Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Viitorul Ghimbav a promovat în Liga a III-a Email
Luni, 26 Iunie 2017 00:00

      Sîmbătă, 24 iunie, a avut loc manşa retur a barajul pentru accederea în eşalonul trei al fotbalului românesc. Astfel 42 de formaţii s-au luptat pentru un loc în cel de-al treilea eşalon fotbalistic al ţării. Cîştigătoarea Campionatului Judeţean din Braşov, Viitorul Ghimbav a fost repartizată să joace cu cîştigătoarea judeţului Mureş, Mureşul Roşii-Munţi. În manşa tur disputată în localitatea mureşeană, fotbaliştii din Ghimbav s-au impus fără emoţii cu scorul de 2-0. În manşa retur ce a avut loc la Ghimbav cele două formaţii au remizat 2-2, iar Viitorul Ghimbav va juca începînd cu sezonul viitor în Liga a III-a. În faţa unui stadion plin, fotbaliştii din Ghimbav au început timorat meciul. După două mari ocazii de gol, oaspeţii au reuşit deschiderea scorului cu şase minute înainte de finalul primei părţi. În ultimul minut al primei reprize Viitorul putea restabili egalitatea pe tabela de marcaj dar atacantul Feraru şutează puţin pe lîngă poartă din 12 metri. În repriza secundă s-a jucat pe contre. Oaspeţii, neavînd ce pierde, au ieşit la joc iar în minutul 49 mai punctează o dată, 0-2, rezultat la care jocul mergea spre prelungiri. Feraru înscrie pentru Viitorul în minutul 52. În ultimul minut de joc Viitorul mai înscrie o dată prin Oprea şi reuşeşte să promoveze. Astfel judeţul Braşov are în acest moment trei formaţii care activează în Liga a III-a: Înfrăţirea Hărman, FC Rîşnov şi Viitorul Ghimbav. Formaţia din Avrig a reuşit şi ea să promoveze în Liga a III-a. În tur fotbaliştii din Avrig s-au impus la limită, pe propriul teren, contra cîştigătoarei din judeţul Argeş, Unirea Bascov. În retur FC Avrig s-a impus mai clar cu scorul de 3-1 şi reuşeşte să îşi îndeplinească obiectivul. ( Bogdan DRAGOŞ)

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunturi!

Primaria Victoria angajeza

 

     Primǎria Victoria, Jud. Braşov organizeazǎ concurs de recrutare pentru ocuparea următoarelor funcţiii publice de execuție vacante:


• Consilier I principal in cadrul Compartimentului Urbanism , Amenjarea Teritoriului și investiții – Birou Tehnic
• Consilier I debutant in cadrul Compartimentului Control Comercial- Biroul Impozite și taxe Locale
• Inspector I debutant in cadrul Compartimentului Executare Silită - Biroul Impozite și Taxe Locale

 

Detalii AICI 

 
ANUNT PUBLIC (click)

     UAT ORASUL VICTORIA, titular al proiectului “EXECUTIE RETEA APA CARTIER LOCUINTE STR. AVRAM IANCU, STR. BADEA CARTAN, STR. OCTAVIAN PALER SI STR. GRIGORE MOISIL” anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de continuare a procedurii privind emiterea aprobarii de dezvoltare a proiectului,

În ediţia tipărită

Vocile Făgăraşului: ,,DNA trebuie să ajungă în Ţara Făgăraşului unde se fură pe rupte”

     ,,DNA îşi face treaba sau trebuie desfiinţat? A fost întrebarea la care făgărăşenii au răspuns reporterilor ziarului ,,Monitorul de Făgăraş”. Scandalul care a ţinut capul de afiş în mass media a fost DNA şi revocarea Codruţei Kovesi de la conducerea instituţiei. Cetăţenii şi-au format o opinie despre acest scandal în funcţie de canalul de televiziune pe care-l folosesc. Cei care pierd ore în şir pe Antena 3, TVR şi RTV acuză DNA, iar cei care urmăresc canalele Realitatea, Digi 24 sau B1 acuză politicienii alianţei PSD-ALDE. (continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 612 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

6.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 755
Număr afişări conţinut : 4060000

Informatii utileZiare