Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştiri din sport Ajutor de urgenţă
Ajutor de urgenţă Email
Luni, 29 Mai 2017 22:24

      În ultima şedinţă a CL Victoria de la sfîrşitul lunii mai a.c., aleşii urbei au dezbătut proiectul de hotărîre cu privire la acordarea unui sprijin de urgenţă pentru Drăgoi Monica Marcla. Deşi unii consilieri nu prea agrează acest tip de ajutor, însă proiectul de hotărîre a fost aprobat. Astfel din bugetu local se va acorda acestei persoane suma de 1.000 lei. În urma anchetei sociale s-a stabilit că femeia suferă de cancer şi nu are niciun venit. Drăgoi Monica Marcela a beneficiat de ajutor social pînă în luna februarie 2017 cînd femeia şi-a făcut cerere de încetare pentru că a plecat la fată în Olanda. Din cauza problemelor de sănătate femeia a plecat din Olanda să vină în ţară însă pe drum starea de sănătate s-a înrăutăţit şi a fost internată la o clinică în Germania unde a suferit o intervenţie chirurgicală. În urma investigaţiilor a fost diagnosticată cu ,,carcinom difuz la stomac cu ulceraţii şi perforaţii, peritonită fibroasă cu metastază". Ulterior femeia a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu de unde a fost externată, iar în prezent locuieşte la sora ei. Femeia va beneficia din nou de ajutor social. Chiar dacă este în metastază bolnava încă nu este luată în evidenţa unui medic oncolog, dar speră să-şi completeze dosarul medical după ce va traduce actele din limba germană folosindu-se de ajutorul financiar acordat de primărie. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunturi!

Compania PUROLITE oferă asigurări că activitatea sa nu poluează!

     Compania brașoveană PUROLITE a demarat în acest an o campanie de comunicare transparentă și de informare a locuitorilor din zona Victoria – Ucea – Făgăraș, privind activitatea sa, respectarea normelor legale referitoare la poluare și eforturile și investițiile privind creșterea calității aerului în zonă.
     Purolite se angajează să informeze populația atât în ceea ce privește sesizările primite de companie sau autorități, cât și în ceea ce privește investițiile și măsurile luate pentru a asigura un mediu curat și sănătos în zonele învecinate. 

În ediţia tipărită

,,Statul încurajează lenea”

 

     Mulţi cetăţeni din Ţara Făgăraşului sînt revoltaţi pe beneficiarii de ajutor social care sînt apţi de muncă, dar preferă să primească bani de la stat fără să facă nimic. Le aduc calificative de ,,puturoşi” ,,leneşi” şi le cer să meargă la muncă pentru a obţine banii din care să trăiască.

Citește mai departe...
 
O mînă întinsă bătrînilor săraci si neputinciosi

 

     Căminul de bătrîni ,,Castanul” este locul unde îşi găsesc adăpost şi persoanele singure, neputincioase şi cu venituri foarte mici. În ultimii doi ani, patru femei trecute de 65 de ani au ajuns la ,,Castanul” în urma solicitării asistenţilor sociali din primării sau a asistenţilor medicali din spitale.

Citește mai departe...
 

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 1005 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

11.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 762
Număr afişări conţinut : 4184682

Informatii utileZiare