Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Rezultate la Evaluare Naţională Email
Luni, 26 Iunie 2017 18:26

      Rezultatele la Evaluarea Naţională au fost afişate luni, 26 iunie 2017, pe site-ul Ministerului Educaţiei, iar mai tîrziu la şcoli. În judeţul Braşov, rezultatele din acest an sînt mai bune decît cele obţinute de elevii promoţiei trecute. Cele mai mari medii, inclusiv 10,00, din Ţara Făgăraşului au fost obţinute de elevii de la Şcoala Gimnazială ,,Ovid Densuşianu”. S-au evidenţiat apoi două eleve de la Şcoala Gimnazială din Sâmbăta de Sus care au obţinut 9,97 şi 9,87. Au urmat elevii de la Şcoala Generală nr. 1 (CN Radu Negru) cu mediile, în ordine descrescătoare, 9,95, 9,82, 9,75 etc. Elevii de la Liceul Teoretic ,,IC Drăguşanu” s-au clasat pe locul IV în clasamentul celor mai mari medii, cu 9,62, 9,52, 9,45, 9,37, etc. Cele mai mari medii de la CN ,,D-na Stanca” au fost obţinute la secţia germană: 9,63, 9,41, etc. Şi elevii de la şcoala din Comăna de Jos au obţinut medii foarte mari, comparativ cu alte şcoli făgărăşene: 9,15, etc. La polul opus, sînt mulţi elevi care au obţinut medii de 1,00, 1,05, 1,10, 1,22, etc, de la şcolile din Hârseni, Şinca Nouă, Părău, Jibert, Cincu, Şoarş, Veneţia de Jos, Bărcut, Părău, Colegiul ,,Aurel Vijoli” din Făgăraş şi Şcoala Generală nr. 7 din Făgăraş. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Comunicat de presa

În ediţia tipărită

,,Pesta porcină este o făcătură a guvernantilor“

     Pesta porcină este un alt subiect adus în atenţia românilor în ultima perioadă pentru a le abate atenţia de la evoluţia evenimentelor reale. Peste tot în media se dezbate subiectul, iar în paralel se sacrifică porcii atît din ferme, cît şi din gospodăriile oamenilor. Oamenii se întreabă însă cît de reală este situaţia, dar înclină să creadă că totul este o făcătură pusă la cale de guvernanţi pentru a creşte importurile şi a distruge producţia autohtonă. Şi făgărăşenii sînt în asentimentul marii majorităţi a românilor şi susţin că această campanie de sacrificare a porcilor pe motiv de pestă porcină africană este o făcătură. Făgărăşenii amintesc de gripa aviară care a dus la sacrificarea tuturor păsărilor din ferme şi din gospodăriile oamenilor. Localnicii îşi mai amintesc că primele focare de gripă aviară au fost identificate în Ţara Făgăraşului, iar dezinsecţiile au fost realizate cu apă de ploaie.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 1176 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

9.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4271502

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare