Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştiri din sport Deratizare şi dezinsecţie în Făgăraş
Deratizare şi dezinsecţie în Făgăraş Email
Marţi, 30 Mai 2017 07:58

     În perioada 30-31 mai a.c., se vor efectua lucrări de deratizare pe domeniul public din municipiul Făgăraş. Aceste servicii au fost contractate de Primăria Făgăraş şi vor fi efectuate de S.C. Metropolis SRL din Bucureşti. ,,Facem apel către deţinătorii de animale de pe raza municipiului Făgăraş să supravegheze animalele, iar în situaţia în care apar ingerăi accidentale de raticide în rîndul animalelor, antidotul este vitamina K1” anunţă reprezentanţii primăriei. Pentru deratizare se folosesc substanţele: Rodex Pasta Bait, substanţă activă bromodialone, Vertox Momeala Peleti, substanţă activă brodifacoum şi denatonium benzoate. În 1-2 iunie 2017 se vor efectua şi servicii de dezinsecţie pe domeniului public al municipiului Făgăraş cu următoarele substanţe: K-OTHRINE Profi EC 250, substanţa activă deltametrin şi piperonilbutoxid (pentru spaţiile exterioare, timp de acţiune pînă la 60 de zile), K-OTHRINE WG 250, substanţa activădeltametrin (pentru spaţiile interioare, timp de actiune pînă la 84 de zile). Operațiunea de dezinsecție va fi efectuată cu aparate tip atomizor, generatoare de ceață rece dotate cu sistem ULV și aparate generatoare de ceața caldă. Pentru ca activităţile de deratizare şi dezinsecţie să fie eficiente, aceastea trebuie efectuate în mod unitar, la nivelul întregii localităţi, atît pe domeniul public şi privat, cît şi la toţi utilizatorii de pe raza municipiului Fagaras. În acest sens, facem apel către cetăţeni, asociaţii de locatari/proprietari, agenţi economici şi instituţii publice să efectueze activitatea de dezinsecţie şi deratizare pe proprietăţi, în clădiri şi în subsolul blocurilor, concomitent cu actiunea municipalităţii. Toate aceste produse se regăsesc în Registrul Naţional al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană de către Ministerul Sănătaţii şi fac parte din grupa III de toxicitate.În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfaşurarea acţiunilor pe domeniul public, perioada de efectuare a activităţilor va fi reprogramată. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunturi!

Primaria Victoria angajeza

 

     Primǎria Victoria, Jud. Braşov organizeazǎ concurs de recrutare pentru ocuparea următoarelor funcţiii publice de execuție vacante:


• Consilier I principal in cadrul Compartimentului Urbanism , Amenjarea Teritoriului și investiții – Birou Tehnic
• Consilier I debutant in cadrul Compartimentului Control Comercial- Biroul Impozite și taxe Locale
• Inspector I debutant in cadrul Compartimentului Executare Silită - Biroul Impozite și Taxe Locale

 

Detalii AICI 

 
ANUNT PUBLIC (click)

     UAT ORASUL VICTORIA, titular al proiectului “EXECUTIE RETEA APA CARTIER LOCUINTE STR. AVRAM IANCU, STR. BADEA CARTAN, STR. OCTAVIAN PALER SI STR. GRIGORE MOISIL” anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de continuare a procedurii privind emiterea aprobarii de dezvoltare a proiectului,

În ediţia tipărită

Vocile Făgăraşului: ,,DNA trebuie să ajungă în Ţara Făgăraşului unde se fură pe rupte”

     ,,DNA îşi face treaba sau trebuie desfiinţat? A fost întrebarea la care făgărăşenii au răspuns reporterilor ziarului ,,Monitorul de Făgăraş”. Scandalul care a ţinut capul de afiş în mass media a fost DNA şi revocarea Codruţei Kovesi de la conducerea instituţiei. Cetăţenii şi-au format o opinie despre acest scandal în funcţie de canalul de televiziune pe care-l folosesc. Cei care pierd ore în şir pe Antena 3, TVR şi RTV acuză DNA, iar cei care urmăresc canalele Realitatea, Digi 24 sau B1 acuză politicienii alianţei PSD-ALDE. (continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 809 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

2.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 755
Număr afişări conţinut : 4046207

Informatii utileZiare