Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştiri din sport Deratizare şi dezinsecţie în Făgăraş
Deratizare şi dezinsecţie în Făgăraş Email
Marţi, 30 Mai 2017 07:58

     În perioada 30-31 mai a.c., se vor efectua lucrări de deratizare pe domeniul public din municipiul Făgăraş. Aceste servicii au fost contractate de Primăria Făgăraş şi vor fi efectuate de S.C. Metropolis SRL din Bucureşti. ,,Facem apel către deţinătorii de animale de pe raza municipiului Făgăraş să supravegheze animalele, iar în situaţia în care apar ingerăi accidentale de raticide în rîndul animalelor, antidotul este vitamina K1” anunţă reprezentanţii primăriei. Pentru deratizare se folosesc substanţele: Rodex Pasta Bait, substanţă activă bromodialone, Vertox Momeala Peleti, substanţă activă brodifacoum şi denatonium benzoate. În 1-2 iunie 2017 se vor efectua şi servicii de dezinsecţie pe domeniului public al municipiului Făgăraş cu următoarele substanţe: K-OTHRINE Profi EC 250, substanţa activă deltametrin şi piperonilbutoxid (pentru spaţiile exterioare, timp de acţiune pînă la 60 de zile), K-OTHRINE WG 250, substanţa activădeltametrin (pentru spaţiile interioare, timp de actiune pînă la 84 de zile). Operațiunea de dezinsecție va fi efectuată cu aparate tip atomizor, generatoare de ceață rece dotate cu sistem ULV și aparate generatoare de ceața caldă. Pentru ca activităţile de deratizare şi dezinsecţie să fie eficiente, aceastea trebuie efectuate în mod unitar, la nivelul întregii localităţi, atît pe domeniul public şi privat, cît şi la toţi utilizatorii de pe raza municipiului Fagaras. În acest sens, facem apel către cetăţeni, asociaţii de locatari/proprietari, agenţi economici şi instituţii publice să efectueze activitatea de dezinsecţie şi deratizare pe proprietăţi, în clădiri şi în subsolul blocurilor, concomitent cu actiunea municipalităţii. Toate aceste produse se regăsesc în Registrul Naţional al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană de către Ministerul Sănătaţii şi fac parte din grupa III de toxicitate.În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfaşurarea acţiunilor pe domeniul public, perioada de efectuare a activităţilor va fi reprogramată. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunturi!

Compania PUROLITE oferă asigurări că activitatea sa nu poluează!

     Compania brașoveană PUROLITE a demarat în acest an o campanie de comunicare transparentă și de informare a locuitorilor din zona Victoria – Ucea – Făgăraș, privind activitatea sa, respectarea normelor legale referitoare la poluare și eforturile și investițiile privind creșterea calității aerului în zonă.
     Purolite se angajează să informeze populația atât în ceea ce privește sesizările primite de companie sau autorități, cât și în ceea ce privește investițiile și măsurile luate pentru a asigura un mediu curat și sănătos în zonele învecinate. 

În ediţia tipărită

,,Statul încurajează lenea”

 

     Mulţi cetăţeni din Ţara Făgăraşului sînt revoltaţi pe beneficiarii de ajutor social care sînt apţi de muncă, dar preferă să primească bani de la stat fără să facă nimic. Le aduc calificative de ,,puturoşi” ,,leneşi” şi le cer să meargă la muncă pentru a obţine banii din care să trăiască.

Citește mai departe...
 
O mînă întinsă bătrînilor săraci si neputinciosi

 

     Căminul de bătrîni ,,Castanul” este locul unde îşi găsesc adăpost şi persoanele singure, neputincioase şi cu venituri foarte mici. În ultimii doi ani, patru femei trecute de 65 de ani au ajuns la ,,Castanul” în urma solicitării asistenţilor sociali din primării sau a asistenţilor medicali din spitale.

Citește mai departe...
 

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 1044 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

8.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 762
Număr afişări conţinut : 4178908

Informatii utileZiare