Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Viitorul Ghimbav a promovat în Liga a III-a Email
Luni, 26 Iunie 2017 00:00

      Sîmbătă, 24 iunie, a avut loc manşa retur a barajul pentru accederea în eşalonul trei al fotbalului românesc. Astfel 42 de formaţii s-au luptat pentru un loc în cel de-al treilea eşalon fotbalistic al ţării. Cîştigătoarea Campionatului Judeţean din Braşov, Viitorul Ghimbav a fost repartizată să joace cu cîştigătoarea judeţului Mureş, Mureşul Roşii-Munţi. În manşa tur disputată în localitatea mureşeană, fotbaliştii din Ghimbav s-au impus fără emoţii cu scorul de 2-0. În manşa retur ce a avut loc la Ghimbav cele două formaţii au remizat 2-2, iar Viitorul Ghimbav va juca începînd cu sezonul viitor în Liga a III-a. În faţa unui stadion plin, fotbaliştii din Ghimbav au început timorat meciul. După două mari ocazii de gol, oaspeţii au reuşit deschiderea scorului cu şase minute înainte de finalul primei părţi. În ultimul minut al primei reprize Viitorul putea restabili egalitatea pe tabela de marcaj dar atacantul Feraru şutează puţin pe lîngă poartă din 12 metri. În repriza secundă s-a jucat pe contre. Oaspeţii, neavînd ce pierde, au ieşit la joc iar în minutul 49 mai punctează o dată, 0-2, rezultat la care jocul mergea spre prelungiri. Feraru înscrie pentru Viitorul în minutul 52. În ultimul minut de joc Viitorul mai înscrie o dată prin Oprea şi reuşeşte să promoveze. Astfel judeţul Braşov are în acest moment trei formaţii care activează în Liga a III-a: Înfrăţirea Hărman, FC Rîşnov şi Viitorul Ghimbav. Formaţia din Avrig a reuşit şi ea să promoveze în Liga a III-a. În tur fotbaliştii din Avrig s-au impus la limită, pe propriul teren, contra cîştigătoarei din judeţul Argeş, Unirea Bascov. În retur FC Avrig s-a impus mai clar cu scorul de 3-1 şi reuşeşte să îşi îndeplinească obiectivul. ( Bogdan DRAGOŞ)

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunturi!

Compania PUROLITE oferă asigurări că activitatea sa nu poluează!

     Compania brașoveană PUROLITE a demarat în acest an o campanie de comunicare transparentă și de informare a locuitorilor din zona Victoria – Ucea – Făgăraș, privind activitatea sa, respectarea normelor legale referitoare la poluare și eforturile și investițiile privind creșterea calității aerului în zonă.
     Purolite se angajează să informeze populația atât în ceea ce privește sesizările primite de companie sau autorități, cât și în ceea ce privește investițiile și măsurile luate pentru a asigura un mediu curat și sănătos în zonele învecinate. 

În ediţia tipărită

,,Statul încurajează lenea”

 

     Mulţi cetăţeni din Ţara Făgăraşului sînt revoltaţi pe beneficiarii de ajutor social care sînt apţi de muncă, dar preferă să primească bani de la stat fără să facă nimic. Le aduc calificative de ,,puturoşi” ,,leneşi” şi le cer să meargă la muncă pentru a obţine banii din care să trăiască.

Citește mai departe...
 
O mînă întinsă bătrînilor săraci si neputinciosi

 

     Căminul de bătrîni ,,Castanul” este locul unde îşi găsesc adăpost şi persoanele singure, neputincioase şi cu venituri foarte mici. În ultimii doi ani, patru femei trecute de 65 de ani au ajuns la ,,Castanul” în urma solicitării asistenţilor sociali din primării sau a asistenţilor medicali din spitale.

Citește mai departe...
 

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 592 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

2.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 762
Număr afişări conţinut : 4184907

Informatii utileZiare