Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Viitorul Ghimbav a promovat în Liga a III-a Email
Luni, 26 Iunie 2017 00:00

      Sîmbătă, 24 iunie, a avut loc manşa retur a barajul pentru accederea în eşalonul trei al fotbalului românesc. Astfel 42 de formaţii s-au luptat pentru un loc în cel de-al treilea eşalon fotbalistic al ţării. Cîştigătoarea Campionatului Judeţean din Braşov, Viitorul Ghimbav a fost repartizată să joace cu cîştigătoarea judeţului Mureş, Mureşul Roşii-Munţi. În manşa tur disputată în localitatea mureşeană, fotbaliştii din Ghimbav s-au impus fără emoţii cu scorul de 2-0. În manşa retur ce a avut loc la Ghimbav cele două formaţii au remizat 2-2, iar Viitorul Ghimbav va juca începînd cu sezonul viitor în Liga a III-a. În faţa unui stadion plin, fotbaliştii din Ghimbav au început timorat meciul. După două mari ocazii de gol, oaspeţii au reuşit deschiderea scorului cu şase minute înainte de finalul primei părţi. În ultimul minut al primei reprize Viitorul putea restabili egalitatea pe tabela de marcaj dar atacantul Feraru şutează puţin pe lîngă poartă din 12 metri. În repriza secundă s-a jucat pe contre. Oaspeţii, neavînd ce pierde, au ieşit la joc iar în minutul 49 mai punctează o dată, 0-2, rezultat la care jocul mergea spre prelungiri. Feraru înscrie pentru Viitorul în minutul 52. În ultimul minut de joc Viitorul mai înscrie o dată prin Oprea şi reuşeşte să promoveze. Astfel judeţul Braşov are în acest moment trei formaţii care activează în Liga a III-a: Înfrăţirea Hărman, FC Rîşnov şi Viitorul Ghimbav. Formaţia din Avrig a reuşit şi ea să promoveze în Liga a III-a. În tur fotbaliştii din Avrig s-au impus la limită, pe propriul teren, contra cîştigătoarei din judeţul Argeş, Unirea Bascov. În retur FC Avrig s-a impus mai clar cu scorul de 3-1 şi reuşeşte să îşi îndeplinească obiectivul. ( Bogdan DRAGOŞ)

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Comunicat de presa

În ediţia tipărită

,,Pesta porcină este o făcătură a guvernantilor“

     Pesta porcină este un alt subiect adus în atenţia românilor în ultima perioadă pentru a le abate atenţia de la evoluţia evenimentelor reale. Peste tot în media se dezbate subiectul, iar în paralel se sacrifică porcii atît din ferme, cît şi din gospodăriile oamenilor. Oamenii se întreabă însă cît de reală este situaţia, dar înclină să creadă că totul este o făcătură pusă la cale de guvernanţi pentru a creşte importurile şi a distruge producţia autohtonă. Şi făgărăşenii sînt în asentimentul marii majorităţi a românilor şi susţin că această campanie de sacrificare a porcilor pe motiv de pestă porcină africană este o făcătură. Făgărăşenii amintesc de gripa aviară care a dus la sacrificarea tuturor păsărilor din ferme şi din gospodăriile oamenilor. Localnicii îşi mai amintesc că primele focare de gripă aviară au fost identificate în Ţara Făgăraşului, iar dezinsecţiile au fost realizate cu apă de ploaie.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 1179 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

5.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4271502

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare