Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştiri din sport Director nou la Aromapa Serv Ucea
Director nou la Aromapa Serv Ucea Email
Marţi, 30 Mai 2017 08:36

      Începînd cu data de 15 mai a.c., ing. Gheorghe Mardan este directorul SC Aromapa Serv SRL, funcţie obţinută în urma unui concurs. Schimbările în conducerea acestei societăţi în care unic acţionar este CL Ucea au survenit după ce Curtea de Conturi a impus respectarea prevederilor OUG 109/2011 privind înfiinţarea unui consiliu de administraţie. Aşa se face că la sfîrşitul lunii martie a.c., la sediul Primăriei Ucea au fost depus cinci cereri pentru obţinerea unei funcţii în cadrul CA de la Aromapa Serv SRL. ,,În data de 5 aprilie a.c., o comisie delegată de CL Ucea a analizat şi verificat cele cinci dosarele depuse, iar în data de 7 aprilie a.c., a avut loc interviul şi proba scrisă în urma căruia s-a acordat un punctaj. În plenul şedinţei ordinare a CL Ucea de la sfîrşitul lunii aprilie a.c., comisia a prezentat lista cu punctajele obţinute de candidaţi. Pe baza acestor date s-a dispus componenţa CA şi numirea noului director" a spus ing. Gheorghe Mardan. Membrii Consiliul de Administraţie de la SC Aromapa Serv SRL sînt Gheorghe Mardan, Dobrin Daniela şi Oniga Raluca. Conform legislaţiei, în perioada următoare CA va elabora un plan de administrare care va fi prezentat în plenul CL Ucea din luna iunie a.c., pentru a fi aprobat. Reamintim că SC Aromapa Serv SRL din Ucea s-a înfiinţat în luna mai 2011, iar unicul acţionar este CL Ucea. Directorul societăţii a fost ing. Romulus Dumitrescu. La înfiinţarea societăţii avea un număr de 18 salariaţi, iar acum lucrează 29 de persoane. La această oră societatea are 1400 de contracte. SC Aromapa Serv SRL furnizează apă pentru oraşul Victoria şi comuna Drăguş şi distribuie apa potabilă în comuna Ucea şi în satele Viştea de Jos, Viştea de Sus şi Olteţ. Primarul comunei Ucea, Marian Băcilă, şi consiliul local au sprijinit în permanenţă activitatea societăţii şi în luna februarie 2013 au reuşit să cumpere sursa de apă Arpaşul Mare astfel apa brută este plătiră direct statului român la un preţ modic, fără intermediari. De la înfiinţare şi pînă în prezent la staţia de filtrare din Sumernă s-au făcut investiţii majore pentru calitatea apei.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Comunicat de presa

În ediţia tipărită

,,Pesta porcină este o făcătură a guvernantilor“

     Pesta porcină este un alt subiect adus în atenţia românilor în ultima perioadă pentru a le abate atenţia de la evoluţia evenimentelor reale. Peste tot în media se dezbate subiectul, iar în paralel se sacrifică porcii atît din ferme, cît şi din gospodăriile oamenilor. Oamenii se întreabă însă cît de reală este situaţia, dar înclină să creadă că totul este o făcătură pusă la cale de guvernanţi pentru a creşte importurile şi a distruge producţia autohtonă. Şi făgărăşenii sînt în asentimentul marii majorităţi a românilor şi susţin că această campanie de sacrificare a porcilor pe motiv de pestă porcină africană este o făcătură. Făgărăşenii amintesc de gripa aviară care a dus la sacrificarea tuturor păsărilor din ferme şi din gospodăriile oamenilor. Localnicii îşi mai amintesc că primele focare de gripă aviară au fost identificate în Ţara Făgăraşului, iar dezinsecţiile au fost realizate cu apă de ploaie.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 755 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

7.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4274551

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare