Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Viitorul Ghimbav a promovat în Liga a III-a Email
Luni, 26 Iunie 2017 00:00

      Sîmbătă, 24 iunie, a avut loc manşa retur a barajul pentru accederea în eşalonul trei al fotbalului românesc. Astfel 42 de formaţii s-au luptat pentru un loc în cel de-al treilea eşalon fotbalistic al ţării. Cîştigătoarea Campionatului Judeţean din Braşov, Viitorul Ghimbav a fost repartizată să joace cu cîştigătoarea judeţului Mureş, Mureşul Roşii-Munţi. În manşa tur disputată în localitatea mureşeană, fotbaliştii din Ghimbav s-au impus fără emoţii cu scorul de 2-0. În manşa retur ce a avut loc la Ghimbav cele două formaţii au remizat 2-2, iar Viitorul Ghimbav va juca începînd cu sezonul viitor în Liga a III-a. În faţa unui stadion plin, fotbaliştii din Ghimbav au început timorat meciul. După două mari ocazii de gol, oaspeţii au reuşit deschiderea scorului cu şase minute înainte de finalul primei părţi. În ultimul minut al primei reprize Viitorul putea restabili egalitatea pe tabela de marcaj dar atacantul Feraru şutează puţin pe lîngă poartă din 12 metri. În repriza secundă s-a jucat pe contre. Oaspeţii, neavînd ce pierde, au ieşit la joc iar în minutul 49 mai punctează o dată, 0-2, rezultat la care jocul mergea spre prelungiri. Feraru înscrie pentru Viitorul în minutul 52. În ultimul minut de joc Viitorul mai înscrie o dată prin Oprea şi reuşeşte să promoveze. Astfel judeţul Braşov are în acest moment trei formaţii care activează în Liga a III-a: Înfrăţirea Hărman, FC Rîşnov şi Viitorul Ghimbav. Formaţia din Avrig a reuşit şi ea să promoveze în Liga a III-a. În tur fotbaliştii din Avrig s-au impus la limită, pe propriul teren, contra cîştigătoarei din judeţul Argeş, Unirea Bascov. În retur FC Avrig s-a impus mai clar cu scorul de 3-1 şi reuşeşte să îşi îndeplinească obiectivul. ( Bogdan DRAGOŞ)

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

Ordonanţă dată pe furiş

      Guvernul a introdus, fără să anunţe, regula prin care vrea să oblige angajatorii să modifice într-o lună, între 20 noiembrie şi 20 decembrie, contractele de muncă, pentru transferul contribuţiilor. Iniţierea negocierii colective în unităţile în care nu există încheiat un contract/acord colectiv de muncă este obligatorie pentru punerea în aplicare a noilor modificări ale Codului Fiscal, în celelalte unităţi fiind obligatorie, de asemenea, negocierea colectivă a actelor adiţionale la contractele şi acordurile colective de muncă în vigoare, a decis Guvernul, introducînd obligaţii care nu erau incluse în forma lansată în dezbatere publică a unei ordonanţe. (continuarea doar în ediţia tipărită)

 

 
Guvernul introduce pachetul de asigurări voluntare de sănătate

     Legea Sănătăţii va permite românilor să încheie asigurare voluntară de sănătate cu spitalele pentru a beneficia de servicii medicale care nu fac parte din pachetul de bază. În schimbul unei sume primite periodic sub formă de abonament, spitalele, de exemplu, se vor obliga să suporte costurile serviciilor medicale care nu sunt incluse în pachetul de bază, se arată într-un proiect de Ordonanţă de Urgenţă pentru modificarea şi completarea Legii Sănătăţii. (continuarea doar în ediţia tipărită)
 

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 1116 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

3.JPG

Cartea

Informatii utile

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 739
Număr afişări conţinut : 3921357

FaceBook

Horoscop zilnicZiare