Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Fotbal, Liga 1 Email
Luni, 26 Iunie 2017 16:46

 LPF a anunţat echipa ideală a sezonului 2016-2017 din Liga 1. Antrenorul sezonului a fost desemnat Gheorghe Hagi, care a cucerit titlul în Liga 1 alături de FC Viitorul.
Portar: Florin Niţă (FCSB/29 ani/29 jocuri.
Mijlocaşi: Romario Benzar (Viitorul/25 ani/34 jocuri), Ionuţ Larie (CFR Cluj/30 ani/36 jocuri), Kevin Boli (Viitorul/26 ani/33 jocuri), Marko Momcilovic (FCSB/30 ani/32 jocuri)
Mijlocaşi: Sergiu Hanca (Dinamo/25 ani/33 jocuri), Constantin Budescu (Astra/28 ani/27 jocuri), Florinel Coman (Viitorul/19 ani/28 jocuri).
Atacanţi: Andrei Ivan (CS U/20 ani/33 jocuri), Adam Nemec (Dinamo/31 ani/28 jocuri), Denis Alibec (Astra/FCSB/26 ani/27 jocuri)
Antrenor: Gheorghe Hagi (Viitorul/52 ani)

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

Ordonanţă dată pe furiş

      Guvernul a introdus, fără să anunţe, regula prin care vrea să oblige angajatorii să modifice într-o lună, între 20 noiembrie şi 20 decembrie, contractele de muncă, pentru transferul contribuţiilor. Iniţierea negocierii colective în unităţile în care nu există încheiat un contract/acord colectiv de muncă este obligatorie pentru punerea în aplicare a noilor modificări ale Codului Fiscal, în celelalte unităţi fiind obligatorie, de asemenea, negocierea colectivă a actelor adiţionale la contractele şi acordurile colective de muncă în vigoare, a decis Guvernul, introducînd obligaţii care nu erau incluse în forma lansată în dezbatere publică a unei ordonanţe. (continuarea doar în ediţia tipărită)

 

 
Guvernul introduce pachetul de asigurări voluntare de sănătate

     Legea Sănătăţii va permite românilor să încheie asigurare voluntară de sănătate cu spitalele pentru a beneficia de servicii medicale care nu fac parte din pachetul de bază. În schimbul unei sume primite periodic sub formă de abonament, spitalele, de exemplu, se vor obliga să suporte costurile serviciilor medicale care nu sunt incluse în pachetul de bază, se arată într-un proiect de Ordonanţă de Urgenţă pentru modificarea şi completarea Legii Sănătăţii. (continuarea doar în ediţia tipărită)
 

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 1054 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

5.JPG

Cartea

Informatii utile

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 739
Număr afişări conţinut : 3921350

FaceBook

Horoscop zilnicZiare