Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştiri din sport Fotbal, Liga a IV-a
Fotbal, Liga a IV-a Email
Luni, 29 Mai 2017 21:13

      Sîmbătă, 27 mai, a avut loc o nouă etapă a Diviziei D. Cel mai aşteptat meci al acestei runde s-a jucat la Codlea acolo unde formaţia gazdă a primit vizita formaţiei din Zărneşti. S-au întîlnit echipele aflate pe locurile 2 şi 3 în clasament. La finalul unui joc frumos, oaspeţii s-au impus la limită cu scorul de 1-0 şi păstrează în continuare şanse pentru promovarea în Liga a III-a. Lider este Viitorul Ghimbav. Olimpic Voila a jucat acasă cu Chimia Victoria. Cu o echipă mult mai bună, oaspeţii din Victoria s-au impus fără emoţii cu scorul de 5-1. Formaţia antrenată de Mircea Suciu nu a putut să pună probleme în acest joc iar Chimia Victioria s-a impus fără să forţeze. În etapa viitoare ce va avea loc sîmbătă, 3 iunie, Carpaţi Berivoi va juca acasă cu precizia Săcele, Voila în deplasare la Zărneşti iar Chimia Victoria va evolua pe propriul teren cu A.S. Hălchiu.( B.D.)

Rezultate:
Săcele-Hălchiu 1-0
Voila-Victoria 1-5
Codlea-Zărneşti 0-1
Rupea-Viitorul 1-2
Aripile-Prietenii Rupea 1-0
Cristian-Steagu Roşu 7-3.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Comunicat de presa

În ediţia tipărită

,,Pesta porcină este o făcătură a guvernantilor“

     Pesta porcină este un alt subiect adus în atenţia românilor în ultima perioadă pentru a le abate atenţia de la evoluţia evenimentelor reale. Peste tot în media se dezbate subiectul, iar în paralel se sacrifică porcii atît din ferme, cît şi din gospodăriile oamenilor. Oamenii se întreabă însă cît de reală este situaţia, dar înclină să creadă că totul este o făcătură pusă la cale de guvernanţi pentru a creşte importurile şi a distruge producţia autohtonă. Şi făgărăşenii sînt în asentimentul marii majorităţi a românilor şi susţin că această campanie de sacrificare a porcilor pe motiv de pestă porcină africană este o făcătură. Făgărăşenii amintesc de gripa aviară care a dus la sacrificarea tuturor păsărilor din ferme şi din gospodăriile oamenilor. Localnicii îşi mai amintesc că primele focare de gripă aviară au fost identificate în Ţara Făgăraşului, iar dezinsecţiile au fost realizate cu apă de ploaie.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 710 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

6.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4274547

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare