nu vor avea obligaţia să depună cereri, persoanele care au déjà înregiustrate solicitările anterior acestui anunţ. Licitaţia va avea loc la sediul primăriei, în sala de şedinţe, în zilele de 5,6,7 iulie, ora 10.00. Potrivit regulamentului în parcările de reşedinţă se vor atribui locuri de parcare numai proprietarilor/deţinătorilor de autovehicule cu masa maximă autorizată de până la 3,5 t.

 Locurile de parcare se vor atribui solicitanţilor care fac dovada domiciliului/reşedinţei unei locuinţe/sediu în imobilul la care este arondată parcarea, persoanelor fizice proprietare ale unui imobil în zona pentru care se solicită abonamentul indiferent de locul în care îşi are domiciliul sau reşedinţă înscrise în actul de identitate, împrejurare dovedita cu documente de proprietate şi persoanelor juridice proprietare/chiriaşe ale unor apartamente în imobilele arondate acestor parcări şi a deţinerii sau folosinţei unui autovehicul. Vor fi excluse de la licitaţie, persoanele care au datorii la bugetul local, cele care deţin garaje sau curţi cu posibilitate de parcare. Vor avea prioritate în atribuire: persoanele cu handicap cărora li se va atribui în mod gratuit, locuri de parcare. Tariful de bază în parcările de reşedinţă aprobat prin H.C.L. nr. 53/30.08.2016 este de 50 lei/an/loc. Pentru locurile de parcare date în folosinţă se va achita şi taxa pe teren care reprezintă sarcina fiscală a titularilor dreptului de folosinţă în condiţii similare impozitului pe teren conform Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal, Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală precum şi H.C.L - privind stabilirea taxelor locale. Pentru locurile de parcare de reşedinţă rămase libere în urma atribuirii/licitaţiei din data de 5,6,7 iulie a.c. şi pînă la epuizarea acestora se va organiza şedinţa de reatribuire/licitaţie care va avea loc în fiecare zi de joi a săptămânii, ora 12, la sediul Primăriei Municipiului Făgăraş, iar cererile se vor depune cel târziu cu două zile înaintea şedinţei, respectiv ziua de marţi. Cererile se pot ridica de la registratura Primăriei Municipiului Făgăraş.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunturi!

Primaria Victoria angajeza

 

     Primǎria Victoria, Jud. Braşov organizeazǎ concurs de recrutare pentru ocuparea următoarelor funcţiii publice de execuție vacante:


• Consilier I principal in cadrul Compartimentului Urbanism , Amenjarea Teritoriului și investiții – Birou Tehnic
• Consilier I debutant in cadrul Compartimentului Control Comercial- Biroul Impozite și taxe Locale
• Inspector I debutant in cadrul Compartimentului Executare Silită - Biroul Impozite și Taxe Locale

 

Detalii AICI 

 
ANUNT PUBLIC (click)

     UAT ORASUL VICTORIA, titular al proiectului “EXECUTIE RETEA APA CARTIER LOCUINTE STR. AVRAM IANCU, STR. BADEA CARTAN, STR. OCTAVIAN PALER SI STR. GRIGORE MOISIL” anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de continuare a procedurii privind emiterea aprobarii de dezvoltare a proiectului,

În ediţia tipărită

Vocile Făgăraşului: ,,DNA trebuie să ajungă în Ţara Făgăraşului unde se fură pe rupte”

     ,,DNA îşi face treaba sau trebuie desfiinţat? A fost întrebarea la care făgărăşenii au răspuns reporterilor ziarului ,,Monitorul de Făgăraş”. Scandalul care a ţinut capul de afiş în mass media a fost DNA şi revocarea Codruţei Kovesi de la conducerea instituţiei. Cetăţenii şi-au format o opinie despre acest scandal în funcţie de canalul de televiziune pe care-l folosesc. Cei care pierd ore în şir pe Antena 3, TVR şi RTV acuză DNA, iar cei care urmăresc canalele Realitatea, Digi 24 sau B1 acuză politicienii alianţei PSD-ALDE. (continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 553 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

4.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 755
Număr afişări conţinut : 4060342

Informatii utileZiare