Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştiri din sport Ajutor de urgenţă
Ajutor de urgenţă Email
Luni, 29 Mai 2017 22:24

      În ultima şedinţă a CL Victoria de la sfîrşitul lunii mai a.c., aleşii urbei au dezbătut proiectul de hotărîre cu privire la acordarea unui sprijin de urgenţă pentru Drăgoi Monica Marcla. Deşi unii consilieri nu prea agrează acest tip de ajutor, însă proiectul de hotărîre a fost aprobat. Astfel din bugetu local se va acorda acestei persoane suma de 1.000 lei. În urma anchetei sociale s-a stabilit că femeia suferă de cancer şi nu are niciun venit. Drăgoi Monica Marcela a beneficiat de ajutor social pînă în luna februarie 2017 cînd femeia şi-a făcut cerere de încetare pentru că a plecat la fată în Olanda. Din cauza problemelor de sănătate femeia a plecat din Olanda să vină în ţară însă pe drum starea de sănătate s-a înrăutăţit şi a fost internată la o clinică în Germania unde a suferit o intervenţie chirurgicală. În urma investigaţiilor a fost diagnosticată cu ,,carcinom difuz la stomac cu ulceraţii şi perforaţii, peritonită fibroasă cu metastază". Ulterior femeia a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu de unde a fost externată, iar în prezent locuieşte la sora ei. Femeia va beneficia din nou de ajutor social. Chiar dacă este în metastază bolnava încă nu este luată în evidenţa unui medic oncolog, dar speră să-şi completeze dosarul medical după ce va traduce actele din limba germană folosindu-se de ajutorul financiar acordat de primărie. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Comunicat de presa

În ediţia tipărită

,,Pesta porcină este o făcătură a guvernantilor“

     Pesta porcină este un alt subiect adus în atenţia românilor în ultima perioadă pentru a le abate atenţia de la evoluţia evenimentelor reale. Peste tot în media se dezbate subiectul, iar în paralel se sacrifică porcii atît din ferme, cît şi din gospodăriile oamenilor. Oamenii se întreabă însă cît de reală este situaţia, dar înclină să creadă că totul este o făcătură pusă la cale de guvernanţi pentru a creşte importurile şi a distruge producţia autohtonă. Şi făgărăşenii sînt în asentimentul marii majorităţi a românilor şi susţin că această campanie de sacrificare a porcilor pe motiv de pestă porcină africană este o făcătură. Făgărăşenii amintesc de gripa aviară care a dus la sacrificarea tuturor păsărilor din ferme şi din gospodăriile oamenilor. Localnicii îşi mai amintesc că primele focare de gripă aviară au fost identificate în Ţara Făgăraşului, iar dezinsecţiile au fost realizate cu apă de ploaie.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 750 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

2.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4274551

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare