Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştiri din sport Ajutor de urgenţă
Ajutor de urgenţă Email
Luni, 29 Mai 2017 22:24

      În ultima şedinţă a CL Victoria de la sfîrşitul lunii mai a.c., aleşii urbei au dezbătut proiectul de hotărîre cu privire la acordarea unui sprijin de urgenţă pentru Drăgoi Monica Marcla. Deşi unii consilieri nu prea agrează acest tip de ajutor, însă proiectul de hotărîre a fost aprobat. Astfel din bugetu local se va acorda acestei persoane suma de 1.000 lei. În urma anchetei sociale s-a stabilit că femeia suferă de cancer şi nu are niciun venit. Drăgoi Monica Marcela a beneficiat de ajutor social pînă în luna februarie 2017 cînd femeia şi-a făcut cerere de încetare pentru că a plecat la fată în Olanda. Din cauza problemelor de sănătate femeia a plecat din Olanda să vină în ţară însă pe drum starea de sănătate s-a înrăutăţit şi a fost internată la o clinică în Germania unde a suferit o intervenţie chirurgicală. În urma investigaţiilor a fost diagnosticată cu ,,carcinom difuz la stomac cu ulceraţii şi perforaţii, peritonită fibroasă cu metastază". Ulterior femeia a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu de unde a fost externată, iar în prezent locuieşte la sora ei. Femeia va beneficia din nou de ajutor social. Chiar dacă este în metastază bolnava încă nu este luată în evidenţa unui medic oncolog, dar speră să-şi completeze dosarul medical după ce va traduce actele din limba germană folosindu-se de ajutorul financiar acordat de primărie. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunturi!

Primaria Victoria angajeza

 

     Primǎria Victoria, Jud. Braşov organizeazǎ concurs de recrutare pentru ocuparea următoarelor funcţiii publice de execuție vacante:


• Consilier I principal in cadrul Compartimentului Urbanism , Amenjarea Teritoriului și investiții – Birou Tehnic
• Consilier I debutant in cadrul Compartimentului Control Comercial- Biroul Impozite și taxe Locale
• Inspector I debutant in cadrul Compartimentului Executare Silită - Biroul Impozite și Taxe Locale

 

Detalii AICI 

 
ANUNT PUBLIC (click)

     UAT ORASUL VICTORIA, titular al proiectului “EXECUTIE RETEA APA CARTIER LOCUINTE STR. AVRAM IANCU, STR. BADEA CARTAN, STR. OCTAVIAN PALER SI STR. GRIGORE MOISIL” anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de continuare a procedurii privind emiterea aprobarii de dezvoltare a proiectului,

În ediţia tipărită

Vocile Făgăraşului: ,,DNA trebuie să ajungă în Ţara Făgăraşului unde se fură pe rupte”

     ,,DNA îşi face treaba sau trebuie desfiinţat? A fost întrebarea la care făgărăşenii au răspuns reporterilor ziarului ,,Monitorul de Făgăraş”. Scandalul care a ţinut capul de afiş în mass media a fost DNA şi revocarea Codruţei Kovesi de la conducerea instituţiei. Cetăţenii şi-au format o opinie despre acest scandal în funcţie de canalul de televiziune pe care-l folosesc. Cei care pierd ore în şir pe Antena 3, TVR şi RTV acuză DNA, iar cei care urmăresc canalele Realitatea, Digi 24 sau B1 acuză politicienii alianţei PSD-ALDE. (continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 544 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

10.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 755
Număr afişări conţinut : 4060345

Informatii utileZiare