Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Rezultate la Evaluare Naţională Email
Luni, 26 Iunie 2017 18:26

      Rezultatele la Evaluarea Naţională au fost afişate luni, 26 iunie 2017, pe site-ul Ministerului Educaţiei, iar mai tîrziu la şcoli. În judeţul Braşov, rezultatele din acest an sînt mai bune decît cele obţinute de elevii promoţiei trecute. Cele mai mari medii, inclusiv 10,00, din Ţara Făgăraşului au fost obţinute de elevii de la Şcoala Gimnazială ,,Ovid Densuşianu”. S-au evidenţiat apoi două eleve de la Şcoala Gimnazială din Sâmbăta de Sus care au obţinut 9,97 şi 9,87. Au urmat elevii de la Şcoala Generală nr. 1 (CN Radu Negru) cu mediile, în ordine descrescătoare, 9,95, 9,82, 9,75 etc. Elevii de la Liceul Teoretic ,,IC Drăguşanu” s-au clasat pe locul IV în clasamentul celor mai mari medii, cu 9,62, 9,52, 9,45, 9,37, etc. Cele mai mari medii de la CN ,,D-na Stanca” au fost obţinute la secţia germană: 9,63, 9,41, etc. Şi elevii de la şcoala din Comăna de Jos au obţinut medii foarte mari, comparativ cu alte şcoli făgărăşene: 9,15, etc. La polul opus, sînt mulţi elevi care au obţinut medii de 1,00, 1,05, 1,10, 1,22, etc, de la şcolile din Hârseni, Şinca Nouă, Părău, Jibert, Cincu, Şoarş, Veneţia de Jos, Bărcut, Părău, Colegiul ,,Aurel Vijoli” din Făgăraş şi Şcoala Generală nr. 7 din Făgăraş. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

Ordonanţă dată pe furiş

      Guvernul a introdus, fără să anunţe, regula prin care vrea să oblige angajatorii să modifice într-o lună, între 20 noiembrie şi 20 decembrie, contractele de muncă, pentru transferul contribuţiilor. Iniţierea negocierii colective în unităţile în care nu există încheiat un contract/acord colectiv de muncă este obligatorie pentru punerea în aplicare a noilor modificări ale Codului Fiscal, în celelalte unităţi fiind obligatorie, de asemenea, negocierea colectivă a actelor adiţionale la contractele şi acordurile colective de muncă în vigoare, a decis Guvernul, introducînd obligaţii care nu erau incluse în forma lansată în dezbatere publică a unei ordonanţe. (continuarea doar în ediţia tipărită)

 

 
Guvernul introduce pachetul de asigurări voluntare de sănătate

     Legea Sănătăţii va permite românilor să încheie asigurare voluntară de sănătate cu spitalele pentru a beneficia de servicii medicale care nu fac parte din pachetul de bază. În schimbul unei sume primite periodic sub formă de abonament, spitalele, de exemplu, se vor obliga să suporte costurile serviciilor medicale care nu sunt incluse în pachetul de bază, se arată într-un proiect de Ordonanţă de Urgenţă pentru modificarea şi completarea Legii Sănătăţii. (continuarea doar în ediţia tipărită)
 

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 1061 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

8.JPG

Cartea

Informatii utile

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 739
Număr afişări conţinut : 3921350

FaceBook

Horoscop zilnicZiare