Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Rezultate la Evaluare Naţională Email
Luni, 26 Iunie 2017 18:26

      Rezultatele la Evaluarea Naţională au fost afişate luni, 26 iunie 2017, pe site-ul Ministerului Educaţiei, iar mai tîrziu la şcoli. În judeţul Braşov, rezultatele din acest an sînt mai bune decît cele obţinute de elevii promoţiei trecute. Cele mai mari medii, inclusiv 10,00, din Ţara Făgăraşului au fost obţinute de elevii de la Şcoala Gimnazială ,,Ovid Densuşianu”. S-au evidenţiat apoi două eleve de la Şcoala Gimnazială din Sâmbăta de Sus care au obţinut 9,97 şi 9,87. Au urmat elevii de la Şcoala Generală nr. 1 (CN Radu Negru) cu mediile, în ordine descrescătoare, 9,95, 9,82, 9,75 etc. Elevii de la Liceul Teoretic ,,IC Drăguşanu” s-au clasat pe locul IV în clasamentul celor mai mari medii, cu 9,62, 9,52, 9,45, 9,37, etc. Cele mai mari medii de la CN ,,D-na Stanca” au fost obţinute la secţia germană: 9,63, 9,41, etc. Şi elevii de la şcoala din Comăna de Jos au obţinut medii foarte mari, comparativ cu alte şcoli făgărăşene: 9,15, etc. La polul opus, sînt mulţi elevi care au obţinut medii de 1,00, 1,05, 1,10, 1,22, etc, de la şcolile din Hârseni, Şinca Nouă, Părău, Jibert, Cincu, Şoarş, Veneţia de Jos, Bărcut, Părău, Colegiul ,,Aurel Vijoli” din Făgăraş şi Şcoala Generală nr. 7 din Făgăraş. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunturi!

Compania PUROLITE oferă asigurări că activitatea sa nu poluează!

     Compania brașoveană PUROLITE a demarat în acest an o campanie de comunicare transparentă și de informare a locuitorilor din zona Victoria – Ucea – Făgăraș, privind activitatea sa, respectarea normelor legale referitoare la poluare și eforturile și investițiile privind creșterea calității aerului în zonă.
     Purolite se angajează să informeze populația atât în ceea ce privește sesizările primite de companie sau autorități, cât și în ceea ce privește investițiile și măsurile luate pentru a asigura un mediu curat și sănătos în zonele învecinate. 

În ediţia tipărită

,,Statul încurajează lenea”

 

     Mulţi cetăţeni din Ţara Făgăraşului sînt revoltaţi pe beneficiarii de ajutor social care sînt apţi de muncă, dar preferă să primească bani de la stat fără să facă nimic. Le aduc calificative de ,,puturoşi” ,,leneşi” şi le cer să meargă la muncă pentru a obţine banii din care să trăiască.

Citește mai departe...
 
O mînă întinsă bătrînilor săraci si neputinciosi

 

     Căminul de bătrîni ,,Castanul” este locul unde îşi găsesc adăpost şi persoanele singure, neputincioase şi cu venituri foarte mici. În ultimii doi ani, patru femei trecute de 65 de ani au ajuns la ,,Castanul” în urma solicitării asistenţilor sociali din primării sau a asistenţilor medicali din spitale.

Citește mai departe...
 

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 1022 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

6.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 762
Număr afişări conţinut : 4184690

Informatii utileZiare